Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Uusi sensuroimaton 2 tunnin keskustelu maailman parhaiden välillä

Johdanto

Kiitos Alliance for Natural Healthille ja Weistreich-säätiölle tai organisaatiolle tästä lähes kahden tunnin sensuroimattomasta keskustelusta, jonka puheenjohtajana toimii johtava, paljon julkaisuja saanut yhdysvaltalainen perhelääketieteen ja kansanterveyden professori Paul Mills, PhD.

Hänen vieraanaan ovat maailman johtava kardiologi ja covid-19-asiantuntija, tohtori Peter McCullough MD MPH FACC, rokotetutkija, tohtori Geert Vanden Bossche DVM PhD ja Alliance for Natural Healthin perustaja, tohtori Rob Verkerk MSc DIC PhD FACN.

Keskustelun aiheina olivat covid-19-tautiin, joukkorokotuksiin ja varhaiseen hoitoon liittyvät keskeiset kysymykset, jotka ovat jakaneet yhteiskuntia eri puolilla maailmaa. Voit katsoa ja jakaa alkuperäisen lähteen täällä: https://www.anhinternational.org/news/an-uncensored-covi-sation-with-mccullough-vanden-bossche-verkerk/

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi