Tohtori Mark Trozzi

Covidin uhrit: pakotetut, ruiskutetut, vahingoitetut, omistetut ja alennetut.

Petoeläimillä on samanlainen ja hullunkurinen strategia, jossa käytetään tietokoneiden ohjelmistokoodia sekä kasvien, koronavirusten ja ihmisten geneettistä koodia.

Koodi-parasiittien saalistusstrategia

Bill Gates varastaa tietokonekoodia

Mikrotietokoneiden alkuaikoina harrastajat loivat ohjelmia eli "koodia" ja jakoivat sitä vapaasti keskenään. Bill Gates otti suuren osan tästä kasvavasta vapaasti jaetusta koodikirjastosta, muutti asioita hieman, patentoi ne, vaati kaiken omaisuudekseen ja kielsi sitten monia harrastajia käyttämästä tai jakamasta sitä. Hän ei ole mikään ohjelmistojen supernero, vaan pikemminkin vain varas ja opportunisti: loinen.

Monsanto varastaa viljelykasvien geneettisen koodin

Monsanto on pahamaineinen geneettisesti muunnetuista viljelykasveistaan ja ilkeistä taktiikoistaan. Vuosikymmenien ajan se on muuntanut ja patentoinut viljelykasveja, saastuttanut maanviljelijöiden peltoja ja naapurimaiden perinnekasveja, vaatinut omistusoikeutta perinteisten viljelijöiden saastuneisiin siemeniin ja kieltänyt näiltä viljelijöiltä heidän oikeutensa kasvattaa ruokaa alistumatta Monsanton siemeniin, maksuihin ja valvontaan.

Covid-rikolliset varastavat viruskoodin -

Kuten tohtori David Martin on osoittanut meille, covidirikolliset ovat jo yli vuosikymmenen ajan muokanneet koronaviruksia geneettisesti. He ovat hakeneet ja vaatineet ainakin 79 patenttia näille viruksille ja niihin liittyville tuotteille (kuten PCR-testeille ja geneettisesti muunnetuille injektioille, joita he kutsuvat "rokotteiksi"). Samalla kun he ovat hyväksikäyttäneet meitä kaikkia, he ovat myös tienanneet näillä patenteilla ennätyksellisiä omaisuuksia. Niiden virusten patentointi ja omistaminen, joita ne laukaisevat ihmiskuntaa vastaan, ei ole sen moraalisen suon pohja, jossa nämä olennot elävät.

Nyt he haluavat koodisi

Adenovirus-vektori-covid-injektiot (Astrazenica ja Johnson and Johnson) itse asiassa toimittavat uhrin soluihin patentoidun kaksisäikeisen DNA:n hyötykuorman. Nanohiukkasjakelujärjestelmät (Pfizer ja Moderna) toimittavat patentoidun muunnetun koronaviruksen lähetti- RNA:n; tämä mRNA voi hyvinkin päästä uhrien solujen käänteistranskiptaasireitille ja muuttaa niiden DNA:ta. He muokkaavat ihmisiä geneettisesti.

Näettekö kuvion? Tietokonekoodin, kasvien geneettisen koodin, virusten geneettisen koodin ja ihmisten geneettisen koodin häijy muokkaaminen ja haltuunotto.

Ihmiskunnan epäinhimillistymisen kohtaaminen

Sen lisäksi, että nämä superhyypiöt vaativat omistusoikeutta ohjelmistoihin, kasveihin ja viljelykasveihin, viruksiin ja ihmisiin, he saattavat myös väittää, että injektion uhrit ovat nyt trans-ihmisiä, eivät ihmisiä, ja siksi nuo ikävät vanhat ihmisoikeudet eivät enää koske heitä. Tämä kaikki on tietysti sairasta hulluutta, jonka vuoksi meidän pitäisi hylätä 100%. Tämän suuruiset rikolliset pitäisi laillisesti hirttää. Kuolleet superhyypiöt eivät omista mitään; eivät ohjelmistoja, kasveja, viruksia tai ihmisiä.  

Toivotussa tulevaisuudessa, jonka puolesta teemme työtä ja rukoilemme, tulee olemaan oikeus, super-epäilijöiden varat takavarikoidaan ja jaetaan uudelleen maailman uhreille (eli meille kaikille eriasteisesti). Korruptoituneet keskuspankkiirit ovat osa tätä, ja heidän velkakouransa ihmiskunnasta loppuu nopealla pyyhkäisyllä; emme ole heille mitään velkaa, paitsi nopean oikeudenkäynnin tai sotilasoperaation. Sitten meillä on vielä paljon parantumista tehtävänä: fyysisesti, henkisesti ja hengellisesti. Kukaan ei tule olemaan jonkun toisen omaisuutta.

Mitä seuraavaksi?

Jos olet vastustanut pakotettuja injektioita, pidä kiinni linjasta ja jatka taistelua. Jos sinut on pakotettu ja sinulle on annettu pistoksia, sinulla pitäisi olla motivaatiota taistella entistäkin kovemmin.

Lääkärit, tiedemiehet ja muut asiantuntijat tekevät kovasti töitä löytääkseen parannuskeinoja näiden injektioiden aiheuttamiin vahinkoihin. Meillä on tässä suhteessa monia haasteita. Jos sinulle tai jollekin tutullesi on annettu injektio, jaa tämä Maailman terveysneuvoston nykyiset neuvot vahinkojen ja kärsimysten minimoimiseksi.

Asiantuntijat ympäri maailmaa tekevät jatkuvasti tutkimusta ja päivittävät tätä ja muita Maailman terveysneuvoston neuvoja säännöllisesti. Tässä on hieno artikkeli Down The Chupacobraholesta, jossa jaetaan tohtori Chinda Brandolinon varoitus.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi