Matematiikka on tärkeää. Injektiot eivät ole turvallisia tai tehokkaita

Shabnam Palesa Mohamed haastattelee matemaatikko/immunologi Jessica Rosea ja neurokirurgi ja lääketieteen ja oikeuden asiantuntija Herman Edelingiä.

Kuvaus

Shabnam Palesa Mohamed Etelä-Afrikasta on lakimies, sovittelija, palkittu ihmisoikeusaktivisti, toimittaja ja Maailman terveysneuvoston ohjauskomitean jäsen.

Hän isännöi Trialsite Newsin CATalystia sekä Trailblazers Townhall -tapahtumia, jotka järjestetään suorana lähetyksenä joka lauantai.
Tänään haluamme jakaa tämän erinomaisen Catalystin jakson, jossa Shabnam haastattelee kanadalaista matemaatikkoa, immunologia ja laskennallista biologia tutkivaa tohtori Jessica Rosea sekä eteläafrikkalaista neurokirurgia ja lääketieteen ja juridiikan asiantuntijaa tohtori Herman Edelingiä.

Tohtori Jessica Rose on suorittanut kandidaatin tutkinnon soveltavassa matematiikassa ja maisterin tutkinnon immunologiassa. Hän väitteli tohtoriksi laskennallisesta biologiasta Bar Ilanin yliopistossa ja teki sitten ensimmäisen jatkotutkintonsa molekyylibiologiasta Jerusalemin heprealaisessa yliopistossa. 

Tohtori Herman Edeling on eteläafrikkalainen neurokirurgi, oikeuslääkäri ja sovittelija,
Keskustelussa, jota on pakko seurata, he tutkivat:

  • VAERS-tiedot, jotka koskevat covid-injektioista johtuvia kuolemantapauksia ja sairauksia Yhdysvalloissa;
  • kokemusta jab-vahinkoja koskevien tietojen saattamisesta viranomaisten tietoon;
  • ja meneillään olevan peittelyn katastrofaaliset seuraukset. Matematiikalla ja tieteellä on merkitystä. Jokainen, joka väittää, että nämä injektiot ovat turvallisia ja tehokkaita, on väärässä tiedossa, korruptoitunut tai molempia. Nämä injektiot eivät ole turvallisia eivätkä tehokkaita.
    Shabnam ja tohtorit keskustelevat myös THJ:n riippumattoman SAVAERS-hankkeen merkityksestä, WHO:n johtamasta pandemiasta saaduista kokemuksista ja toivoa herättävästä viestistä yleisölle: oikeus terveyteen on saatava takaisin.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Päivittäinen uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Liittolaisemme

fiSuomi