Tohtori Mark Trozzi

Luotetut johtajat vastustavat WHO:n uutta vallankaappausta Tänään keskipäivällä

WHO ja heidän rikoskumppaninsa kokoontuvat juuri nyt loihtimaan lisää diktatorista valtaa meihin. Samaan aikaan luotetut johtajat pitävät vastakertomuksen keskipäivällä EST.

Luotatko WHO:hon?

Luotatteko järjestöön, joka johtaa Covid-19:n turvallisen ja tehokkaan hoidon maailmanlaajuista estämistä ja johtaa maailmanlaajuista pakkoinjektiokampanjaa, joka aiheuttaa ennätyksellisiä haittavaikutuksia ja kuolemia, edistää Covid-19:n varianttien kehittymistä injektion uhrien keskuudessa ja tuhoaa nuorten ja vanhojen ihmisten immuunijärjestelmää, mutta ei selvästikään estä tartuntaa tai Covid-19:n leviämistä? Tämä on Maailman terveysjärjestö.

WHO ja heidän herransa juonittelevat saadakseen lisää valtaa.

WHO ja heidän laittomat herransa ja monet kätyrinsä kokoontuvat juuri nyt keskustelemaan ja mahdollisesti allekirjoittamaan uuden "pandemiaan varautumista koskevan sopimuksen". WHO loi viime vuosikymmeninä pohjatyön sille autoritaariselle hyväksikäytölle ja globaalille hallinnolle, jota se on toteuttanut meidän kaikkien päälle kahden viime vuoden aikana. Tänään he juonivat lisää valtaa alistaakseen ihmiskunnan edelleen ja ulottaakseen globaalin diktatuurinsa vielä syvemmälle elämäämme.

Luotetut johtajat vastaan

Tänään Maailman terveysneuvosto ja Trial Site News järjestävät yhdessä eettisten, tieteellisten ja oikeudellisten asiantuntijoiden kanssa laillisen vastakertomuksen, joka alkaa keskipäivällä EST (Toronton) aikaa eli klo 19.00 Keski-Afrikan aikaa.

Tilaisuuden isäntänä toimii asianajaja/journalisti/ihmisoikeusaktivisti Shabnam Palesa Mohamed ja toisena isäntänä oikeudellinen strategi, kirjailija ja kouluttaja Charles Kovess.

Kansainvälisiin panelisteihin kuuluvat WCH:n toinen perustaja, tohtori Tess Lawrie, sekä tohtori Pinky Ngcakani, tohtori Astrid Stuckelberger, molekyylibiologi Fahrie Hassan, asianajaja Obert Kondongwe ja asianajaja Omar Khan.

Voit liittyä tähän livenä täällä: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä: https://trialsitenews.com/trialsitenews-townhall-world-council-for-health/

WHO:n tekemät ihmisoikeusloukkaukset

Maailman nykyisiä ihmisoikeusloukkauksia ja väärinkäytöksiä WHO:n kautta, jota rahoittaa suurelta osin Bill Gates ja GAVI (The Global Alliance for Vaccines and Immunizations), helpottavat kansainväliset terveyssäännöt (2005)[2], jotka 196 maata allekirjoitti vuonna 2005. Tämä kansainvälinen terveyssäännöstö on vakava, ja sillä on perusteltu ihmisoikeusloukkauksia, pakotettuja lääketieteellisiä toimenpiteitä, pakotettuja tappavia injektioita ja niin paljon muuta, mitä olemme joutuneet kestämään huijausdemian puhkeamisesta lähtien. WHO:n omistajille ja heidän lonkeroilleen kaikkialla maailman hallituksissa myönnetyt väärinkäytökset ovat dramaattisia, mutta saalistajat haluavat enemmän.

WHO väittää, että sillä on tätä valtaa ihmisiin nähden, ja se pyrkii lisäämään sitä uudessa maailmanlaajuisessa "sopimuksessa".

Nykyinen vuoden 2005 ihmisoikeusyleissopimus vaatii jo WHO:lta ja jäsenvaltioilta diktatorista valtaa ihmisiin nähden:

"- tarkistaa matkustushistoriaa tartunta-alueilla; tarkistaa todisteet lääkärintarkastuksesta ja mahdollisista laboratorioanalyyseistä; vaatia lääkärintarkastuksia; tarkistaa todisteet rokotuksista tai muista ennaltaehkäisevistä toimenpiteistä; vaatia rokotuksia tai muita ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä; asettaa epäillyt henkilöt kansanterveydelliseen tarkkailuun; toteuttaa karanteenin tai muita terveystoimenpiteitä epäiltyjen henkilöiden osalta; eristää ja hoitaa tarvittaessa tartunnan saaneita henkilöitä; jäljittää epäiltyjen tai tartunnan saaneiden henkilöiden kontakteja; kieltää epäiltyjen ja tartunnan saaneiden henkilöiden maahantulo; kieltää tartunnan saaneiden henkilöiden maahantulo tartunta-alueelle; ja toteuttaa tartunta-alueelta poistuville henkilöille maastalähtöseulontatarkastuksia ja/tai -rajoituksia."

Aivan kuin tämä kaikki ei olisi vielä tarpeeksi paha, maaliskuussa 2021 26 valtiota, mukaan lukien Australia, Kanada, Islanti, Norja, Korean tasavalta, Etelä-Afrikka, Ukraina, Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat, Uruguay ja Euroopan unionin jäsenvaltiot, mutta ei kuitenkaan Venäjä, Kiina ja Intia, päättivät kokoontua nyt 29. marraskuuta ja 1. joulukuuta 2021 välisenä aikana erityisistuntoon Maailman terveysjärjestön kanssa keskustelemaan pandemiaan varautumista ja siihen reagoimista koskevasta uudesta "sopimuksesta" ja mahdollisesti allekirjoittamaan sen.

Tohtori Tedros uudesta "sopimuksesta"

Pahamaineinen kommunisti tohtori Tedros on toiminut WHO:n pääjohtajana vuodesta 2017. Hän on palvellut herrojaan hyvin ja käyttänyt WHO:ta johtamaan maailmanlaajuista autoritaarista väärinkäyttöä ja maailmanvaltausta, jota olemme kokeneet covid-19:n käynnistämisestä lähtien. Tedros totesi äskettäin, että uutta sopimusta tarvitaan, koska "Se on ainoa merkittävä muutos, joka lisäisi eniten globaalia terveysturvaa ja antaisi myös Maailman terveysjärjestölle enemmän valtaa."

WHO:n valtuuttaminen on viimeisiä asioita, joita haluamme. Tämä ehdotettu uusi "sopimus" laajentaisi maailmanlaajuista diktatuuria, joka on jähmettynyt ja johon WHO, sen marionettinuket, kuten Gates, GAVI, Kiina, Big Pharma, keskuspankit ja niiden lukuisat lonkerot, kätyrit ja rikoskumppanit nykyisissä rikoksissa ihmiskuntaa vastaan osallistuvat.

Suositeltava lisälukemisto

Jos haluat lukea lisää vuoden 2005 IHR:stä ja nykyisestä suunnitelmasta saada lisää valtaa uuden "pandemiavalmiutta ja -reagointia koskevan sopimuksen" nimissä, tutustu osoitteeseen Pincipia-Scientific ja Kokeilusivuston uutiset.

Luotetut johtajat ja maailmankuulut asiantuntijat vastaan

Samaan aikaan kun globaalit saalistajat kokoontuvat korruptoituneen WHO:n alaisuudessa eilen, tänään ja huomenna etsimään entistä ankarampaa valtaa, lailliset johtajat, jotka ajavat myönteistä muutosta maailmassamme ja jotka ovat terveys- ja lakiasiantuntijoita, kokoontuvat keskustelemaan aiheesta "Kuinka paljon valtaa WHO:lla pitäisi olla huomisesta 1. joulukuuta lähtien?".

Tämä tärkeä tapahtuma on kello 19.00 Keski-Afrikan aikaa eli keskipäivällä EST (Toronto). Voit seurata tätä suorana lähetyksenä täällä: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/  

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä: https://trialsitenews.com/trialsitenews-townhall-world-council-for-health/

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi