Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Lawrie haastaa lääkärit olemaan uskollisia etiikalleen

Johdanto

Tohtori Lawrie on arvostettu edelläkävijä eettisen kovanahkaisen tieteen ja hoidon alalla. Hän on myös yksi Maailman terveysneuvoston perustajista. Tässä 3 minuutin videossa, joka koskee lääketieteellisten viranomaisten nykyistä korruptiota, tohtori Lawrie haastaa lääkärit pysymään uskollisina eettisyydellemme ja tieteellemme sekä vastustamaan vahingollista covidien agendaa.

"Yhteytemme potilaisiin on järjestelmällisesti heikentynyt yritysten ahneudesta johtuvan hellittämättömän disinformaation vuoksi. "

"Jatkammeko edelleen korruptoituneiden järjestöjen, terveysviranomaisten, suurten lääkeyhtiöiden ja miljardöörien sosiopaattien lunnaita, vai suoritammeko moraalisen ja ammatillisen velvollisuutemme olla vahingoittamatta ja tehdä aina paras mahdollinen hoitamiemme ihmisten hyväksi."

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi