Tohtori Mark Trozzi

Miten Covid Jabs vahingoittaa immuunijärjestelmää ja auttaa uusia variantteja kehittymään

Transkriptio

Synnynnäinen ja adaptiivinen immuniteetti

Kehomme immuunipuolustus voidaan jakaa kahteen järjestelmään. Synnynnäinen immuunijärjestelmä ja adaptiivinen immuunijärjestelmä.

Hengitystieinfektioiden, kuten koronavirusten, osalta hengitysteitä reunustavissa kudoksissa on synnynnäisiä vasta-aineita ja synnynnäisiä immuunisoluja. Synnynnäisen immuunijärjestelmän osat torjuvat ja eliminoivat kaikenlaisia infektioita jo siinä vaiheessa, kun ne pääsevät elimistöön. Synnynnäinen immuunijärjestelmä on synnynnäinen, joten se on läsnä ja aktiivinen jo syntymästä lähtien, ennen kuin infektiolle on altistuttu. Kun synnynnäinen immuunijärjestelmä altistuu infektiolle, se ei ole ainoastaan valmis ja tehokas, vaan se myös mukautuu ja muuttuu paremmaksi tulevia infektioita varten. Synnynnäisen immuunijärjestelmän on kohdattava infektioita ja saatava kokemusta tullakseen tehokkaammaksi. Luonnollinen altistuminen infektioille on välttämätöntä immuunijärjestelmän terveyden kannalta.

Synnynnäinen immuunijärjestelmä on puolustuksen etulinja. Jopa 75% covid-19-tapauksista on oireettomia; näissä tapauksissa synnynnäinen immuunijärjestelmä hoitaa koko infektion eliminoinnin ja taudin ehkäisyn.

Kun infektio onnistuu ylittämään synnynnäisen immuunijärjestelmän ylähengitysteissä, adaptiivinen immuunijärjestelmä käynnistyy. Adaptiivinen immuunijärjestelmä luo vasta-aineita koronaviruksen tai muiden tartunnanaiheuttajien monille eri pintamerkkiaineille. Nämä adaptiivisen immuunijärjestelmän elementit tuovat infektiokohtaan toisen immuunijärjestelmän puolustusaallon. Kun adaptiivinen immuunijärjestelmä sopeutuu luonnolliseen altistumiseen, vasta-aineita ja muita solupuolustuksen muotoja syntyy monia koronaviruksen eri osatekijöitä (ei vain piikkiproteiinia) vastaan. Sitä vastoin covid-injektion uhrien adaptiivinen immuunijärjestelmä käynnistetään luonnottomasti luomaan vasta-aineita vain koronaviruksen piikkiproteiineja vastaan. Nämä ovat niitä piikkiproteiineja, joita heidän omat ihmissolunsa luovat ruiskutetun geneettisen manipuloinnin vaikutuksesta. Nämä keinotekoiset adaptiiviset vasta-aineet eivät ole optimaalisia koronavirusten neutraloinnissa, joten ne saattavat itse asiassa auttaa tulevia koronavirustartuntoja aiheuttamaan vakavampia sairauksia. Tämä on vasta-aineista riippuvainen tehostaminen.

Myös injektion aiheuttamat adaptiiviset vasta-aineet ovat aktiivisia vain koronaviruksen piikkiproteiinia vastaan. Tämä tarkoittaa sitä, että jos virus kehittyy geneettisesti vain piikkiproteiininsa rakenteessa, se voi kiertää nämä keinotekoiset vasta-aineet. Tämä on vasta-ainevälitteistä valikoitumista. Ruiskutuksen aiheuttamat vasta-aineet auttavat koronavirusta kehittymään sallimalla uusien piikkiproteiinivirusmallien selviytymisen ja menestymisen. Tilannetta pahentaa se, että pakotetut injektiot sisältävät geneettiset ohjeet viime vuoden piikkiproteiinille, eivät nykyisille muunnoksille, kuten deltalle.

Vastakohtana tälle injektion aiheuttamalle katastrofille on luonnollinen adaptiivinen immuniteetti. Luonnollinen adaptiivinen immuniteetti sisältää vasta-aineita ja solumekanismeja, jotka kohdistuvat moniin koronaviruksen osa-alueisiin. Luonnollisesta infektiosta johtuvassa luonnollisessa adaptiivisessa immuniteetissa virus ei voi paeta immuunijärjestelmää vain pienellä geneettisellä variaatiolla sen piikkiproteiinissa. Luonnollinen hankittu adaptiivinen immuniteetti on pitkäkestoinen ja tehokas SARS C0V2 -viruksen kaikkia variantteja vastaan.

Noin 80% covid-19-infektioista on joko oireettomia tai lieviä. Oireettomissa tapauksissa synnynnäinen immuunijärjestelmä poisti infektiot kokonaan potilaiden hengitysteihin pääsyn kohdalla. Lievissä oireisissa tapauksissa adaptiivinen immuunijärjestelmä oli luonnollisesti mukana ja auttoi infektion hävittämisessä. Tässä prosessissa myös synnynnäinen immuunijärjestelmä "oppii" ja on entistä paremmin valmistautunut tuleviin maissi-viruskohtaamisiin.        

Useimmat muut 20% infektiot ovat kohtalaisia ja häviävät luonnollisesti. Niiden kohdalla synnynnäinen järjestelmä toimii ja torjuu suuren osan infektiosta, kun taas adaptiivinen immuunijärjestelmä luo muita vasta-aineita ja puolustuskeinoja, jotka auttavat torjumaan nykyisiä ja tulevia infektioita.      

Alle 0,3% covid-19-infektioista johtaa kuolemaan, ja kuolemantapauksia on yleensä erittäin iäkkäillä tai epäterveillä ihmisillä.   

Suhteellisessa mittakaavassa nämä eivät ole kovin pelottavia tilastoja tartuntataudille, eikä covid-19 ole koskaan täyttänyt "pandemian" perinteisiä määritelmiä.        

Luonnollisen infektion ja luonnollisen immuniteetin puolesta puhumiseksi on otettava huomioon, miten tutkijat ja lääkärit ovat kahden viime vuoden aikana kehittäneet turvallisia, kohtuuhintaisia ja tehokkaita hoito-, ehkäisy- ja profylaksiaprotokollia covid-19:n varalta. Nämä turvalliset protokollat vähentävät kärsimystä ja kuolemaa vielä 80%-90%. Näin ollen näiden turvallisten hoitojen ansiosta kovidin korjattu kuolleisuusaste on noin 0,045% eli noin 1 2 220:sta. Samalla kun potilaat hyötyvät näistä turvallisista hoidoista, heille kehittyy edelleen erinomainen luonnollinen laaja koronavirusimmuniteetti, josta virus ei voi helposti kehittyä ja paeta. Potilaat ovat immuuneja koko elämänsä ajan.

Tilanne ei ole injektion uhreille monestakaan syystä kovinkaan suotuisa. Ensinnäkin syntyneillä vasta-aineilla on hyvin kapea aktiivisuus vain piikkiproteiinia vastaan, joten virukset rohkaistuvat kehittymään ja pakenemaan niiden vaikutusta. Toiseksi, tuotetut vasta-aineet eivät ole optimaalisia neutraloimaan tulevia viruksia, joihin ne sitoutuvat, joten nämä vasta-aineet voivat itse asiassa auttaa virusta tartuttamaan isäntää, mikä lisää taudin vakavuutta ja kuolemantapauksia: tämä on "vasta-aineista riippuvainen tehostuminen"; tämän vuoksi aiemmat eläinkokeet osoittivat, että maissiviruksen "rokotteet" aiheuttivat dramaattisesti lisääntynyttä kuolemantapauksia kokeellisesti "rokotetuissa" eläimissä, kun ne myöhemmin altistuivat todellisille infektioille.

Kolmanneksi, vaikka injektion avulla tuotetut piikkiproteiinivasta-aineet ovat tehottomia pysäyttämään taudin tai sen leviämisen (ne eivät toimi rokotteena), niillä on korkeampi affiniteetti viruksen piikkiproteiiniin kuin synnynnäisen immuunijärjestelmän vasta-aineilla; tämän seurauksena nämä tehottomat keinotekoiset vasta-aineet sitoutuvat kohdattuihin koronaviruksiin ja estävät synnynnäistä immuunijärjestelmää tarttumasta infektioon. Tämä estää ensimmäistä ja tärkeintä puolustuslinjaa, synnynnäistä immuunijärjestelmää, sekä torjumasta infektiota että sopeutumasta tuleviin koronavirusaltistuksiin.

Tämä holtiton sekaantuminen immuunijärjestelmään voi tehdä pistoksen uhreista yhä alttiimpia koronaviruksille ja samalla luoda varastoja, joissa koronavirukset voivat menestyä ja kehittyä mahdollisesti vaarallisemmiksi muunnoksiksi. Injektion uhreissa kehittyvät koronavirusvariantit ovat erityisen vaarallisia injektion uhreille, koska heidän synnynnäinen immuniteettinsa on heikentynyt ja heidän vasta-aineensa ovat suppeasti aktiivisia, mikä voi itse asiassa pikemminkin vahvistaa kuin torjua tautia.    

Tämä tiede näkyy jo nyt havaintoissamme eri puolilla maailmaa. Näiden rikollisesti annettujen, pakotettujen ja vääristeltyjen injektioiden massakäyttöön liittyvät lisääntyneet sairaudet, kuolemantapaukset ja viruskuormat.

Haluaisin nyt kertoa eräästä tohtori Verkerkin ja tohtori VandenBosschen erinomaisesta työstä. Nämä artikkelit sisältävät tärkeitä syvällisiä näkemyksiä immuunijärjestelmästä ja näiden vaarallisten injektioiden vaikutuksista. Ne ovat tuoreen kahvin ja keskittyneen opiskeluajan arvoisia rauhallisessa tilassa.

Suositellut viitteet

Ote

"Kuten olemme kuvailleet eräässä edellinen artikkeli, kun covid-19-"rokotteet" eivät tuota mitään hyötyä lapsille, kun ne heikentävät heidän synnynnäistä immuunijärjestelmäänsä ja kun niihin liittyy merkittäviä tunnettuja riskejä (esim. sydänlihastulehdus, sydänpussitulehdus), mihin perustuvat pakkokeinot, joilla lapsia pyritään edelleen rokottamaan?

Mutta kun otetaan huomioon tunnetut ja tuntemattomat lisäriskit (ks. edellä) ja yhä useammat todisteet siitä, että rokottamattomista lapsista voi tulla ratkaiseva immuunivarasto, joka voi auttaa ihmiskuntaa selviytymään nykyisestä pandemiasta (ks. myös edellä), todisteet näyttävät viittaavan siihen, että kieltäytymisoikeuden käyttäminen on ehdottoman tärkeää, vaikka kyseessä olisikin tarjottu tehosterokotus. Joidenkin kohdalla päätös voi tietysti olla monimutkainen riippuen siitä, miten he arvostavat terveyttä ja millaisia kustannuksia he saattavat joutua maksamaan siitä, että heidät siirretään, vaikkakin luultavasti tilapäisesti, yhteiskunnan ulkopuoliseen ryhmään. (https://www.jstor.org/stable/3791271). On syytä huomata, että kun otetaan huomioon covid-19-"rokotuksen" riskeihin ja hyötyihin liittyvän tiedon monimutkaisuus nopeasti muuttuvan luonnollisesti hankitun ja covid-19-"rokotteen" aiheuttaman immuniteetin taustalla, tuskin on yhtään nuorta sielua tällä planeetalla, joka olisi saanut asianmukaisesti tietoon perustuvan suostumuksen ennen covid-19-rokotuksen saamista. Lain mukaan se on jo rikosoikeudellinen pahoinpitely tai hyökkäys.

Valitettavasti, kuten valtavirran lääkärikunnalla ja sen läheisesti sidoksissa olevilla farmaseuttisilla kumppaneilla, myös valtavirran lakimiesammatilla, joka on kytkeytynyt syvälle korporatokratiaan, on pitkä matka edessään ennen kuin sitä voidaan pitää avoimena, rehellisenä tai eettisenä."

Seuraavassa on muutamia tärkeitä lainauksia tohtori Vanden Bosschen artikkelista:

 "Maat, jotka ovat joukkorokotusten ansiosta valmistelleet väestöään toimimaan erinomaisena kasvualustana tartuntakykyisemmille muunnoksille, osoittavat suurta vieraanvaraisuutta Omicronia ja sen vertaisia kohtaan."

"Joukkorokotukset edistävät virusten vastustuskykyä C-19-rokotteita vastaan". Virusresistenssi lisää SARS-CoV-2:n (esim. Omicron) tarttuvuutta ja saattaa lopulta mahdollistaa sen, että SARS-CoV-2 voi käyttää vaihtoehtoisia solupintadeterminantteja päästäkseen salliviin soluihin."

Tohtori Vanden Bosschen loppukappale:

"On kiistatonta, että joukkorokotukset saavat viruksen käyttämään evoluutiokykyään täysimääräisesti hyväkseen, mukaan lukien - tarvittaessa - sen kyky käyttää vaihtoehtoisia reseptorialueita sallivissa soluissa. Kuntokustannus, joka saattaa aiheutua tällaisesta dramaattisesta mutaatiosta, palkitaan todennäköisesti lisääntyneellä patogeenisyydellä. Pelkään todella, että tämä dynamiikka mahdollistaa lopulta sellaisten yksilöiden luonnollisen valinnan, joilla on heikentymätön synnynnäinen immuniteetti, samalla kun ne, joilla sitä ei ole, eliminoidaan. Vaikka tällainen luonnonvalinta johtaisi SARS-CoV-2:n hävittämiseen, kun synnynnäinen immuniteetti steriloi viruksen ja estää sen leviämisen, seuraukset olisivat käsittämättömät - hinta, joka maksettaisiin pandemian lopettamisesta viruksen hävittämisellä, ei ole verrattavissa hintaan, joka maksettaisiin luomalla laumaimmuniteetti ja sallimalla viruksen siirtyminen endeemiseen tilaan. Ne, jotka pakottavat joukkorokotuksiin, valitsevat jälkimmäisen sijasta ensimmäisen vaihtoehdon, ja tämä teko tullaan muistamaan kaikkien aikojen kuolettavimpana syntinä."

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi