Lapset kuolevat pistoksen jälkeen

Lääkärit, sairaanhoitajat, tiedemiehet ja aktivistit hälyttävät jatkuvasti: Suojelkaa lapsia!

Nopea video

Tässä on huolestuttava kaksiminuuttinen video lapsiurheilijoista, jotka luhistuvat ja kuolevat saatuaan pistoksen Gatesin, Faucin ja suurten lääketehtaiden bioaseita.  

Lasten ruiskuttaminen on hulluutta

Lapsilla ei ole tilastollista riskiä sairastua vakavasti covidista. He eivät tartuta sitä muihin. Lapset pitäisi vapauttaa kaikesta tästä kovaäänisestä hulluudesta, eikä heitä saisi koskaan ruiskuttaa. Lisäksi, nämä injektiot eivät ole turvallisia eivätkä tehokkaita. 

Rokotukset aiheuttavat enemmän kuolemantapauksia kuin kaikki rokotteet yhteensä viimeisten 30 vuoden aikana yhteensä. Katsokaa rokotekuolemien piikkiä sen jälkeen, kun nämä niin kutsutut rokotteet on pakotettu ja pakotettu ihmisille ympäri maailmaa.

https://www.anhinternational.org/news/feature-how-safe-are-covid-vaccines-part-two/#user-heading-1 

Covid Kid Faktat

Kanadalaiset lääkärit ja sairaanhoitajat ovat juuri järjestäneet tämän kiireellisen resurssin vanhempien varoittamiseksi ja valistamiseksi: https://www.covidkidfacts.ca/

On kieroutunutta nähdä, että eettiset lääkärit ja sairaanhoitajat, jotka puhuvat ääneen, joko tekevät sen nimettömänä tai joutuvat poliitikkojen, lääketieteen sääntelyviranomaisten ja muiden rikollisen covidien yrityksen kätyreiden vainoamiksi. Nämä samat sydämettömät sätkynuket ottavat rahat ja toistavat suurta valhetta: "Covid-19-"rokotteet" ovat turvallisia ja tehokkaita." Heidät olisi saatettava oikeuden eteen, kun taas eettiset lääkärit ja sairaanhoitajat, jotka ovat puhuneet ja vastustaneet tätä ohjelmaa, olisi asetettava terveydenhuollon valvontaan.

Johtopäätökset ja due diligence -tarkastuksen jatkaminen

Jos haluatte saada vankan käsityksen näistä virusperäisistä geneettisistä injektioista ja monista tavoista, joilla ne voivat vahingoittaa ja tappaa meidät, varatkaa pian tunti aikaa tämän dokumentin katsomiseen tai lukemiseen, Covid-"rokotteet"; Kuinka vaarallisia ne ovat? Ottakaa oikeutenne takaisin, suojelkaa lapsianne ja auttakaa tuomitsemaan oikeuden eteen ne kovakuoriaisrikolliset, jotka tällä hetkellä kummittelevat hallituksissamme, instituutioissamme ja dinosaurusmediassamme.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi