Tohtori Mark Trozzi

Kuvaus

Medicos Pela Vida Covid-19 Brasiliasta pidettiin erinomainen maailmankongressi jossa on mukana kavidiasiantuntijoita viidestä maanosasta. Tässä on tohtori Trozzin 24-minuuttinen esitys otsikolla "Synergistinen bioase". Siinä hän esittää vahvaa näyttöä siitä, miten vuoden 2019 lopulla vapautettu alkuperäinen SARS CoV2 -virus ja käynnissä olevat pakkoruiskutukset toimivat synergiassa vahingoittaakseen ihmisten immuunijärjestelmää samalla kun ne edistävät vaarallisten koronavirusten kehittymistä.

Kuukausia sitten tohtori Trozzi kertoi yksityiskohtaisesti ja ennusti monia pakotettujen injektioiden haittavaikutuksia videolla ja artikkelissa. Covid-"rokotteet" Kuinka vaarallisia ne ovat?. Tähän mennessä pakotettuja injektioita voidaan kohtuudella kutsua vain bioaseiksi. Olemme nyt havainneet monia ennustettuja haittavaikutuksia, kuten immuunijärjestelmän vaurioita ja vasta-aineiden välittämää valikoitumista (omicron-muunnoksen todennäköinen lähde). Älkää jättäkö väliin tätä tärkeää tieteellistä päivitystä ja auttakaa levittämään varoitusta.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi