Tohtori Mark Trozzi

Maailman terveysneuvosto: Omicron, Boosters, and Spike Protein Detoxification: Omicron, Boosters, and Spike Protein Detoxification

Mitä tässä viestissä on?

Omicron, lukitukset, oivallukset ja piikkiproteiinien vieroitusoppaat

Tänään meillä on neljä tärkeää uutta resurssia Maailman terveysneuvostolta:

  1. alustava lausunto omicron-muunnoksesta,
  2. virallinen lausunto lukituksista,
  3. opas piikkiproteiinien myrkyttömäksi tekemiseksi covid-injektion uhreissa,
  4. ja oivalluksia, jotka auttavat henkilöitä, jotka harkitsevat lisää covid-injektioita.

Myös, Tässä on yleiskokouksen tämänpäiväisen kokouksen esityslista. klo 14.00 EST (Toronton aikaa), joka sisältää huippuluokan koviiditiedettä ja huippuluokan oikeudellisia strategioita rikollisen koviidiyrityksen ja ihmiskuntaan kohdistuvan hyökkäyksen pysäyttämiseksi: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom

Maailman terveysneuvoston lausunto Omicronista:

Esikatselu:

"Maailman terveysneuvosto (World Council for Health, WCH) vastustaa laajalle levinnyttä pelottelua, joka on seurausta SARS-CoV-2:n B.1.1.529 (Omicron) -muunnoksen löytymisestä. Käytettävissä olevien todisteiden mukaan variantti ei ole sen huolestuttavampi kuin muutkaan.

WCH tunnustaa, että kaikki virukset muuntuvat ja että luonnollinen immuniteetti tarjoaa paremman suojan virusmutaatioita vastaan kuin Covid-19-rokotukset. 

Varoitamme lukitusten ja muiden tarpeettomien toimenpiteiden palauttamisesta, sillä niiden ei ole osoitettu hidastavan viruksen leviämistä. Näiden toimenpiteiden on osoitettu aiheuttavan tarpeetonta haittaa."

Maailman terveysneuvoston lausunto Lock Downsista:

Esikatselu:

"Maailman terveysneuvosto (WCH) vastustaa jyrkästi sulkemisten käyttöä SARS-CoV-2:n leviämisen estämiseksi. Lukituksista, suojautumismääräyksistä ja liikkumisrajoituksista on osoitettu olevan enemmän haittaa kuin hyötyä.

Epidemiologisen perusteorian mukaan lukitukset eivät vähennä tapauksia pitkällä aikavälillä eivätkä ne ole koskaan johtaneet taudin hävittämiseen. Lukitusten käyttö pandemian alkuvaiheen ulkopuolella on erityisen haitallista."

Spike Protein Detoxification Guide

Geneettisesti manipuloituna injektion uhrit alkavat tuottaa koronaviruksen myrkyllistä piikkiproteiinia muutamassa päivässä. Useimmilla ihmisillä korkeat pitoisuudet pysyvät veressä noin kuukauden ajan. Emme suosittele näitä injektioita, mutta haluamme myös auttaa kaikkia, jotka on pakotettu tai jotka ovat valinneet nämä injektiot. Aloittakaa vieroitus mahdollisimman pian, jopa ennen injektioita:

Esikatselu:

Tietoa tästä oppaasta
Tämä on kehittyvä opas, joka sisältää uutta tietoa siitä, miten virus- ja rokotteiden aiheuttamat piikkiproteiinit poistetaan elimistöstä. Luettelot kasviperäisistä ja muista lääkkeistä ja lisäravinteista on koottu kansainvälisten lääkäreiden, tiedemiesten ja kokonaisvaltaisen lääketieteen harjoittajien yhteistyönä.

Koska Covid-19-infektiot, Covid-19-rokotteet ja kysymys piikkiproteiinien haitoista ovat uusia, tämä opas perustuu vakiintuneeseen ja kehittyvään lääketieteelliseen tutkimukseen sekä kansainvälisten lääkäreiden ja kokonaisvaltaisen terveydenhuollon harjoittajien kliiniseen kokemukseen; se kehittyy sitä mukaa, kun uutta näyttöä saadaan.

Mukana olevien patentoimattomien lääkkeiden ja ravintolisien saatavuus voi vaihdella eri puolilla maailmaa."

Tehosterokotukset

Jos joku tuntemasi henkilö on jo saanut pistoksen ja harkitsee uusia kokeellisia covid 19 -injektioita tai "tehosterokotuksia", rohkaise häntä saamaan lisätietoja ja tekemään mahdollisimman tietoon perustuva päätös. Tässä on hyvä resurssi tätä prosessia varten:

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi