Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Synergistiset bioaseet

Kuvaus

Medicos Pela Vida Covid-19 Brasiliasta pidettiin erinomainen maailmankongressi jossa on mukana kavidiasiantuntijoita viidestä maanosasta. Tässä on tohtori Trozzin 24-minuuttinen esitys otsikolla "Synergistinen bioase". Siinä hän esittää vahvaa näyttöä siitä, miten vuoden 2019 lopulla vapautettu alkuperäinen SARS CoV2 -virus ja käynnissä olevat pakkoruiskutukset toimivat synergiassa vahingoittaakseen ihmisten immuunijärjestelmää samalla kun ne edistävät vaarallisten koronavirusten kehittymistä.

Kuukausia sitten tohtori Trozzi kertoi yksityiskohtaisesti ja ennusti monia pakotettujen injektioiden haittavaikutuksia videolla ja artikkelissa. Covid-"rokotteet" Kuinka vaarallisia ne ovat?. Tähän mennessä pakotettuja injektioita voidaan kohtuudella kutsua vain bioaseiksi. Olemme nyt havainneet monia ennustettuja haittavaikutuksia, kuten immuunijärjestelmän vaurioita ja vasta-aineiden välittämää valikoitumista (omicron-muunnoksen todennäköinen lähde). Älkää jättäkö väliin tätä tärkeää tieteellistä päivitystä ja auttakaa levittämään varoitusta.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi