On aika lopettaa tämä kaikkialla. Tässä on työkalu.

Valheet, sulkemiset, pakkoruiskukampanjat ja muut covid-19-ihmisoikeusloukkaukset ovat aina olleet laittomia. Nyt vedämme rajan hiekkaan, se on kiireellistä, ja kaikkia tarvitaan.

Tässä on tärkeä työkalu, jota meidän kaikkien pitäisi käyttää mahdollisimman pian tappamisen lopettamiseksi.

Tutustukaa Maailman terveysneuvoston lopettamisjulistukseen. Se toimii sekä kieltomääräyksenä että ilmoituksena rikos- ja siviilioikeudellisesta vastuusta. Se on vain 2 1/2 sivua. Täältä näet myös Tess Lawrien esittelyvideon: https://worldcouncilforhealth.org/campaign/covid-19-vaccine-cease-and-desist/

Huomatkaa, että lopettamisilmoituksen kolmannella ja viimeisellä sivulla on kolme tyhjää kenttää, jotka on täytettävä: "Served To", "Date" ja "Witness".
Tämä julistus on oikeudenmukainen ase, jota jokainen meistä voi käyttää kaikkialla maailmassa ruiskurikosten lopettamiseksi nyt. Tulostakaa kopiot julistuksesta ja toimittakaa se kaikille henkilöille ja tahoille, jotka tukevat tai edistävät injektioita millään tavalla. Tämä koskee kaikkia henkilöitä, järjestöjä tai hallituksia, jotka osallistuvat suoraan tai epäsuorasti Covid-19:n kokeellisten biologisten lääkkeiden valmistukseen, jakeluun, antamiseen tai edistämiseen. Täytä sen henkilön, ryhmän tai laitoksen nimi, jolle annat tämän määräyksen tiedoksi, päivämäärä, jolloin annoit sen tiedoksi, ja allekirjoita itsesi todistaaksesi, että määräys on annettu tiedoksi. Useampi todistaja, joka toimittaa ja allekirjoittaa asiakirjan, on vielä parempi. Pidä kirjaa siitä, kenelle määräys on annettu, milloin ja kenen toimesta.
Kieltoilmoitus voidaan myös tulostaa ja kiinnittää julisteeksi moniin paikkoihin, kuten sairaaloihin, klinikoille, terveydenhuollon toimistoihin, valtion rakennuksiin, työpaikoille, toreille, kouluihin, huoltoasemille, katupylväisiin jne.

Jaa lopettamisilmoitus kaikilla alustoilla ja sosiaalisessa mediassa.

Meillä kaikilla on nyt tärkeä tehtävä oikeusvaltion ja ihmisoikeuksien palauttamisessa maailmaamme. Jaa, lähetä ja levitä World Council For Healthin lopettamisjulistusta laajalti.

Kuka tahansa, jolle toimitat tämän asiakirjan, saa oikeudenmukaisen ilmoituksen injektioiden rikollisuudesta ja käskyn lopettaa kaikenlainen tuki tai osallistuminen. Heille ilmoitetaan tulevista rikos- ja siviilioikeudellisista syytteistä, jotka kohdistuvat niihin osallistuneisiin henkilöihin, erityisesti niihin, jotka eivät lopeta välittömästi tämän ilmoituksen saatuaan.

Seuraavassa on muutamia tärkeitä otteita tästä tärkeästä asiakirjasta:    

  • ILMOITUS

Maailman terveysneuvosto julistaa, että on aika lopettaa tämä humanitaarinen kriisi. Lisäksi neuvosto julistaa, että kaikki suora tai epäsuora osallistuminen näiden injektioiden valmistukseen, jakeluun, antamiseen ja myynninedistämiseen on vastoin common law -periaatteita, perustuslakia ja luonnollista oikeutta sekä Nürnbergin säännöstöä, Helsingin julistusta ja muita kansainvälisiä sopimuksia.

  • LOPETA JA KESKEYTÄ

Maailman terveysneuvosto on eettisesti ja laillisesti velvollinen antamaan tämän julistuksen, jossa vaaditaan hallituksia ja yrityksiä lopettamaan ja luopumaan suorasta tai epäsuorasta osallistumisesta Covid-19-kokeinjektioiden valmistukseen, jakeluun, antamiseen tai edistämiseen.

Neuvosto julistaa, että jokaisella elävällä miehellä ja naisella on moraalinen ja oikeudellinen velvollisuus ryhtyä välittömiin ja päättäväisiin toimiin tämän ennennäkemättömän lääketieteellisen kokeilun pysäyttämiseksi, joka aiheuttaa edelleen tarpeetonta ja mittaamatonta haittaa.

  • VASTUUVAKUUTUS

Oikeus ruumiilliseen koskemattomuuteen ja oikeus tietoon perustuvaan suostumukseen ovat luovuttamattomia ja yleismaailmallisia ihmisoikeuksia, joita hallitusten määräykset ja yritysten vaatimukset ovat polkeneet. Näin ollen Maailman terveysneuvosto julistaa, että kaikki henkilöt tai organisaatiot, jotka osallistuvat suoraan tai epäsuorasti Covid-19:n kokeellisten biologisten lääkkeiden valmistukseen, jakeluun, hallinnointiin tai myynninedistämiseen, joutuvat vastuuseen siviili-, rikos-, valtiosääntö- ja luonnonoikeuteen sekä kansainvälisiin sopimuksiin perustuvien oikeusperiaatteiden rikkomisesta.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi