Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Maailman terveysneuvosto viitoittaa tietä terveemmälle maailmalle.

Johdanto

Maailman terveysneuvosto, joka on ympäri maailmaa toimivien lääketieteen ja terveyden edistämiseen keskittyvien järjestöjen yhteenliittymä, julkaisi syyskuussa kattavan oppaan Covid-19:n onnistuneesta kotihoidosta.

Tässä TrialSite Newsin Shabnam Palesa Mohamedin inspiroivassa, informatiivisessa ja voimaannuttavassa esittelyhaastattelussa WCH:n johtoryhmän jäsenet liittyvät TSN:ään ja jakavat yleisölle tietoa WCH:n visiosta ja tehtävästä, jäsenjärjestöistä, neuvoston toiminnasta, jännittävistä tulevista tapahtumista, siitä, miten WCH:hen voi liittyä ja sitä voi tukea, ja ennen kaikkea selkeästä totuuden, luottamuksen, terveyden ja vapauden viestistä.

Lisätietoja on osoitteessa www.worldcouncilforhealth.org

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi