Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Itsekunnioitus voittaa tyrannian - inspiroiva 4 minuutin video

Johdanto

Kriittinen ajattelu on yksi askel tyrannian voittamisessa. Toinen tärkeä tekijä on itsekunnioitus. Itseään kunnioittava kriittisesti ajatteleva ihminen ei suostu naurettaviin määräyksiin. Ilman itsekunnioitusta kriittiset ajattelijat suostuvat edelleen loukkaaviin, järjettömiin ja jatkuvasti muuttuviin autoritaarisiin mandaatteihin. Se on alistumista; se merkitsee murtunutta henkeä. Olkaamme luopioita; ajatelkaamme kriittisesti ja toimikaamme sopusoinnussa oivallustemme kanssa; kieltäytykäämme suostumasta hölynpölyyn.

Toivottavasti nautit tästä lyhyestä inspiraatiosta yhtä paljon kuin me.

"Itsekunnioitus on asia, joka on lopettanut jokaisen tyrannian ihmiskunnan historiassa"

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Ao enviar este formulário, você está consentindo em receber e-mails de marketing de: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Você pode revogar seu consentimento para receber e-mails a qualquer momento usando o link SafeUnsubscribe®, encontrado na parte inferior de cada e-mail. Blockquote
fiSuomi