35 tutkimusta rokotteiden tehokkuudesta, jotka herättävät epäilyksiä rokotevelvoitteita kohtaan.

Koska osa ihmisistä on nyt rokotettu yli puoli vuotta, Covid-rokotteen tehosta saadaan yhä enemmän todisteita. Rokotteen tehoa arvioitaessa on tärkeää erottaa toisistaan teho infektiota, oireista tautia ja tartuntaa vastaan ja teho sairaalahoitoa ja kuolemaa vastaan. COVID-19-rokotteet eivät ole niin tehokkaita kuin toivottiin, sillä immuniteetti heikkenee vähitellen muutaman kuukauden kuluttua. Sairaalahoitoon joutumisen ja kuoleman osalta immuniteetti on vahvempi ja kestää vähintään kuusi kuukautta.

Tulosten kokonaisuus viittaa siihen, että tartuntaräjähdys, jota olemme kokeneet maailmanlaajuisesti - kaksinkertaisen rokotuksen jälkeen esimerkiksi Israelissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa jne. -saattaa johtua siitä, että rokotetut levittävät Covidia yhtä paljon tai enemmän kuin rokottamattomat.

On luonnollista kysyä, voivatko rokotteet, joiden kyky ehkäistä oireilevaa tautia on rajallinen, edistää virulentimpien kantojen kehittymistä? Vuonna 2015 julkaistussa PLoS Biology -artikkelissa Read et al. havaitsivat seuraavaa:

"Perinteisen käsityksen mukaan luonnonvalinta poistaa erittäin tappavat taudinaiheuttajat, jos isännän kuolema vähentää merkittävästi tartuntaa. Rokotteet, jotka pitävät isännät hengissä mutta sallivat silti tartunnan, voisivat siten sallia erittäin virulenttien kantojen kiertämisen populaatiossa."

Sen sijaan, että rokottamattomat vaarantaisivat rokotetut, rokotetut voisivat teoriassa vaarantaa rokottamattomat, mutta emme ole vielä nähneet mitään todisteita tästä.

Esitän tässä yhteenvedon tutkimuksista ja raporteista, jotka valottavat rokotteen aiheuttamaa immuniteettia Covidia vastaan. Ne korostavat rokotemääräyksiin liittyviä ongelmia, jotka uhkaavat tällä hetkellä miljoonien ihmisten työpaikkoja. Ne herättävät myös epäilyksiä lasten rokottamista puoltavia perusteluja kohtaan.

1) Gazit et al. Israelista osoittivat, että "SARS-CoV-2-rokotteen saaneilla oli 13-kertainen (95% CI, 8-21) riski saada läpimurtotartunta Delta-variantilla verrattuna aiemmin tartunnan saaneisiin". Kun taudin ja rokotuksen ajankohta mukautettiin, riski oli 27-kertainen (95% CI, 13-57).

2) Kun jätetään huomiotta tartuntariski, koska joku oli saanut tartunnan, Acharya et al. havaitsivat, että "syklin kynnysarvoissa ei ollut merkittävää eroa rokotettujen ja rokottamattomien, oireettomien ja oireisten SARS-CoV-2 Delta -tartunnan saaneiden ryhmien välillä".

3) Riemersma et al. havaitsivat, että "viruskuormissa ei ollut eroa, kun verrattiin rokottamattomia henkilöitä niihin, joilla oli rokotteen aiheuttama "läpimurtoinfektio". Lisäksi henkilöillä, joilla on rokotteen läpimurtoinfektioita, on usein positiivinen testi, jonka viruskuormitus vastaa kykyä irrottaa tarttuvia viruksia." Tulokset osoittavat, että "jos rokotetut henkilöt saavat delta-variantin tartunnan, he voivat olla SARS-CoV-2:n tartunnan lähteitä muille". He raportoivat "alhaiset Ct-arvot (<25) 212:llä 310:stä täysin rokotetusta (68%) ja 246:lla 389:stä (63%) rokottamattomasta henkilöstä. Näiden matalan Ct-arvon näytteiden osajoukon testaaminen paljasti tartuntavaarallisen SARS-CoV-2:n 15:ssä näytteessä 17:stä (88%) rokottamattomilta henkilöiltä ja 37:ssä 39:stä (95%) rokotetuilta henkilöiltä." Näin on myös rokotettujen henkilöiden kohdalla."

4) Qatarissa tehdyssä tutkimuksessa Chemaitelly et al. raportoivat rokotteen tehosta (Pfizer) vakavaa ja kuolemaan johtavaa tautia vastaan, ja rokotteen teho oli 85-95%-alueella ainakin 24 viikkoa toisen annoksen jälkeen. Sitä vastoin teho infektiota vastaan heikkeni noin 30%:hen 15-19 viikon kuluttua toisesta annoksesta.

5) Wisconsinista Riemersma et al. raportoivat, että rokotetut henkilöt, jotka saavat tartunnan Delta-varianttiin, voivat levittää SARS-CoV-2:ta muille. He havaitsivat kohonneen viruskuorman rokottamattomilla ja rokotetuilla oireilevilla henkilöillä (68% ja 69%, 158/232 ja 156/225). Lisäksi oireettomien henkilöiden viruskuormitus oli kohonnut (29% ja 82%) rokottamattomilla ja rokotetuilla henkilöillä. Tämä viittaa siihen, että rokotetut voivat saada tartunnan, pitää virusta sisällään, viljellä ja levittää sitä helposti ja tietämättään.

6) Subramanian raportoi, että "maatasolla ei näytä olevan havaittavaa yhteyttä täysin rokotetun väestön prosenttiosuuden ja uusien COVID-19-tapausten välillä". Kun verrattiin 2947:ää Yhdysvaltojen piirikuntaa, rokotetuimmissa paikoissa oli hieman vähemmän tapauksia. Toisin sanoen, selvää havaittavaa suhdetta ei ole .

7) Chau et al. tutkivat SARS-CoV-2 Delta-muunnoksen leviämistä rokotettujen terveydenhuollon työntekijöiden keskuudessa Vietnamissa. Kliiniseen tutkimukseen osallistui 69:stä SARS-CoV-2:n suhteen positiivisen testin saaneesta terveydenhuollon työntekijästä 62, joista kaikki toipuivat. Heistä 23:sta saatiin täydelliset genomisekvenssit, ja kaikki kuuluivat Delta-varianttiin. "Delta-variantin läpimurtotapausten viruskuormitus oli 251 kertaa suurempi kuin maalis-huhtikuussa 2020 havaittujen vanhojen kantojen tartuntatapausten viruskuormitus".

8) Massachusettsin Barnstablessa Brown et al. havaitsivat, että 469 COVID-19-tapauksesta 74% oli täysin rokotettu ja että "rokotetuilla oli keskimäärin enemmän virusta nenässä kuin rokottamattomilla, jotka olivat saaneet tartunnan".

9) Hetemäli et al. raportoivat sairaalassa Suomessa esiintyneestä sairaalainfektiosta ja totesivat, että "rokotetuilla terveydenhuollon työntekijöillä todettiin sekä oireisia että oireettomia tartuntoja, ja sekundaarisia tartuntoja esiintyi niiltä, joilla oli oireinen infektio, vaikka he käyttivät henkilökohtaisia suojavarusteita".

10) Shitrit et al. havaitsivat israelilaisessa sairaalassa tehdyssä taudinpurkaustutkimuksessa "SARS-CoV-2 Delta -muunnoksen suuren tarttuvuuden kahdesti rokotettujen ja naamioituneiden henkilöiden keskuudessa". He lisäsivät, että "tämä viittaa jonkinasteiseen immuniteetin heikkenemiseen, vaikka se suojaa edelleen henkilöitä, joilla ei ole liitännäissairauksia".

11) Yhdistyneen kuningaskunnan COVID-19-rokotteen seurantaraportissa viikolta #42 todettiin, että "N-vasta-ainevaste heikkenee ajan myötä" ja "N-vasta-ainepitoisuudet näyttävät olevan alhaisempia henkilöillä, jotka saavat tartunnan kahden rokotusannoksen jälkeen". Samasta raportista (taulukko 2, sivu 13) käy ilmi, että vanhemmissa, yli 30-vuotiaiden ikäryhmissä kahdesti rokotetuilla henkilöillä on suurempi tartuntariski kuin rokottamattomilla, mikä johtuu oletettavasti siitä, että jälkimmäiseen ryhmään kuuluu enemmän henkilöitä, joilla on aiemmasta Covid-taudista johtuva vahvempi luonnollinen immuniteetti. Sitä vastoin rokotetuilla henkilöillä oli kaikissa ikäryhmissä pienempi kuolemanriski kuin rokottamattomilla, mikä osoittaa, että rokotteet suojaavat enemmän kuolemalta kuin tartunnalta. Ks. myös Yhdistyneen kuningaskunnan PHE:n raportit 43, 44, 45 ja 46, joissa on samankaltaisia tietoja.

12) Israelissa Levin et al. "tekivät 6 kuukauden pituussuuntaisen prospektiivisen tutkimuksen, johon osallistui rokotettuja terveydenhuollon työntekijöitä, jotka testattiin kuukausittain piikkien vastaisten IgG-vasta-aineiden ja neutraloivien vasta-aineiden esiintymisen varalta". He havaitsivat, että "kuusi kuukautta BNT162b2-rokotteen toisen annoksen saamisen jälkeen humoraalinen vaste väheni huomattavasti, erityisesti miehillä, 65-vuotiailla tai sitä vanhemmilla henkilöillä ja henkilöillä, joilla oli immunosuppressio".

13) New Yorkin osavaltiosta tehdyssä tutkimuksessa Rosenberg et al. raportoivat, että "3. toukokuuta ja 25. heinäkuuta 2021 välisenä aikana rokotteen ikäkorjattu kokonaistehokkuus sairaalahoitoa vastaan New Yorkissa oli suhteellisen vakaa 89,5%-95,1%). Ikäkorjattu rokotteen kokonaistehokkuus tartuntoja vastaan kaikkien New Yorkin aikuisten osalta laski 91,8%:stä 75,0%:hen.".

14) Suthar et al. totesivat, että "tietomme osoittavat vasta-ainevasteiden ja T-soluimmuniteetin vähenevän merkittävästi SARS-CoV-2:ta ja sen variantteja vastaan 6 kuukauden kuluttua toisesta BNT162b2-rokotteella annetusta immunisaatiosta".

15) Ruotsalaisen Uumajan yliopiston tutkimuksessa Nordström et al. havaitsivat, että "BNT162b2:n rokotteen teho infektiota vastaan väheni asteittain 92%:stä (95% CI, 92-93, P<0-001) päivinä 15-30 47%:hen (95% CI, 39-55, P<0-001) päivinä 121-180, ja päivästä 211 alkaen tehoa ei voitu havaita lainkaan (23%; 95% CI, -2-41, P=0-07)".

16) Yahi et al. ovat raportoineet, että "Delta-variantin tapauksessa neutraloivien vasta-aineiden affiniteetti piikkiproteiinia kohtaan on vähentynyt, kun taas fasilitoivien vasta-aineiden affiniteetti on selvästi lisääntynyt. Näin ollen vasta-aineista riippuva tehostuminen voi olla huolenaihe ihmisille, jotka saavat alkuperäiseen Wuhanin kannan piikkisekvenssiin perustuvia rokotteita."

17) Goldberg et al. (BNT162b2-rokote Israelissa) raportoivat, että "immuniteetti SARS-CoV-2:n delta-variantti-virusta vastaan heikkeni kaikissa ikäryhmissä muutaman kuukauden kuluttua toisen rokoteannoksen saamisesta".

18) Singanayagam et al. tutkivat tartunnan leviämistä ja viruskuorman kinetiikkaa rokotetuilla ja rokottamattomilla henkilöillä, joilla oli lievä delta-variantti-infektio yhteisössä. He havaitsivat, että (602:lla yhteisön kontaktilla (jotka tunnistettiin Yhdistyneen kuningaskunnan sopimusjäljitysjärjestelmän kautta) 471:stä Yhdistyneen kuningaskunnan COVID-19-indeksitapauksesta, jotka rekrytoitiin Assessment of Transmission and Contagiousness of COVID-19 in Contacts -kohorttitutkimukseen ja jotka antoivat 8145 ylähengitysteiden näytettä päivittäisestä näytteenotosta jopa 20 päivän ajan) "rokottaminen vähentää delta-variantti-infektion riskiä ja nopeuttaa viruksen poistumista. Siitä huolimatta täysin rokotetuilla henkilöillä, joilla on läpimurtoinfektio, on samanlainen huippuviruskuorma kuin rokottamattomilla tapauksilla, ja he voivat tehokkaasti välittää infektiota kotioloissa, myös täysin rokotetuille kontakteille."

19. Keehner et al. raportoivat hiljattain NEJM-lehdessä SARS-CoV-2-tartunnan uusiutumisesta erittäin hyvin rokotetussa terveydenhuoltojärjestelmässä työskentelevässä väestössä. Rokottaminen mRNA-rokotteilla aloitettiin joulukuun 2020 puolivälissä; maaliskuuhun mennessä 76% työntekijöistä oli rokotettu kokonaan, ja heinäkuuhun mennessä prosenttiosuus oli noussut 87%:een. Tartunnat olivat vähentyneet dramaattisesti helmikuun 2021 alkuun mennessä... "samaan aikaan, kun Kalifornian maskimandaatti päättyi 15. kesäkuuta ja B.1TTP:n nopea yleistyminen.617.2 (delta) -muunnoksen, joka ilmaantui ensimmäisen kerran huhtikuun puolivälissä ja jonka osuus oli heinäkuun loppuun mennessä yli 95% UCSDH-isolaateista, tartunnat lisääntyivät nopeasti, mukaan lukien tapaukset täysin rokotettujen henkilöiden keskuudessa..." Tutkijat raportoivat, että "rokotteen tehon dramaattinen muutos kesäkuusta heinäkuuhun johtui todennäköisesti sekä delta-muunnoksen ilmaantumisesta että immuniteetin hiipumisesta ajan myötä".

20. Juthani et al. pyrkivät kuvaamaan rokotuksen vaikutusta sairaalahoitoon joutumiseen potilailla, joilla oli vahvistettu SARS-CoV-2-infektio, käyttämällä Yale New Haven Health Systemin keräämiä todellisia tietoja. "Potilaat katsottiin täysin rokotetuiksi, jos viimeinen annos (joko BNT162b2:n tai mRNA-1273:n toinen annos tai Ad.26.COV2.S:n ensimmäinen annos) annettiin vähintään 14 päivää ennen oireiden ilmaantumista tai positiivista PCR-testiä SARS-CoV-2:lle. Kaikkiaan tunnistimme 969 potilasta, jotka otettiin Yale New Haven Health Systemin sairaalaan ja joilla oli vahvistettu positiivinen PCR-testi SARS-CoV-2:lle."... Tutkijat raportoivat, että "BNT162b2-rokotetta saaneiden potilaiden joukossa oli enemmän potilaita, joilla oli vakava tai kriittinen sairaus, kuin niiden, jotka saivat mRNA-1273:n tai Ad.26.COV2.S:n..."...

21. CDC:n hiljattain julkaisemassa tutkimuksessa kerrottiin, että suurin osa (53%) potilaista, jotka joutuivat sairaalaan Covid-19:n kaltaisten sairauksien vuoksi, oli jo täysin rokotettu kahden annoksen RNA-rokotuksilla. Taulukosta 1 käy ilmi, että Covid-19-taudin vuoksi sairaalahoitoon joutuneista 20 101 immuunipuutteisesta aikuisesta 10 564 (53%) oli täysin rokotettu Pfizerin tai Modernan rokotteella (Rokottaminen määriteltiin siten, että he olivat saaneet täsmälleen kaksi annosta mRNA-pohjaista COVID-19-rokotetta ≥14 päivää ennen sairaalahoitoindeksipäivää, joka oli viimeisimpään positiiviseen tai negatiiviseen SARS-CoV-2 -testitulokseen liittyvän hengitystietutkimuksen näytteenottopäivämäärä ennen sairaalahoitoa tai sairaalahoitopäivämäärä, jos testaus tapahtui vasta sairaalahoidon jälkeen). Tämä korostaa jatkuvia haasteita, joita Delta-läpimurto kohtaa rokotuksen yhteydessä.

22. Eyre, 2021: The impact of SARS-CoV-2 vaccination on Alpha & Delta variant transmission. He raportoivat, että "vaikka rokottaminen edelleen pienentää tartuntariskiä, samanlaiset viruskuormat rokotetuilla ja rokottamattomilla Delta-tartunnan saaneilla henkilöillä kyseenalaistavat sen, kuinka paljon rokottaminen estää tartunnan leviämistä eteenpäin... Tartunnan leviämisen väheneminen väheni ajan kuluessa toisesta rokottamisesta, ja Deltan osalta se saavutti 12 viikkoon mennessä ChAdOx1:n osalta samanlaiset tasot kuin rokottamattomien henkilöiden kohdalla, ja se vaimeni huomattavasti BNT162b2:n osalta.". Myös kontaktien rokotussuoja väheni kolmen kuukauden aikana toisen rokotuksen jälkeen... rokottaminen vähentää Deltan tarttumista, mutta vähemmän kuin Alfa-variantin."

23. Levine-Tiefenbrun, 2021 tarkasteli Delta-variantin SARS-CoV-2:n läpimurtoinfektioiden viruskuormia rokotuksen ja BNT162b2:lla tehdyn tehosterokotuksen jälkeen ja raportoi, että viruskuorman vähenemisen tehokkuus vähenee rokotuksen jälkeen, "vähenee merkittävästi 3 kuukauden kuluttua rokotuksesta ja häviää tehokkaasti noin 6 kuukauden kuluttua".

24. Puranik, 2021 tarkasteli kahden erittäin tehokkaan mRNA-rokotteen vertailua COVID-19:n osalta alfa- ja deltamuunnoksen esiintyvyyden aikana ja raportoi: "Heinäkuussa rokotteen teho sairaalahoitoa vastaan on pysynyt korkeana (mRNA-1273: 81%, 95% CI: 33-96,3%; BNT162b2: 75%, 95% CI: 24-93,9%), mutta tehokkuus infektiota vastaan oli alhaisempi molemmilla rokotteilla (mRNA-1273: 76%, 95% CI: 58-87%; BNT162b2: 42%, 95% CI: 13-62%), ja BNT162b2:n kohdalla vähennys oli voimakkaampi."

25. Saade, 2021 tarkasteli elävän viruksen neutralisaatiotestejä toipuvilla potilailla ja henkilöillä, jotka oli rokotettu SARS-CoV-2:n 19A, 20B, 20I/501Y.V1 ja 20H/501Y.V2 -isolaatteja vastaan, ja raportoi seuraavasti: "Arvioi vasta-aineiden neutraloivaa kapasiteettia solutulehduksen estämiseksi käyttämällä elävän viruksen neutralisaatiotestiä eri kannoilla [19A (alkuperäinen), 20B (B.1.1.241-linja), 20I/501Y.V1 (B.1.1.7-linja) ja 20H/501Y.V2 (B.1.1.7-linja)..351 linjan)] seeruminäytteissä, jotka kerättiin eri väestöryhmistä: kaksi annosta rokotettua COVID-19-naivia terveydenhuollon työntekijöitä (HCW:t; Pfizer-BioNTech BNT161b2), 6 kuukautta lievän COVID-19:n jälkeen rokotettuja COVID-19:n saaneita HCW:itä ja kriittisessä tilassa olevia COVID-19-potilaita... Tämän tutkimuksen havainto on vähentynyt neutraloiva vaste, joka havaittiin 20H/501Y.V2-varianttiin BNT162b2-rokotteella täysin immunisoiduilla koehenkilöillä verrattuna villityyppiin ja 20I/501Y.V1-varianttiin."."

26. Canaday, 2021 tarkasteli humoraalisen immuniteetin merkittävää vähenemistä terveydenhuollon työntekijöiden ja hoitokodin asukkaiden keskuudessa 6 kuukautta COVID-19 BNT162b2 mRNA-rokotuksen jälkeen ja raportoi: "Anti-piikki-, anti-RBD- ja neutralisaatiotasot putosivat yli 84% 6 kuukauden aikana kaikissa ryhmissä riippumatta aiemmasta SARS-CoV-2-infektiosta.". Rokotuksen jälkeen 6 kuukauden kuluttua infektiota sairastamattomista NH:n asukkaista 70%:llä neutralisaatiotitterit olivat havaitsemisrajan alapuolella tai sen alapuolella verrattuna 16%:hen 2 viikkoa täyden rokotuksen jälkeen. Nämä tiedot osoittavat vasta-ainetasojen vähentyneen merkittävästi kaikissa ryhmissä. Erityisesti infektio-naivisten NH-asukkaiden humoraalinen immuniteetti oli aluksi alhaisempi heti rokotuksen jälkeen, ja se laski eniten 6 kuukautta myöhemmin."

27. Israel, 2021 katsoi Large-scale study of antibody titer decay following BNT162b2 mRNA vaccine or SARS-CoV-2 infection, and reported as "Määrittää SARS-CoV-2 IgG-vasta-aineiden kinetiikka kahden BNT162b2-rokoteannoksen antamisen jälkeen tai SARS-CoV-2-infektion jälkeen rokottamattomilla yksilöillä...".Rokotetuilla henkilöillä vasta-ainetitterit laskivat jopa 40% jokaista seuraavaa kuukautta kohden, kun taas toipuneilla ne laskivat alle 5% kuukaudessa. Kuusi kuukautta BNT162b2-rokotuksen jälkeen 16,1%:lla koehenkilöistä vasta-ainetitterit olivat alle seropositiivisuuden raja-arvon <50 AU/ml, kun taas toipilaista vain 10,8%:lla oli vasta-ainetitterit alle <50 AU/ml raja-arvon yhdeksän kuukauden kuluttua SARS-CoV-2-infektiosta."

28. Eyran, 2020, tutki vasta-aineiden pitkittäiskinetiikkaa COVID-19:stä toipuneilla potilailla 14 kuukauden aikana ja havaitsi, että "vasta-aineiden hajoaminen oli huomattavasti nopeampaa naiiveilla rokotetuilla kuin toipuneilla potilailla, mikä viittaa siihen, että luonnollisen infektion jälkeinen serologinen muisti on vankempi kuin rokotuksen jälkeen. Tietomme korostavat eroja luonnollisen infektion ja rokotuksen aiheuttaman serologisen muistin välillä."

29. Salvatore et al. tutkivat SARS-CoV-2 Delta -muunnoksen saaneiden rokotettujen ja rokottamattomien henkilöiden tartuntamahdollisuuksia liittovaltion vankilassa heinä-elokuussa 2021. He havaitsivat, että 95 osallistujaa toimitti yhteensä 978 näytettä, "joista 78 (82%) oli täysin rokotettuja ja 17 (18%) ei ollut täysin rokotettuja....lääkäreiden ja kansanterveysalan ammattilaisten tulisi pitää rokotettuja henkilöitä, jotka saavat SARS-CoV-2-tartunnan, vähintään yhtä tartuntakykyisinä kuin rokottamattomia henkilöitä".

30) Andeweg et al. analysoivat 28 578 sekvensoitua SARS-CoV-2-näytettä henkilöiltä, joiden immuunistatus oli tiedossa ja jotka oli saatu Alankomaiden kansallisen yhteisötestauksen kautta maaliskuusta elokuuhun 2021. He löysivät todisteita "lisääntyneestä tartuntariskistä beeta- (B.1.351), gamma- (P.1) tai deltamuunnoksella (B.1.617.2) verrattuna alfavuunnokseen (B.1.1.7) rokotuksen jälkeen.". Rokotteiden välillä ei havaittu selkeitä eroja. Vaikutus oli kuitenkin suurempi ensimmäisten 14-59 päivän aikana täydellisen rokotuksen jälkeen verrattuna 60 päivään ja pidempään. Toisin kuin rokotteen aiheuttamassa immuniteetissa, infektion aiheuttaman immuniteetin saaneilla henkilöillä ei havaittu lisääntynyttä riskiä saada uudelleen tartunta beeta-, gamma- tai deltavariantilla suhteessa alfavarianttiin."

31) Di Fusco et al. arvioivat COVID-19-rokotteen läpimurtoinfektioita immuunipuutteisilla potilailla, jotka oli rokotettu kokonaan BNT162b2-rokotteella. "COVID-19-rokotteen läpimurtoinfektioita tutkittiin täysin rokotetuilla (≥14 päivää 2. annoksen jälkeen) IC-henkilöillä (IC-kohortti), 12 toisiaan poissulkevassa IC-olosuhderyhmässä ja ei-IC-kohortissa." He havaitsivat, että "1 277 747:stä ≥16-vuotiaasta henkilöstä, jotka saivat 2 BNT162b2-annosta, 225 796 (17,7%) tunnistettiin IC-tautia sairastaviksi (mediaani-ikä: 58 vuotta; 56,3% nainen). Yleisimmät IC-taudit olivat kiinteät pahanlaatuiset kasvaimet (32,0%), munuaissairaudet (19,5%) ja reumaattiset/tulehdukselliset sairaudet (16,7%). Täysin rokotetuissa IC- ja ei-IC-kohorteissa havaittiin tutkimusjakson aikana yhteensä 978 läpimurtoinfektiota; 124 (12,7%) johti sairaalahoitoon ja 2 (0,2%) oli sairaalakuolemia. IC-henkilöiden osuus kaikista läpimurtoinfektioista oli 38,2% (N = 374), kaikista sairaalahoitojaksoista 59,7% (N = 74) ja sairaalahoidossa tapahtuneista kuolemantapauksista 100% (N = 2). Läpimurtoinfektioiden osuus oli kolme kertaa suurempi IC-kohortissa kuin ei-IC-kohortissa (N = 374 [0,18%] vs. N = 604 [0,06%]; oikaisemattomat ilmaantuvuusluvut olivat 0,89 ja 0,34 100 henkilötyövuotta kohti.".

32) Mallapaty (NATURE) raportoi, että rokotuksen suojaava vaikutus, jos sinulla on jo ollut infektio, on "suhteellisen pieni, ja se vähenee hälyttävästi kolmen kuukauden kuluttua toisen rokotuksen saamisesta". Mallapaty lisää lisäksi sen, mistä olemme varoittaneet kansanterveysyhteisöä, nimittäin siitä, että delta-tartunnan saaneilla henkilöillä on nenässään suunnilleen samoja määriä viruksen geneettistä materiaalia "riippumatta siitä, onko heidät aiemmin rokotettu, mikä viittaa siihen, että rokotetut ja rokottamattomat ihmiset saattavat olla yhtä tartuntakykyisiä". Mallapaty raportoi testitiedoista, jotka saatiin 139 164 lähikontaktista 95 716:sta SARS-CoV-2-tartunnan saaneesta henkilöstä tammikuun ja elokuun 2021 välisenä aikana Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja ajankohtana, jolloin alfa- ja deltavariantit kilpailivat vallitsevuudesta. Tulos oli, että "vaikka rokotteet tarjosivat jonkin verran suojaa tartunnalta ja edelleen siirtymiseltä, Delta vaimensi tätä vaikutusta. Henkilö, joka oli täysin rokotettu ja sai sitten "läpimurtotartunnan" Delta-tartunnan, tartutti viruksen lähes kaksi kertaa todennäköisemmin kuin henkilö, joka oli saanut tartunnan Alphalla. Ja tämä oli sen lisäksi, että Deltan aiheuttaman läpimurtotartunnan riski oli suurempi kuin Alfan aiheuttaman."

33) Chia ym. raportoivat, että PCR:n syklikynnysarvot (Ct) olivat "samanlaisia sekä rokotettujen että rokottamattomien ryhmien välillä diagnoosin tekohetkellä, mutta viruskuormat pienenivät nopeammin rokotetuilla henkilöillä". Rokotetuilla potilailla havaittiin varhaisessa vaiheessa piikkiproteiinivasta-aineiden voimakasta lisääntymistä, mutta nämä titterit olivat kuitenkin huomattavasti alhaisemmat B.1.617.2:ta vastaan verrattuna villityyppiseen rokotekantaan."

34) Wilhelm et al. raportoivat SARS-CoV-2 omikronivariantin heikentyneestä neutralisaatiosta rokoteseerumeilla ja monoklonaalisilla vasta-aineilla. "in vitro -löydökset, joissa käytettiin autenttisia SARS-CoV-2 -variantteja, osoittavat, että toisin kuin tällä hetkellä kiertävä Delta-variantti, rokotteella herätettyjen seerumien neutralointitehokkuus Omicronia vastaan oli voimakkaasti alentunut, mikä korostaa T-soluvälitteistä immuniteettia olennaisena esteenä vakavan COVID-19:n ehkäisemisessä."

35) CDC raportoi 43 Omicron-muunnokseen liittyvän COVID-19-tapauksen yksityiskohdista. He havaitsivat, että "34 (79%) esiintyi henkilöillä, jotka olivat saaneet FDA:n hyväksymän tai hyväksytyn COVID-19-rokotteen ensisijaisen sarjan valmiiksi ≥14 päivää ennen oireiden ilmaantumista tai positiivisen SARS-CoV-2 -testituloksen saamista".

Nämä havainnot eivät ole tuntemattomia kansanterveysviranomaisille. Itse asiassa CDC:n johtaja Rochelle Walensky on sanonut, että Covid-rokotteet toimivat "poikkeuksellisen hyvin" vakavia sairauksia ja kuolemia vastaan, mutta "ne eivät enää pysty estämään tartuntoja".

Nämä tutkimukset osoittavat, että rokotteet ovat tärkeitä vakavien sairauksien ja kuolemantapausten vähentämiseksi, mutta ne eivät pysty estämään taudin leviämistä ja lopulta tartuttamaan suurinta osaa meistä. Toisin sanoen, vaikka rokotteet tarjoavat yksittäisiä etuja rokotettavalle ja erityisesti vanhemmille riskiryhmiin kuuluville henkilöille, yleisestä rokotuksesta saatava yleinen hyöty on erittäin kyseenalainen. Näin ollen Covid-rokotteiden ei pitäisi odottaa edistävän viruksen leviämisen estämistä tai laumaimmuniteetin saavuttamista. Tämä paljastaa rokotemandaattien ja -passin perusteet.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi