Avoin kirje lääkäreille, jotka edistävät lääkäreiden pakkoruiskutusta

The Canadian Medical Association Journal julkaisi 9. marraskuuta tämän artikkelin: SARS-CoV-2 -rokotusta tulisi vaatia lääkärin ammatin harjoittamiseksi Kanadassa, CMAJ, Nov 9, 2021.. Sen on kirjoittanut Tohtorit Andreas Laupacis ja Tohtori Andrew McRae. Lähetin tämän kirjeen sähköpostitse 16. marraskuuta 2021 tohtoreille Laupacis ja McRae. He eivät ole vieläkään vastanneet, joten jaan sen nyt avoimena kirjeenä:

Tohtori Mark Trozzi MD 16. marraskuuta 2021.

Hyvät tohtorit Laupacis ja McRae.

Sain yllättävän artikkelin, joka on kirjoitettu CMAJ-lehteen otsikolla:  SARS-CoV-2 -rokotusta tulisi vaatia lääkärin ammatin harjoittamiseksi Kanadassa, CMAJ, Nov 9, 2021.

Se väittää, että kokeelliset covid-biologiset lääkkeet ovat turvallisia ja tehokkaita ja että kaikille kanadalaisille lääkäreille olisi annettava väkisin pistos, jos he haluavat palvella yleisöä. Se väittää, että tämä suojelisi heidän potilaitaan, vaikka tiedämme, että injektiot eivät pysäytä tartuntaa tai sen leviämistä, että niihin liittyy monia vaaroja, kuten se, että ne aiheuttavat VAERS:n mukaan enemmän kuolemantapauksia kymmenessä kuukaudessa kuin kaikki rokotteet yhteensä viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana yhteensä, ja että injektion saaneilla ihmisillä on korkeampi viruskuormitus. Pistoksiin ja covidien agendaan liittyy monia muitakin huolenaiheita, joiden vuoksi monet meistä luopuvat tuloistaan ja uhraavat asemansa puolustaakseen tiedettä, kansanterveyttä ja ihmisoikeuksia. (Esimerkiksi kanadalaiset tohtorit Hoffe, Christian, Hodkinson, Kilian, Phillips, Melbourne, Malthouse ja minä itse muutamia mainitakseni).

Tohtori Rob Verkerk on kirjoittanut kaksiosaisen artikkelin näiden injektioiden turvallisuudesta ja tehokkuudesta. Rukoilen, että käytte ne läpi:

  1. https://www.anhinternational.org/news/feature-latest-snapshots-of-a-moving-target-of-a-pandemic-part-one/ 
  2. https://www.anhinternational.org/news/feature-how-safe-are-covid-vaccines-part-two/#user-heading-1 

 

Olen omistanut koko viimeisen elinvuoteni kovakuoriaisten tutkimukselle ja koulutukselle. Pyydän teitä tutustumaan joihinkin tätä aihetta koskeviin töihini osoitteessa www.drtrozzi.org  tai maailman asiantuntijoiden työstä yhdessä www.worldcouncilforhealth.org

Nykyiseen asialistaan liittyy merkittäviä tieteellisiä, eettisiä ja oikeudellisia kysymyksiä, ja olisin erittäin iloinen, jos voisitte tutustua monien niiden työhön, jotka ovat valinneet eettisen tien, ja tämä on maksanut paljon. 

Ystävällisin terveisin,

Mark Trozzi, MD

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi