Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Lopettakaa lastemme tappaminen!

Tietoa tästä aloitteesta

SARS C0V2:n aiheuttama vakavan sairauden riski on tilastollisesti olematon lapsilla. He eivät levitä covid-19:tä, ja heistä ei aiheudu suunnilleen lainkaan vaaraa muille. Monet lapset, ehkä suurin osa, ovat jo kohdanneet covidin. Heillä oli vain vähän tai ei lainkaan oireita, ja heille kehittyi suuri ja pitkäaikainen luonnollinen immuniteetti. Ne olisi päästettävä välittömästi vapaaksi, kuonokopat olisi poistettava, niitä olisi kannustettava leikkimään yhdessä, eikä niille saisi koskaan ruiskuttaa covidia.

On tärkeää, että lapset kohtaavat SARS C0V2:n. He kehittävät helposti luonnollisen ja erittäin tehokkaan immuniteetin vähäisin tai olemattomin oirein, ja tämä on välttämätöntä, jotta voimme yhdessä hankkia laumaimmuniteetin. Vaarallisten injektioiden häiritsemättä lasten voimakas synnynnäinen immuunijärjestelmä auttaa suojelemaan kaikkia. Tämä on välttämätöntä, jotta saamme tämän huonosti hoidetun koronavirusasian raahattua taaksemme.  

Pakkopistoksiin liittyy yli 100 kertaa suurempi kuolemanriski lapsille kuin covid-19:ään.

Pakolliset covid-pistokset aiheuttavat vakavan vaaran lastemme immuunijärjestelmälle ja pitkäaikaiselle terveydelle. Kaikesta tästä huolimatta Gates, Fauci ja muut psykopaatit keskuspankkialalla, suurissa lääketehtaissa ja autoritaarisissa hallituksissa hokevat edelleen, että suuri valhe "turvallinen ja tehokas". He vietellä lapsia pistoksiin jäätelöllä ja tanssivilla karhuilla. 

Tiedämme, että meidän on kukistettava rikollinen covidien yritys. Tervejärkiset ihmiset vetävät viivan hiekkaan: "Lopettakaa lastemme tappaminen!"

Trozzi-tiimi on erittäin ylpeä siitä, että se on osa Ryhdy toimeen Kanadassa, ja olemme kiitollisia tästä erinomaisesta uudesta resurssista: https://stopkillingourchildren.com/. Toivomme, että resurssit www.stopkillingourchildren.com auttaa sinua taistelussa hulluuden pysäyttämiseksi ja lasten pelastamiseksi.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi