Kaksikymmentäyhdeksän vertaisarvioitua tieteellistä tutkimusta ja korkean tason poliittisia asiakirjoja kyseenalaistavat COVID-19-rokotemääräykset.

Tässä mielipidekirjoituksessa pyritään tuomaan esiin kaksikymmentäkahdeksan (28) korkealaatuista tutkimusta ja todisteita, jotka kumoavat rokotevelvoitteiden uskottavuuden. Rokotevelvoitteet kyseenalaistetaan vakavasti. Väitämme, että kokonaisuudessaanNämä tutkimukset osoittavat yhdessä, että COVID-rokotemääräykset ovat epäloogisia, epätieteellisiä ja epäuskottavia, eikä niille ole lääketieteellisiä perusteita. Esitämme nämä tutkimukset yksinkertaisessa taulukkomuodossa (taulukko 1), jossa esitetään keskeiset tulokset. Kehotamme oikeudellisia osapuolia ja kaikkia, jotka haluavat kyseenalaistaa nämä valtuutukset, tutustumaan näihin tutkimuksiin ja löytämään keskeiset tieteelliset perustelut sille, miksi nämä valtuutukset ovat absurdeja ja vailla perusteita. Nämä toimeksiannot voivat olla jopa haitallisia, ja se helpottaa huomattavasti tuomarin tai hallintoelimen tehtävää tieteellisen tiedon sulattamisessa ja virallisen päätöksen tekemisessä. Nämä rokotteet ovat mielestäni liian vaarallisia valtuutuksiin, eikä niitä itse asiassa ole tarkoitettu käytettäväksi kaiken sen perusteella, mitä olemme oppineet 19 kuukauden aikana. Jos ollenkaan, niin vain suuririskisille ryhmille, kuten lihaville ihmisille ja vanhuksille. Yksikään terve lapsi ei saa saada näitä rokotteita. Ne tuovat lähes nollariskin, eikä niistä ole mitään hyötyä. Rokotteiden kehittäjiltä ja kaikilta rokotteiden kehittämiseen osallistuvilta, myös valtion virastoilta, on poistettava vastuunsuoja.

 

The Marekin tauti ("vuotavat", ei-steriloivat, ei-neutraloivat epätäydelliset rokotteet, jotka vähentävät oireita mutta eivät pysäytä infektiota tai tartuntaa) mallia ja käsite Alkuperäinen antigeeninen synti (immuunijärjestelmän alkuvaiheessa tapahtuva aktivointi ennakoi immuunivasteen patogeenille tai samankaltaiselle patogeenille koko elämän ajan) voi selittää sen, mitä olemme mahdollisesti kohtaamassa nyt näiden epätäydellisten COVID-rokotteiden kanssa (immuunipako, lisääntynyt tartunta, nopeampi tartunta ja mahdollisesti enemmän "kuumempia" variantteja).

 

Taulukko 1: Kaksikymmentäyhdeksän (29) tieteellistä todistetta, jotka kyseenalaistavat COVID-19-rokotteen antamista koskevat vaatimukset.

 

Tutkimuksen nimi, päätekijän sukunimi, julkaisuvuosi.

Rokotevelvoitteita koskevien oikeudellisten haasteiden pääasiallinen havainto.

1) Viruskuormituksessa ei ole merkittävää eroa rokotettujen ja rokottamattomien, oireettomien ja oireisten ryhmien välillä SARS-CoV-2 Delta -muunnoksen tartunnan saaneiden välillä., Acharya, 2021

"SARS-CoV-2 Delta -tartunnan saaneiden rokotettujen ja rokottamattomien, oireettomien ja oireisten ryhmien välillä ei havaittu merkittävää eroa syklin kynnysarvoissa."

2) Rokotetuilla ja rokottamattomilla henkilöillä on samanlainen viruskuormitus yhteisöissä, joissa SARS-CoV-2:n delta-variantin esiintyvyys on suuri., Riemersma, 2021

 

Tarttuvan SARS-CoV-2:n irtoaminen rokotuksesta huolimatta, kun Delta-muunnos on yleinen - Wisconsin, heinäkuu 2021.

"Viruskuormissa ei ole eroa, kun verrataan rokottamattomia henkilöitä niihin, joilla on rokotteen aiheuttama "läpimurtoinfektio", ja henkilöihin, joilla on rokotteen aiheuttama "läpimurtoinfektio". Lisäksi henkilöillä, joilla on rokotteen läpimurtoinfektioita, on usein positiivinen testi, jonka viruskuormitus on yhdenmukainen sen kanssa, että he pystyvät irrottamaan tarttuvia viruksia... Jos rokotetut henkilöt saavat deltavariantin tartunnan, he voivat olla SARS-CoV-2:n tartunnan lähteitä muille... tiedot tukevat ajatusta siitä, että rokotetut henkilöt, jotka saavat deltavariantin tartunnan, voivat mahdollisesti levittää SARS-CoV-2:ta muille."

3) SARS-CoV-2:n luonnollisen immuniteetin ja rokotteen aiheuttaman immuniteetin vertailu: uudelleentartunnat ja läpimurtotartunnat., Gazit, 2021

"Luonnollinen immuniteetti antaa pidempikestoisen ja vahvemman suojan SARS-CoV-2:n Delta-muunnoksen aiheuttamaa infektiota, oireista tautia ja sairaalahoitoa vastaan verrattuna BNT162b2-rokotteen aiheuttamaan immuniteettiin, joka on saatu aikaan kahdella rokoteannoksella... SARS-CoV-2:n naiivilla rokotetuilla oli 13.06-kertainen (95% CI, 8,08-21,11) lisääntynyt riski saada läpimurtoinfektio Delta-variantilla verrattuna aiemmin tartunnan saaneisiin."...para 27-kertainen lisääntynyt riski saada oireinen COVID ja 8-kertainen lisääntynyt riski joutua sairaalaan (rokotetut verrattuna rokottamattomiin).

4) Covid-19-rokotuksen tehokkuus oireisen infektion, sairaalahoidon ja kuoleman riskiä vastaan 9 kuukauteen asti: Ruotsalainen kokonaisväestön kohorttitutkimus., Nordström, 2021

 

 

"Raportoivat tutkimuksestaan, joka osoittaa, että (kohortti käsitti 842 974 paria (N=1 684 958), mukaan lukien henkilöt, jotka oli rokotettu kahdella ChAdOx1 nCoV-19-, mRNA-1273- tai BNT162b2-annoksella, ja vastaavat rokottamattomat henkilöt) "BNT162b2:n rokotteen teho infektiota vastaan väheni asteittain 92%:stä (95% CI, 92-93, P<0-001) 15-30 päivän kohdalla 47%:iin (95% CI, 39-55, P<0-001) päivän 121-180 kohdalla, ja päivästä 211 alkaen tehoa ei voitu havaita (23%; 95% CI, -2-41, P=0-07) ..." ...vaikka rokote antaa tilapäisen suojan infektiota vastaan, teho laskee nollan alapuolelle ja sitten negatiivisen tehon alueelle noin 7 kuukauden kuluttua, mikä korostaa sitä, että rokotetut ovat erittäin alttiita infektiolle ja lopulta heistä tulee erittäin alttiita infektiolle (enemmän kuin rokottamattomista).

5) BNT162b2-rokotteen suojan heikkeneminen SARS-CoV-2-infektiota vastaan Qatarissa., Chemaitelly, 2021

"Qatarin tutkimus, joka osoitti, että rokotteen teho (Pfizer) laski lähelle nollaa 5-6 kuukauden kuluessa ja jopa välitön suoja yhden tai kahden kuukauden kuluttua, oli suurelta osin liioiteltua... BNT162b2:n aikaansaama suoja infektiota vastaan näyttää heikkenevän nopeasti sen jälkeen, kun se oli saavuttanut huippunsa heti toisen annoksen jälkeen."

6) SARS-CoV-2 Delta -muunnoksen leviäminen rokotettujen terveydenhuollon työntekijöiden keskuudessa Vietnamissa., Chao, 2021

"Tutkivat SARS-CoV-2 Delta -muunnoksen leviämistä rokotettujen terveydenhuollon työntekijöiden keskuudessa Vietnamissa, ja heidän havaintonsa penkovat COVID-19-injektioiden maisemaa entisestään ja sekoittavat sen katastrofaalisten löydösten osalta. 69 terveydenhuollon työntekijää testattiin positiivisesti SARS-CoV-2:n suhteen. Kliiniseen tutkimukseen osallistui 62. Tutkijat raportoivat, että "saatiin 23 täydellisen genomin sekvenssiä. Ne kaikki kuuluivat Delta-varianttiin, ja ne erosivat fylogeneettisesti nykyisistä Delta-variantin sekvensseistä, jotka saatiin yhteisöllisistä tartuntatapauksista, mikä viittaa jatkuvaan siirtymiseen työntekijöiden välillä. Delta-variantin läpimurtotartuntatapausten viruskuormat olivat 251 kertaa suuremmat kuin maalis-huhtikuun 2020 välisenä aikana havaituilla vanhoilla kannoilla tartunnan saaneiden tapausten viruskuormat."

7) SARS-CoV-2-tartuntojen, mukaan lukien COVID-19-rokotteen läpimurtotartunnat, puhkeaminen suurissa yleisötapahtumissa - Barnstable County, Massachusetts, heinäkuu 2021., Brown, 2021

Barnstable, Massachusetts, heinäkuu 2021 CDC:n MMWR-tutkimuksessa todettiin, että 469 COVID-19-tapauksessa oli 74%-tapausta, jotka esiintyivät täysin rokotetuilla henkilöillä. "Rokotetuilla oli keskimäärin enemmän virusta nenässä kuin rokottamattomilla, jotka saivat tartunnan."

8) SARS-CoV-2 Delta-muunnoksen (B.1.617.2) aiheuttama taudinpurkaus keskussairaalassa Suomessa toukokuussa 2021., Hetemäki, 2021

"Johtopäätöksenä voidaan todeta, että huolimatta täydellisestä rokottamisesta ja HCW:n yleisestä peittämisestä, Delta-muunnoksen aiheuttamat läpimurtotartunnat tapahtuivat oireilevan ja oireettoman HCW:n välityksellä aiheuttaen nosokomiaalisia infektioita... Toissijaista tartuntaa tapahtui oireilevista tartunnan saaneista huolimatta henkilökohtaisten suojavarusteiden käytöstä.".

9) SARS-CoV-2 Delta -muunnoksen aiheuttama nosokomiaalinen taudinpurkaus hyvin rokotetussa väestössä, Israel, heinäkuu 2021., Shitrit, 2021

 

 "Henkilönsuojaimet ja naamarit olivat pohjimmiltaan tehottomia terveydenhuollon toimintaympäristössä. Indeksitapaukset olivat yleensä täysin rokotettuja, ja suurin osa (ellei kaikki tartunnat) tapahtuivat yleensä naamioituneiden ja täysin rokotettujen potilaiden ja henkilökunnan välillä, mikä korostaa delta-muunnoksen voimakasta tarttuvuutta rokotettujen ja naamioituneiden henkilöiden keskuudessa... tämä nosokomiaalinen taudinpurkaus on esimerkki SARS-CoV-2:n delta-muunnoksen suuresta tarttuvuudesta kahdesti rokotettujen ja naamioituneiden henkilöiden keskuudessa."

10) COVID-19-rokotteen seurantaraportti Viikko 42, PHE, 2021

 

Raportti # 44: PHE

Sivulla 23 esitetyt tiedot herättivät vakavia huolenaiheita, kun niissä kerrottiin, että "N-vasta-ainevasteen hiipuminen ajan myötä ja iii) Yhdistyneen kuningaskunnan terveysturvaviraston (UKHSA) valvontatiedoista saadut viimeaikaiset havainnot siitä, että N-vasta-ainepitoisuudet näyttävät olevan alhaisemmat henkilöillä, jotka saavat tartunnan kahden rokotusannoksen jälkeen". Lisäksi on havaittavissa selvä ja erittäin huolestuttava suuntaus, jonka mukaan "kahdesti rokotetuilla henkilöillä on enemmän tartuntoja (100 000:ta kohti) kuin rokottamattomilla ja erityisesti vanhemmissa ikäryhmissä, esim. 30-vuotiailla ja sitä vanhemmilla.".

11) Immuunin humoraalisen vasteen heikkeneminen BNT162b2 Covid-19-rokotteelle 6 kuukauden kuluessa., Levin, 2021

"Kuusi kuukautta BNT162b2-rokotteen toisen annoksen saamisen jälkeen humoraalinen vaste väheni huomattavasti erityisesti miehillä, 65-vuotiailla tai sitä vanhemmilla henkilöillä ja henkilöillä, joilla oli immunosuppressio."

12) COVID-19:n lisääntyminen ei liity rokotustasoon 68 maassa ja 2947 piirikunnassa Yhdysvalloissa., Subramanian, 2021

"COVID-19:n lisääntyminen ei liity rokotustasoon 68 maassa ja 2947 piirikunnassa Yhdysvalloissa."

 

13) BNT162b2 mRNA-rokotteen immuunivasteen kestävyys, Suthar, 2021

 

"Tutkittiin BNT162b2-mRNA-rokotteen immuunivasteen kestävyyttä. He "analysoivat vasta-ainevasteet homologiselle Wu-kannalle sekä useille huolta aiheuttaville muunnoksille, mukaan lukien kehittymässä oleva Mu (B.1.621) -variantti, ja T-soluvasteet näiden vapaaehtoisten osajoukossa kuuden kuukauden kuluttua (210. päivä perusrokotuksen jälkeen) toisesta annoksesta ... "tiedot osoittavat vasta-ainevasteiden ja T-solujen immuniteetin huomattavaa heikkenemistä SARS-CoV-2:ta ja sen muunnoksia vastaan kuuden kuukauden kuluttua toisesta rokottamisesta BNT162b2-rokotteella."

14) Infektiota tehostavat anti-SARS-CoV-2-vasta-aineet tunnistavat sekä alkuperäisen Wuhan/D614G-kannan että Delta-variantit. Mahdollinen riski joukkorokotuksissa? Yahi, 2021

"Raportoitiin, että Delta-variantin tapauksessa neutraloivilla vasta-aineilla on vähentynyt affiniteetti piikkiproteiinia kohtaan, kun taas fasilitoivilla vasta-aineilla on selvästi lisääntynyt affiniteetti". Näin ollen ADE voi olla huolenaihe ihmisille, jotka saavat alkuperäiseen Wuhan-kannan piikkisekvenssiin perustuvia rokotteita (joko mRNA:ta tai virusvektoreita)."

15) Sairaalahoitoon joutuminen rokotteen aiheuttamien COVID-19-infektioiden yhteydessä, Juthani, 2021

 

Tunnistettiin 969 potilasta, jotka otettiin Yale New Haven Health Systemin sairaalaan ja joilla oli vahvistettu positiivinen PCR-testi SARS-CoV-2:n varalta... "Havaittiin, että BNT162b2-rokotetta saaneilla potilailla oli enemmän potilaita, joilla oli vakava tai kriittinen sairaus, kuin niillä, jotka saivat rokotetta mRNA-1273 tai Ad.26.COV2.S."."

16) SARS-CoV-2:n rokotuksen vaikutus alfa- ja delta-muunnoksen leviämiseen., Eyre, 2021

 

"Tutkittu SARS-CoV-2 -rokotuksen vaikutusta alfa- ja delta-varianttien leviämiseen". He raportoivat, että "vaikka rokottaminen edelleen pienentää tartuntariskiä, samanlaiset viruskuormat rokotetuilla ja rokottamattomilla henkilöillä, jotka ovat saaneet Delta-tartunnan, asettavat kyseenalaiseksi sen, kuinka paljon rokottaminen estää tartunnan leviämistä eteenpäin... Tartunnan leviämisen väheneminen väheni ajan myötä toisen rokotuksen jälkeen, ja Delta-viruksen osalta se saavutti 12 viikkoon mennessä samanlaiset tasot kuin rokottamattomilla henkilöillä, kun kyseessä oli ChAdOx1, ja se heikkeni huomattavasti BNT162b2:n osalta.". Myös kontaktien rokotussuoja väheni kolmen kuukauden aikana toisen rokotuksen jälkeen... rokottaminen vähentää Deltan tarttumista, mutta vähemmän kuin Alfa-variantin."

17) SARS-CoV-2-tartunta rokotuksen jälkeen terveydenhuollon työntekijöillä Kaliforniassa, Keehner, 2021

 

"Raportoi SARS-CoV-2-tartunnan uusiutumisesta erittäin hyvin rokotetussa terveydenhuoltojärjestelmän työvoimassa.". Rokottaminen mRNA-rokotteilla aloitettiin joulukuun 2020 puolivälissä; maaliskuuhun mennessä 76% työvoimasta oli rokotettu kokonaan, ja heinäkuuhun mennessä prosenttiosuus oli noussut 87%:een. Tartunnat olivat vähentyneet dramaattisesti helmikuun 2021 alkuun mennessä... "samaan aikaan, kun Kalifornian naamiointimandaatti päättyi 15. kesäkuuta ja B.1.617.2 (delta)-varianttia, joka ilmaantui ensimmäisen kerran huhtikuun puolivälissä ja jonka osuus UCSDH-isolaateista oli heinäkuun loppuun mennessä yli 95%, tartunnat lisääntyivät nopeasti, mukaan lukien tapaukset täysin rokotettujen henkilöiden keskuudessa... tutkijat raportoivat, että "rokotteen tehon dramaattinen muutos kesäkuusta heinäkuuhun johtuu todennäköisesti sekä delta-variantin ilmaantumisesta että immuniteetin heikkenemisestä ajan myötä"."

18) SARS-CoV-2:n delta (B.1.617.2) -muunnoksen leviäminen yhteisössä ja viruskuorman kinetiikka rokotetuilla ja rokottamattomilla henkilöillä Yhdistyneessä kuningaskunnassa: prospektiivinen, pitkittäinen kohorttitutkimus., Singanayagam, 2021

"Tutkittiin tartunnan leviämistä ja viruskuorman kinetiikkaa rokotetuilla ja rokottamattomilla henkilöillä, joilla oli lievä delta-variantti-infektio yhteisössä". He havaitsivat, että (602:lla yhteisön kontaktilla (jotka tunnistettiin Yhdistyneen kuningaskunnan sopimusjäljitysjärjestelmän kautta) 471:stä Yhdistyneessä kuningaskunnassa todetusta COVID-19-indeksitapauksesta, jotka rekrytoitiin COVID-19:n tarttuvuuden ja leviämisen arviointiin (Assessment of Transmission and Contagiousness of COVID-19 in Contacts) -kohorttitutkimukseen ja jotka antoivat 8145 ylähengitysteiden näytettä päivittäisestä näytteenotosta 20 päivän ajan) "rokottaminen vähentää delta-variantti-infektion riskiä ja nopeuttaa viruksen poistumista. Siitä huolimatta täysin rokotetuilla henkilöillä, joilla on läpimurtoinfektio, on samanlainen huippuviruskuorma kuin rokottamattomilla tapauksilla, ja he voivat tehokkaasti välittää infektiota kotioloissa, myös täysin rokotetuille kontakteille."

19) Immuniteetin heikkeneminen BNT162b2-rokotteen jälkeen Israelissa, Goldberg, 2021

"Immuniteetti SARS-CoV-2:n delta-muunnosta vastaan heikkeni kaikissa ikäryhmissä muutaman kuukauden kuluttua toisen rokoteannoksen saamisesta."

20) Delta-variantin SARS-CoV-2:n läpimurtoinfektioiden viruskuormat rokotuksen ja BNT162b2:lla tehdyn tehosterokotuksen jälkeen., Levine-Tiefenbrun, 2021

Viruskuorman vähenemisen tehokkuus vähenee rokotuksen jälkeen, "vähenee merkittävästi 3 kuukauden kuluttua rokotuksesta ja häviää noin 6 kuukauden kuluttua".

21) Kahden erittäin tehokkaan mRNA-rokotteen vertailu COVID-19:tä vastaan alfa- ja deltamuunnosten esiintyvyyden aikana., Puranik, 2021

"Heinäkuussa rokotteen teho sairaalahoitoa vastaan on pysynyt korkeana (mRNA-1273: 81%, 95% CI: 33-96,3%; BNT162b2: 75%, 95% CI: 24-93,9%), mutta tehokkuus infektiota vastaan oli alhaisempi molemmissa rokotteissa (mRNA-1273: 76%, 95% CI: 58-87%; BNT162b2: 42%, 95% CI: 13-62%), ja BNT162b2:n kohdalla vähennys oli voimakkaampi."

22) Elävän viruksen neutralisaatiotestaus toipuvilla potilailla ja henkilöillä, jotka on rokotettu SARS-CoV-2:n 19A-, 20B-, 20I/501Y.V1- ja 20H/501Y.V2-isolaatteja vastaan., Saade, 2021

"Arvioidaan vasta-aineiden neutralointikykyä solutartunnan estämiseksi käyttäen elävän viruksen neutralointitestiä eri kannoilla [19A (alkuperäinen), 20B (B.1.1.241-linja), 20I/501Y.V1 (B.1.1.7-linja) ja 20H/501Y.V2 (B.1.1.2)]..351-linja)] seeruminäytteissä, jotka kerättiin eri väestöryhmistä: kaksi annosta rokotettua COVID-19-naivia terveydenhuollon työntekijöitä (HCW:t; Pfizer-BioNTech BNT161b2), 6 kuukautta lievän COVID-19-rokotuksen jälkeen rokotettuja COVID-19- HCW:itä ja kriittisessä tilassa olevia COVID-19-potilaita... Tämän tutkimuksen havainto on vähentynyt neutraloiva vaste, joka havaittiin 20H/501Y.V2-varianttiin BNT162b2-rokotteella täysin immunisoiduilla koehenkilöillä verrattuna villityyppiin ja 20I/501Y.V1-varianttiin."."

23) Terveydenhuollon työntekijöiden ja hoitokodin asukkaiden humoraalisen immuniteetin merkittävä väheneminen 6 kuukautta COVID-19 BNT162b2 mRNA -rokotuksen jälkeen., Canaday, 2021

"Anti-piikki-, anti-RBD- ja neutralisaatiotasot laskivat yli 84% 6 kuukauden aikana kaikissa ryhmissä riippumatta aiemmasta SARS-CoV-2-infektiosta. Rokotuksen jälkeen 6 kuukauden kuluttua infektiota sairastamattomista NH:n asukkaista 70%:llä neutralisaatiotitterit olivat havaitsemisrajan alapuolella tai sen alapuolella verrattuna 16%:hen 2 viikkoa täyden rokotuksen jälkeen. Nämä tiedot osoittavat vasta-ainetasojen vähentyneen merkittävästi kaikissa ryhmissä. Erityisesti infektio-naivisten NH-asukkaiden humoraalinen immuniteetti oli aluksi alhaisempi heti rokotuksen jälkeen, ja se laski eniten 6 kuukautta myöhemmin."

24) Laajamittainen tutkimus vasta-ainetitterin hajoamisesta BNT162b2 mRNA-rokotteen tai SARS-CoV-2-infektion jälkeen., Israel, 2021

"SARS-CoV-2 IgG-vasta-aineiden kinetiikan määrittäminen kahden BNT162b2-rokoteannoksen antamisen tai rokottamattomien henkilöiden SARS-CoV-2-infektion jälkeen... Rokotetuilla koehenkilöillä vasta-ainetitterit laskivat jopa 40% jokaista seuraavaa kuukautta kohden, kun taas toipuneilla ne laskivat alle 5% kuukaudessa. Kuusi kuukautta BNT162b2-rokotuksen jälkeen 16,1%:lla koehenkilöistä vasta-ainetitterit olivat alle seropositiivisuuskynnyksen <50 AU/ml, kun taas toipilaista vain 10,8%:lla oli vasta-ainetitterit alle <50 AU/ml -kynnyksen 9 kuukauden kuluttua SARS-CoV-2-infektiosta."

25) Vasta-aineiden pitkittäinen kinetiikka COVID-19:stä toipuneilla potilailla 14 kuukauden aikana., Eyran, 2020

"Naivien rokotettujen taudin hajoaminen oli huomattavasti nopeampaa kuin toipuneiden potilaiden, mikä viittaa siihen, että luonnollisen infektion jälkeinen serologinen muisti on vankempi kuin rokotuksen jälkeen. Tietomme korostavat eroja luonnollisen infektion ja rokotuksen aiheuttaman serologisen muistin välillä."

26) Uudet COVID-19-tapaukset ja sairaalahoitojaksot aikuisten keskuudessa rokotustilanteen mukaan - New York, 3. toukokuuta - 25. heinäkuuta 2021., Rosenberg, 2021

New Yorkin osavaltiossa tehdyssä tutkimuksessa, Rosenberg et al. raportoi, että "3. toukokuuta ja 25. heinäkuuta 2021 välisenä aikana rokotteen ikäkorjattu kokonaisvaikuttavuus sairaalahoitoa vastaan New Yorkissa oli suhteellisen vakaa 89,5%-95,1%)". Ikäkorjattu rokotteen kokonaistehokkuus tartuntoja vastaan kaikkien New Yorkin aikuisten osalta laski 91,8%:stä 75,0%:hen."." 

27) mRNA COVID-19 -rokotteiden 2-annosrokotusten tehokkuus COVID-19:n aiheuttamia sairaalahoitoja vastaan immuunipuutteisten aikuisten keskuudessa - yhdeksän osavaltiota, tammi-syyskuu 2021., Embi, 2021

Eräs hyvin tuore tutkimus, jonka on julkaissut CDC raportoivat, että suurin osa (53%) potilaista, jotka joutuivat sairaalaan Covid-19:n kaltaisten sairauksien vuoksi, oli jo rokotettu kokonaan kahden annoksen RNA-rokotteilla. Taulukosta 1 käy ilmi, että Covid-19-taudin vuoksi sairaalahoitoon joutuneista 20 101 immuunipuutteisesta aikuisesta 10 564 (53%) oli täysin rokotettu Pfizerin tai Modernan rokotteella (Rokottaminen määriteltiin siten, että he olivat saaneet täsmälleen kaksi annosta mRNA-pohjaista COVID-19-rokotetta ≥14 päivää ennen sairaalahoitoindeksipäivää, joka oli viimeisimpään positiiviseen tai negatiiviseen SARS-CoV-2 -testitulokseen liittyvän hengitystietutkimuksen näytteenottopäivämäärä ennen sairaalahoitoa tai sairaalahoitopäivämäärä, jos testaus tapahtui vasta sairaalahoidon jälkeen).

28) SARS-CoV-2 Delta -muunnoksen saaneiden rokotettujen ja rokottamattomien henkilöiden tartuntamahdollisuudet liittovaltion vankilassa heinä-elokuussa 2021., Salvatore, 2021

"95 osallistujaa toimitti yhteensä 978 näytettä, joista 78 (82%) oli täysin rokotettuja ja 17 (18%) ei ollut täysin rokotettuja....lääkäreiden ja kansanterveysalan ammattilaisten tulisi katsoa, että rokotetut henkilöt, jotka saavat SARS-CoV-2-tartunnan, eivät ole vähemmän tartuntakykyisiä kuin rokottamattomat henkilöt."

 

Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Nämä tutkimukset (todistusaineisto) osoittavat vakuuttavasti, että rokotevelvoitteita ei tarvita eikä niillä ole tieteellistä perustaa. Kyse ei ole siitä, että ne olisivat tarpeettomia, vaan siitä, että niille ei ole perusteita ja että ne ovat täysin järjettömiä nykyisen hätätilanteen perusteella. Tiedot ovat vankkoja ja selkeitä. Valtuutukset johtaisivat yhteiskunnan erottamiseen väärin perustein, mikä repii kudosta, ja mikä tärkeintä, se herättää vakavia kysymyksiä hallitusten poliittisista päätöksistä, kun ne ryhtyvät panemaan täytäntöön rokotevelvoitteita, joiden taustalla ei ole mitään tieteellistä tietoa, joka tukisi valtuutuksia. Se merkitsee myös puuttumista vapauteen ja vapauksiin ja kyseenalaistaa näiden valtuutusten taustalla olevat motiivit, vaikka tiede osoittaa muuta.

 

Tieteellinen tutkimus osoittaa, että kaksinkertaisesti (ja todennäköisesti kolminkertaisesti) rokotetuilla henkilöillä on samanlainen riski saada tartunta Deltamuunnokseen (ja todennäköisesti mihin tahansa muuhun muunnokseen), ellei jopa suurempi, kuin rokottamattomilla henkilöillä. Tiede osoittaa myös, että rokotetuilla henkilöillä on suuri (raskaampi) viruskuorma ja että heillä on suuri riski siirtää taudinaiheuttaja/virus rokottamattomille. Lisäksi rokotetuilla (samoin kuin rokottamattomilla) on kohonnut riski sairastua vakavaan sairauteen, joka voi johtaa jopa kuolemaan, ja rokottamattomien kohonnut riski johtuu todennäköisemmin siitä, että rokotetut ovat alun perin levittäneet tartunnan heihin. Tietoja on saatavilla edellä esitetyllä tavalla, mutta lisätutkimuksia tarvitaan sen selvittämiseksi, mitä todisteet osoittavat huolestuttavasti, eli että COVID-rokotteet ovat epäonnistuneet Delta-muunnosta vastaan, ja niiden määrääminen olisi törkeän haitallista ja rankaisevaa ilman perusteita. Miksi määrättäisiin rangaistusluonteisia, uraa muuttavia rokotevelvoitteita rokottamattomalle sairaanhoitajalle, joka on todennäköisesti jo immuuni luonnollisen altistumisen vuoksi?

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi