Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Itsekunnioitus voittaa tyrannian - inspiroiva 4 minuutin video

Johdanto

Kriittinen ajattelu on yksi askel tyrannian voittamisessa. Toinen tärkeä tekijä on itsekunnioitus. Itseään kunnioittava kriittisesti ajatteleva ihminen ei suostu naurettaviin määräyksiin. Ilman itsekunnioitusta kriittiset ajattelijat suostuvat edelleen loukkaaviin, järjettömiin ja jatkuvasti muuttuviin autoritaarisiin mandaatteihin. Se on alistumista; se merkitsee murtunutta henkeä. Olkaamme luopioita; ajatelkaamme kriittisesti ja toimikaamme sopusoinnussa oivallustemme kanssa; kieltäytykäämme suostumasta hölynpölyyn.

Toivottavasti nautit tästä lyhyestä inspiraatiosta yhtä paljon kuin me.

"Itsekunnioitus on asia, joka on lopettanut jokaisen tyrannian ihmiskunnan historiassa"

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi