Synergistiset bioaseet

Kuvaus

Medicos Pela Vida Covid-19 Brasiliasta pidettiin erinomainen maailmankongressi jossa on mukana kavidiasiantuntijoita viidestä maanosasta. Tässä on tohtori Trozzin 24-minuuttinen esitys otsikolla "Synergistinen bioase". Siinä hän esittää vahvaa näyttöä siitä, miten vuoden 2019 lopulla vapautettu alkuperäinen SARS CoV2 -virus ja käynnissä olevat pakkoruiskutukset toimivat synergiassa vahingoittaakseen ihmisten immuunijärjestelmää samalla kun ne edistävät vaarallisten koronavirusten kehittymistä.

Kuukausia sitten tohtori Trozzi kertoi yksityiskohtaisesti ja ennusti monia pakotettujen injektioiden haittavaikutuksia videolla ja artikkelissa. Covid-"rokotteet" Kuinka vaarallisia ne ovat?. Tähän mennessä pakotettuja injektioita voidaan kohtuudella kutsua vain bioaseiksi. Olemme nyt havainneet monia ennustettuja haittavaikutuksia, kuten immuunijärjestelmän vaurioita ja vasta-aineiden välittämää valikoitumista (omicron-muunnoksen todennäköinen lähde). Älkää jättäkö väliin tätä tärkeää tieteellistä päivitystä ja auttakaa levittämään varoitusta.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi