Omicron-muunnos

Transkriptio

Meidän on otettava huomioon kolme pääasiallista vaihtoehtojen lähdettä.

Ensimmäinen varianttien lähde esiintyy terveessä normaaliväestössä ilman mitään lukituksia ja pakotettuja injektioita. Nämä populaatiot kehittävät laumaimmuniteetin, viruksesta tulee tarttuvampi, mutta vähemmän haitallinen, mikä tarkoittaa, että se leviää populaatioiden läpi aiheuttaen yhä väheneviä tauteja, populaatio tulee immuuniksi, ja virus liittyy miljooniin muihin, jotka elävät rauhanomaisesti elinympäristössämme.

Toinen varianttien lähde syntyy, kun "vuotavien" rokotteiden massakäyttöä pakotetaan populaatioihin. Juuri näin on tehty suurimmassa osassa maailmaa. Pakotetut covid 19 -injektiot ovat monimutkaisia ja monin tavoin haitallisia. Yksi tapa on se, että ne saavat aikaan hyvin valikoivia vasta-aineita vain koronaviruksen piikkiproteiinia vastaan. Nämä tehottomat vasta-aineet eivät pysäytä tautia tai taudin leviämistä, vaan pikemminkin ne aiheuttavat evolutiivista painetta ruiskutuksen uhreissa oleville koronaviruksille, jotta ne muuttaisivat piikkiproteiininsa niin, että ne kiertävät piikkiproteiinin vasta-aineet. Tämä on todennäköisesti omicron-muunnos. Se on SARS C0V2 -variantti, jossa on 32 geneettistä mutaatiota tai muutosta sen piikkiproteiinissa. Se on todennäköisesti seurausta koronaviruksen evoluutiosta voimakkaasti covidia ruiskuttaneissa populaatioissa.

 
Omicron ei todennäköisesti ole peräisin Afrikasta, vaan se havaittiin ensimmäisen kerran Ruotsissa ja Israelissa. Afrikka on maanosa, jossa on vähiten koviidipistoksia, ja arvioiden mukaan vain 6% väestöstä on pakotettu tai pakotettu pistoksiin. Näin ollen ei ole mikään yllätys alan rehellisille asiantuntijoille, että Afrikassa on selvästi vähemmän koviidista johtuvia sairauksia ja kuolemantapauksia kuin muualla maailmassa.

Lähde 1 & 2

12. marraskuuta 2021 Tohtori Geert Vanden Bosche puhui Maailman terveysneuvoston monikansalliselle yleiskokoukselle. 17. marraskuuta 2021 hän puhui maailmanlaajuisille naudanliha-asiantuntijoille Afrikan terveyshuippukokouksessa.

Tohtori Vanden Bossche pyysi Afrikan maanosaa kieltäytymään covidi-injektioista, jotta ihmiskunnalla olisi suuri väestö, jonka immuunijärjestelmä olisi kunnossa ja joka voisi kehittää ja ylläpitää luonnollista laumaimmuniteettia, mikä varmistaisi ihmiskunnan selviytymisen. Hänen mielestään voimakkaasti ruiskutetut maat ja maanosat ovat jo nyt suuressa vaarassa.

WHO julisti 26. marraskuuta Omicronin eli "variantti B.1.1.529" huolestuttavaksi variantiksi. Sen väitettiin olevan peräisin Afrikasta. Afrikkalaisia ihmisiä alettiin painostaa pistoksilla. Samanaikaisesti covid-agenttien miehittämät ja harhaanjohdetut hallitukset ympäri maailmaa lisäsivät jälleen petettyyn ja pelästyneeseen väestöön kohdistuvia tuhoisia lukituksia ja ihmisoikeusloukkauksia.

Kolmas vaihtoehtojen lähde on laboratoriot. Alkuperäinen SARS C0V2 -virus oli tulosta "toimintakyvyn parantamiseen tähtäävästä" tutkimuksesta, joka tehtiin suurelta osin niiden kansalaisten ja veronmaksajien kustannuksella, jotka olivat myös sen uhreja: meidän kaikkien. https://rumble.com/vq6emy-prosecuting-those-behind-covid-mass-murder-david-martin-phd-explains.html. 

Rikolliset ja ihmiskunnan viholliset, jotka ovat luoneet keinotekoisia viruksia vahingoittaakseen ja manipuloidakseen meitä, ovat edelleen vapaalla jalalla. Anthony Faucia, Bill Gatesia ja heidän monia rikoskumppaneitaan ei valitettavasti ole vielä pidätetty tai pysäytetty millä tahansa kohtuullisilla keinoilla. Meidän on siis aina muistettava, että nämä saalistajat ovat varastaneet ja käyttäneet miljardeja dollareita biologisten aseiden kehittämiseen. Niin kauan kuin he ovat vapaina ja vapaalla jalalla, meillä on vaara, että he vapauttavat kaikenlaisia muunnoksia ja muita biologisia aseita.

Ensisijainen vaikutelmani on, että pakotetut covid-19-"rokotteen" injektiot toimivat suunnitellusti yhdessä SARS CoV2 -viruksen kanssa, jonka covid-rikolliset julkaisivat vuoden 2019 lopulla. Ruiskutusten tarkoituksena näyttää olevan kuoleman ja tautien luominen sekä sellaisen tartunnan saaneen ja immunologisesti vaurioituneen väestön tuottaminen, jonka sisällä yhä vaarallisemmat koronavirukset kehittyvät, samalla kun estetään luonnollinen laumaimmuniteetti, joka on yksinkertainen luonnollinen tie ulos tästä massiivisesta covidien vankileiristä. Heidän ei tarvitse vapauttaa lisää vaarallisia viruksia, vaan he voivat pakotetuilla injektioilla stimuloida niiden kehittymistä uhreissa.

Parhaat toimet, jotka voimme toteuttaa juuri nyt, ovat seuraavat: ensinnäkin, lopetetaan kaikki covid-injektiot kaikkialla; toiseksi, pidätetään tai eliminoidaan rikollisten ja vihollisten verkosto, joka johtaa tätä operaatiota, ja turvataan virusten saaminen toimintalaboratorioista; kolmanneksi, annetaan turvallisia ja tehokkaita varhaishoitoja ja ennaltaehkäisyä kaikille niitä tarvitseville ja palataan perinteisiin tartuntatautikäytäntöihin, joissa karanteeniin suljetaan vain sairaat ja tuetaan potilaita. vapaaehtoinen ylimääräiset varotoimenpiteet haavoittuvassa asemassa olevien henkilöiden osalta; neljänneksi, lopetetaan kaikki ihmisoikeusloukkaukset ja järjettömät toimeksiannot, kuten kasvojen kuonokopat, lukitukset, epäsosiaalinen etääntyminen jne., ja viidenneksi valistaa ja kannustaa yleisöä käytäntöihin, joilla optimoidaan immuunijärjestelmämme terveyttä.

Suositellut lukemistot

Suosittelen lämpimästi lukemista:

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi