Rokotteiden aiheuttaman vasta-ainevälitteisen valikoitumisen synkkä todellisuus paljastumassa

Alkuperäinen antigeeninen synti: COVID-19-rokotus ja alkuimmuunin alkuimmuunin alustaminen, joka ei ole optimaalinen, muuttavat vasta-aine-sytotoksisten T-solujen immuunivasteen.

Kirjoittaneet Paul Alexander, Dan Stock, MD, ja Mark Trozzi, MD

Drs. Vanden Bossche ja Montagnier ovat varoittaneet meitä rokottamisesta pandemian aikana, kun tartuntapaine on suuri, ja hyvin kapea-alaisten piikkispesifisten (epäkypsä, suboptimaalinen, epätäydellinen, epätäydellinen, immuunikirjaston spektri), suboptimaalisia vasta-aineita tuottavien vasta-aineiden käytöstä. Tämä voi mahdollisesti johtaa rokotevälitteiseen viruksen aiheuttamaan immuunipakoon, ja väitämme, että näemme juuri sitä nyt Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Israelissa ja jopa Yhdysvalloissa. "On selvää, että uudet variantit syntyvät vasta-aineiden välityksellä tapahtuvan valinnan tuloksena. rokotukseen." Rokotukset ja epäoptimaaliset, epätäydelliset, "sekopäiset ja häiriintyneet" vasta-ainevasteet ovat syynä varianttien syntyyn. Tämänkö takia niin monet nuoret terveet urheilijat kuolevat?

Nyt on täysin selvää, että COVID-19-rokotteet ovatvuotava' (vuotavat rokotteet eivät pysäytä infektiota tai tartuntaa ja mahdollistavat immuunipuolustuksen karkaamisen) eivätkä steriloi COVID-virusta (ne eivät ole neutraloivia tai menettävät tämän kyvyn hyvin nopeasti). Nämä rokotteet osoittavat, että mitä enemmän kansakunta on rokotettu, sitä enemmän sillä on ongelmia rokotteen kanssa infektioiden lisääntymisen suhteen. Nämä rokotteet eivät suojaa riittävästi ylähengitysteitä. Tiedot ovat selviä siitä, että rokotetut voivat tarttua yhtä tehokkaasti kuin jotkut, jotka ovat täysin suojaamattomia. Rokotteiden antama immuniteetti näyttää kestävän vain noin 4-5 kuukautta, ja miten kukaan voi siis ajatella, että näillä rokotteilla voidaan saavuttaa väestötason laumaimmuniteetti? On käytännössä mahdotonta, että näillä rokotteilla voitaisiin saavuttaa laumaimmuniteetti. Mahdollisuus on nolla. Olemmeko kuitenkin aikeissa hyväksyä tehosterokotukset 5 kuukauden välein? Tiedämmekö, onko immuunijärjestelmä suunniteltu tähän? Tätä, samoin kuin vasta-aineista riippuvaista tehostumista (ADE) ja vasta-aineiden välittämää viruksen aiheuttamaa tehostumista (AMVE) ei ole tutkittu. Tämä oli katastrofaalinen laiminlyönti ja epäonnistuminen rokotteen kehittäjiltä ja FDA:lta, joka on keskeinen sääntelyviranomainen tämän valvomisessa. 

Miksi kuitenkin CDC, NIH ja rokotteiden kehittäjät ja heidän kannattajansa jatkaisivat näiden vuotavien "epätäydellisten" rokotteiden tyrkyttämistä väestölle, erityisesti matalan riskin henkilöille, kun vasta-aineimmuniteetti heikkenee nopeasti ja kaikki mitä teet on väestön asettaminen toistuville tehosterokotuksille, jotka itsessään aiheuttavat riskin? Miksi rokotekehittäjät toivat nämä epätäydelliset rokotteet, ikään kuin ne olisi alusta alkaen suunniteltu epäonnistumaan? Kuten mainittiin, emme ole tutkineet, pystyykö ihmisen immuunijärjestelmä kestämään toistuvia rokotteen vahvistuksia. Näemme, että rokotetut ovat jossain vaiheessa ajamassa taudin leviämistä rokotteella, jolla on rajoitettu "kyseenalainen" immuniteetti. 

Teesimme on, että kaksi- ja kolminkertaisesti rokotetut (todennäköisesti nelinkertaisesti rokotettu Israelissa) ovat (olisivat) vaikuttamassa Delta-muunnoksen leviämiseen, millä on vakavia seurauksia haavoittuville rokottamattomille (ja rokotetuille). Ne toimivat mahdollisesti oireettomina superlevittäjinä. Nämä COVID-rokotteet toimivat siten, että rokotetut henkilöt pysyvät hengissä, mutta ne mahdollistavat tartunnan ja leviämisen, mikä voi mahdollistaa erittäin virulenttien kantojen leviämisen populaatiossa. Sitä, mitä tällä hetkellä näemme, ei voida oikeastaan selittää varianttien eroilla ja tällä tartuntojen jakautumisella rokotettujen henkilöiden keskuudessa. Ihmiset, jotka on rokotettu kahteen kertaan, altistuvat virukselle hälyttävän korkealla tasolla. 

The Marekin tauti/Read et al. ("vuotavat" ei-steriloivat, ei-neutraloivat epätäydelliset rokotteet, jotka vähentävät oireita mutta eivät pysäytä infektiota tai tartuntaa) kanojen mallissa ja käsite Alkuperäinen antigeeninen synti (immuunijärjestelmän alkuvaiheen alustus tai altistuminen ennakoi immuunivasteen elinikäisesti kyseistä taudinaiheuttajaa/virusta tai vastaavaa vastaan, ja jos immuunijärjestelmän alkuvaiheen alustus on todellakin sub-optimaalinen, jolloin myöhempi vaste (altistuminen) voi olla epäoptimaalinen kyseiselle patogeenille tai samankaltaisille/sukulaisille patogeeneille) voi selittää sen, mitä olemme mahdollisesti kohtaamassa nyt näiden epätäydellisten COVID-rokotteiden kanssa (eli immuunipako, lisääntynyt viruskuormitus, lisääntynyt tartunta, nopeampi tartunta ja mahdollisesti enemmän "kuumempia" variantteja). Haluamme esittää, että voimme ehkä selittää rokotettujen ja rokottamattomien henkilöiden lisääntyvät infektiot (sairaalahoito ja kuolemantapaukset) alkuperäisen antigeenisen synnin käsitteen avulla. Vaikka jotkut saattavat väittää, että se on teoreettinen väite, havaitsemamme tiedot voitaisiin hyvin selittää tällä. Emme näe tällä hetkellä mitään muuta selitystä sille, mitä näemme rokotuksen jälkeisissä tiedoissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Israelissa, Yhdysvalloissa jne. 

Penn StateOhm kirjoittaa samalla tavalla: "Vuoto-rokotteet toimivat... estämättä välttämättä viruksen replikaatiota tai hidastamatta sitä. Tuloksena on, että tartunnan saaneilla mutta rokotetuilla yksilöillä on pidennetty eloonjääminen, jolloin erittäin virulentti taudinaiheuttaja, joka normaalisti saavuttaisi evolutiivisen umpikujan kuolleessa isännässä, voi lähettää." Saappaat toistivat samankaltaisia näkemyksiä, ja ehdotamme jälleen, että meillä on nyt mahdollisesti edessämme Marek 2.0 näiden selvästi epätäydellisten COVID-rokotteiden myötä. Kyllä, tarvitaan lisää tietoa ja akuuttia lopullista tutkimusta, sillä rokotteen kehittäjät eivät ole tutkineet tätä, ja olemme pimennossa siitä, miten nämä rokotteet käyttäytyvät keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä turvallisuuden suhteen. Olemme mustan laatikon tilanteessa. Kuitenkin se, mitä on muotoutumassa, herättää monia kiireellisiä kysymyksiä ja on mahdollisesti pahaenteistä. Vaarana on, että nämä rokotteet tappavat monia ihmisiä ja erityisesti lapsiamme, jos se, mitä näemme, on ADE/AMVE:n huippu. 

Yhdistyneessä kuningaskunnassa täysin rokotettujen keskuudessa on havaittu suuria COVID-sairaalahoitoja, tehohoitoon joutumisia ja kuolemantapauksia. Tämä on valtava ongelma, ja tämä saattaa olla pelkäämämme AMVE/ADE. Virologin pahin painajainen. Tehostavan vasta-aineen ei tarvitse olla läsnä (tohtori Dan Stock, henkilökohtainen tiedonanto, 8. marraskuuta 2021), ja tämä vivahde on otettava huomioon keskustelussamme. "Suurin vaje on se, joka aiheutuu Th 2:n siirtymisestä pois CD 8+ -sytotoksisesta luonnollisten tappajasolujen vasteesta paikalliseen infektioon, joka välttämättä indusoituu riippumatta siitä, minkä tyyppistä Ab:tä tuotetaan... ei-avustavia vasta-aineita ei todellakaan tarvita immuunijärjestelmän häiriöön." 

Väitämme, että saattaa hyvinkin olla, että rokotekokeissa ja rokotteiden valmistuksessa leikattiin tarpeeksi kulmia operaatio Warp Speedin (OWS) aikana, jotta aikatauluja saatiin lyhennettyä, minkä seurauksena yhteiskunnalle tuotiin epäoptimaalisia haitallisia rokotteita. Johtivatko hänen tieteelliset neuvonantajansa ja rokotteiden kehittäjät aiempaa presidenttiä Trumpia harhaan ja antoivat hänelle väärää tietoa? Väitämme, että he johtivat häntä harhaan. Jos tutkimukset olisi suoritettu asianmukaisesti rokotteiden turvallisuusnäkökohtien osalta ja oikean keston ajan, jos olisimme seuranneet tarpeeksi kauan AMVE/ADE:n tutkimiseksi, niin on todennäköistä, että emme olisi todistamassa sitä, mitä Yhdistyneen kuningaskunnan ja Israelin tiedoissa on tänään tapahtumassa. Tai Yhdysvalloissa, jossa rokote on selvästi epäonnistunut ja jossa on mahdollisesti vaarallinen tarve tehostaa rokotetta toistuvasti. Toistuva tehostaminen voi olla tuhoisaa. 

Kirjoitamme tänne, koska pelkäämme, mitä lapsillemme mahdollisesti tapahtuu, jos jatkamme terveiden lasten joukkorokotuksia. Tähän mennessä tapahtuneen perusteella uskomme, että voisimme vahingoittaa vakavasti monia lapsia näillä rokotteilla. Tärkeää on, että lapsilla ei vain ole merkittävää riskiä tämän viruksen ja on jätettävä rauhaan. Tätä rokotetta ei tarvita, eivätkä hallituksen kansanterveysjohtajat (Francis Collins/NIH, Anthony Fauci/NIAID, Rochelle Walensky/CDC tai FDA/Woodcock ja Marks) tai rokotteen kehittäjät ole esittäneet syytettä siitä, miksi lapset tarvitsevat näitä rokotteita. Lisäksi vaarana on, että lapsista tulee oireettomia superlevittäjiä (kuten aikuisilla tapahtuu nyt Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Israelissa (ja Yhdysvalloissa)) ja että he saavat tappavia seurauksia, jos jatkamme rokotusten massarokottamista. 

Missä ovat todisteet, jotka tukevat tätä väitettä, jonka mukaan olemme todellakin Marek 2.0:n tynnyrissä? Englannin kansanterveyslaitoksen (PHE) äskettäiset raportit # 44 ja # 45 ovat keskeinen osa tätä tutkielmaa (samoin kuin viisi aiempaa PHE-raporttia), ja vaikka nämä raportit ovat spekulatiivisia ja teoreettisia, ne nostavat mielestämme esiin vakavia kysymyksiä, joita emme voi jättää huomiotta. Uskomme jopa, että olemme jo ohittaneet teoreettisen tason. Aloitamme keskustelun seuraavilla tutkimuksilla, jotka luovat pohjan paljastamalla nykyisten rokotteiden (erityisesti Pfizerin) epäonnistumisen ja valtavat haasteet Delta-muunnoksen osalta. 

Rokote on selvästi epäonnistunut Deltan torjunnassa, ja täysin rokotetut paljastavat huikean tartunta- ja tartunta-alttiuden. Olemme esimerkiksi esitelleet tutkimustuloksia, jotka ovat Singanayagam et al. (täysin rokotetuilla henkilöillä, joilla on läpimurtoinfektio, on samanlainen viruskuormituksen huippu kuin rokottamattomissa tapauksissa, ja he voivat siirtää tartuntaa tehokkaasti kotitaloudessa, myös täysin rokotetuille kontakteille), by Chau et al. (rokotettujen sairaanhoitajien läpimurtoon johtavien Delta-variantti-infektiotapausten viruskuormat olivat 251 kertaa korkeammat kuin aiempien kantojen tartuntatapausten viruskuormat alkuvuodesta 2020), ja vuoteen Riemersma et al.. (ei eroa viruskuormissa, kun verrataan rokottamattomia henkilöitä ja henkilöitä, jotka saavat rokotteen aiheuttaman "läpimurtotartunnan", ja jos rokotetut henkilöt saavat delta-muunnoksen tartunnan, he voivat olla SARS-CoV-2:n tartuntalähteitä muille), jotka paljastavat, että rokotteiden teho on erittäin heikko. Tämä huolestuttava tilanne, jossa rokotetut henkilöt ovat erittäin tartuntavaarallisia ja levittävät virusta, on tullut selvästi esiin myös seuraavissa tärkeissä sairaalainfektioita käsittelevissä artikkeleissa. Chau et al. (terveydenhuollon ammattihenkilöt Vietnamissa) Suomi sairaalassa puhjennut epidemia (levinnyt hoitohenkilökunnan ja potilaiden kesken) ja Israelin sairaalassa puhkeaminen (leviää hoitohenkilökunnan ja potilaiden keskuudessa). Näissä tutkimuksissa kävi myös huolestuttavasti ilmi, että henkilönsuojaimet ja naamiointi olivat pohjimmiltaan tehottomia terveydenhuollon toimintaympäristössä. Kaikki terveydenhuoltohenkilöstö oli rokotettu kahdesti, mutta silti tartunta levisi laajalti heihin itseensä ja heidän potilaisiinsa. 

Lisäksi, Nordström et al. (Pfizerin rokotteen teho infektiota vastaan väheni asteittain 92%-päivästä 15-30 47%-päivään 121-180, ja päivästä 211 alkaen tehoa ei ollut), Suthar et al. (vasta-ainevasteiden ja T-soluimmuniteetin merkittävä heikkeneminen SARS-CoV-2:ta ja sen variantteja vastaan 6 kuukauden kuluttua toisesta immunisaatiosta), Yahi et al. (delta-muunnoksessa neutraloivien vasta-aineiden affiniteetti piikkiproteiinia kohtaan on vähentynyt, kun taas fasilitoivien vasta-aineiden affiniteetti on selvästi lisääntynyt), Juthani et al. (Pfizerin rokotetta saaneilla potilailla oli enemmän potilaita, joilla oli vakava tai kriittinen sairaus), Gazit et al. (SARS-CoV-2-alkuisten rokotteiden riski saada Delta-muunnoksen läpimurtoinfektio oli 13-kertainen ja oireisen COVID:n ja sairaalahoidon riski huomattavasti kohonnut), ja Acharya et al. (ei merkittävää eroa syklin kynnysarvoissa rokotettujen ja rokottamattomien, oireettomien ja oireilevien Delta-tartunnan saaneiden ryhmien välillä) paljastavat yhdessä COVID-rokotteiden heikon tehon ja jopa negatiivisen tehon. Levine-Tiefenbrun et al. raportoi, että viruskuorman vähenemisen tehokkuus vähenee rokotuksen jälkeen, "vähenee merkittävästi 3 kuukauden kuluttua rokotuksesta ja häviää käytännössä noin 6 kuukauden kuluttua". 

Esimerkkinä voidaan mainita Ruotsalainen tutkimus (retrospektiivinen, 842 974 paria (N=1 684 958)) on erityisen hälyttävä, sillä se osoittaa, että vaikka rokote antaa tilapäisen suojan tartuntaa vastaan, teho laskee nollan alapuolelle ja sitten negatiivisen tehon alueelle noin 7 kuukauden kuluttua, mikä korostaa, että rokotetut ovat erittäin alttiita tartunnalle ja lopulta saavat voimakkaan tartunnan (enemmän kuin rokottamattomat). Toinen esimerkki on Irlannista, jossa raportoinnin perusteella voidaan todeta, että Waterfordin kaupunginosa Covid-19-tartuntojen määrä on osavaltion korkein, ja läänissä on myös tasavallan korkein rokotusaste (99,7%-rokotettua). Raporttien mukaan Yhdysvaltain Covid-19 kuolemantapaukset vuonna 2021 ohitti vuoden 2020 kuolemantapaukset, minkä vuoksi jotkut ovat todenneet, että "enemmän ihmisiä on kuollut vuoden 2020 COVID-19 vuonna 2021(suurin osa aikuisista on rokotettu ja lähes kaikki vanhukset) kuin vuonna 2020, jolloin ketään ei ole rokotettu." 

Todisteet ovat siis kertyneet (kuten edellä) siitä, että on tapahtunut läpimurto ja että rokote ei tehoa Delta-muunnosta vastaan. Tästä ei ole epäilystäkään. Jopa CDC:n johtaja Rochelle Walensky myönsivät, että rokotteet eivät pysäytä tartuntaa, mikä on osoitus epäonnistuneesta rokotteesta. Jälleen kerran Marekin tauti ja rokotustilanne selittää, mitä nämä vuotavat rokotteet mahdollisesti aiheuttavat (lisääntynyt tartunta, nopeampi tartunta ja useammat "kuumemmat" variantit). 

Eräs AMVE/ADE-malli käsittää Alkuperäinen antigeeninen synti ja immuunijärjestelmän alkuvaiheen käynnistäminen tai altistuminen, joka ennakoi immuunivastetta koko elämän ajan kyseistä taudinaiheuttajaa/virusta tai vastaavaa vastaan. Lisäksi, jos immuunijärjestelmän alkuvaiheen alkukehitys on todellakin sub-optimaalinen, niin myöhempi vaste (altistuminen) voi olla epäoptimaalinen kyseiselle patogeenille tai samankaltaisille/sukulaisille patogeeneille. 

Emme ole virologeja tai immunologeja, mutta pyrimme ymmärtämään näkemämme tiedot ja sen, mitä rokotetuille ja rokottamattomille henkilöille tapahtuu. Meitä ohjaa tohtori Dan Stockin valtava työ, ja rokotuksen jälkeinen selityksemme (hänen asiantuntijapuheenvuorollaan) on seuraava:

Jos ensimmäinen aloitus/altistus tapahtuu rokotteen kautta, auttaja-T-solujen (CD 4+) immuunivaste on suuntautunut (kytkeytynyt) Th 2 B-solu- ja vasta-ainevasteeseen ja rajoitetumpaan Th 1 CD 8+ sytotoksiseen T-soluvasteeseen paikallisessa natiivissa infektiokohdassa. Immuunijärjestelmä joutuu valitsemaan Th 1 - ja Th 2 -erilaistumisen välillä, ja että tällainen erilaistuminen on pysyvää. Se "oppii", että aina kun altistut virukselle luonnossa (tai vastaavalle virukselle), sen pitäisi siirtyä Th 2 -reitille ja tuottaa vähemmän Th 1 -sytotoksista immuniteettia, koska olet ottanut rokotteen. Immuunijärjestelmän on pakko vaihtaa Th 1- ja Th 2 -immuunireaktioväylien välillä, ja jos se reagoi systeemisesti vasta-aineilla (jos ensimmäinen altistuksesi on rokote), niin silloin, kun saat tulevaisuudessa virustartunnan paikallisena hengitystieinfektiona (immuunijärjestelmäsi toinen katse virukseen), immuunijärjestelmäsi reagoi väärin (häiriintyneesti) eikä sytotoksisella CD 8+ -vasteella, jota oikeastaan (optimaalisesti) tarvitaan infektiokohdassa (hengitysteissä). Toisin sanoen paikallisen kudoksen immuunijärjestelmälle lähettämät signaalit käskevät tuottamaan B-soluja ja vasta-aineita eikä tarvittavia sytotoksisia soluja paikallisessa infektiokohdassa, jotta infektio alkaisi puhdistua. 

Tuloksena on, että hengityskudos (keuhkot) infektoituu enemmän (koska sytotoksisia soluja ei ole tai niitä ei tuoteta riittävästi infektion poistamiseksi) ja että se on yhä sairaampi ja sairaampi, ja infektoitunut henkilö voi saada yhä enemmän viruksia, koska CD 8+ -vaste on heikentynyt tai sitä ei ehkä ole lainkaan. Rokotettu henkilö voisi sitten mahdollisesti sairastua hyvin pahoin ja samalla kerätä massiivisen viruskuorman ja pystyä siirtämään virusta. Infektio kerääntyy siis paikallisiin kudoksiin (ensisijainen tartuntapaikka), eikä sytotoksinen vaste, joka on vaimentunut, poista sitä. Tämä saattaa auttaa selittämään Yhdistyneestä kuningaskunnasta saadut tiedot (raportit # 44 ja 45 sekä raportit 39-43), joissa kuolemantapauksia ei ole vain haavoittuvassa asemassa olevilla rokottamattomilla vaan myös rokotetuilla. Tämä on todellinen ongelma, jos näin todella tapahtuu. Systeemisen esityksen (rokotteen vuoksi) on väistämättä vähennettävä Th 1 -vastausta, koska se ohjaa Th 2 -vastausta, mikä mahdollistaa paitsi lisääntyneen irtoamisen myös sen, että lopulta patogeeni, joka ei luonnollisesti leviäisi nopeasti, eikä ainakaan ennen kuin se on hävitetty, muuttuu kontrolloimattomaksi patogeeniksi, joka leviäisi nopeammin ja luotettavammin, mikä edistäisi edelleen asteittaista Th 2 -erilaistumista, vähentäisi Th 1 -vastausta, kunnes lopulta infektiossa ei olisi mitään merkittävää Th 1 -vastausta. Tuloksena on, että keuhkot tuhoutuvat ja Th 2 -vasteen yläraja on saavutettu. Tällöin näemme paitsi leviämistä naiiveihin rokottamattomiin, myös lisääntynyttä kuolemantapausta rokotetuissa, jotka eivät koskaan toivuisi kunnollisesta immuunivasteesta, koska immuunijärjestelmä "oppii" alkuperäisen suboptimaalisen virheellisen vasteen (pois CD 8+ -sytotoksisesta vasteesta) ja reagoi siihen suuntaan myöhemmän altistumisen/tehostamisen myötä. Tehostaminen on tuhoisaa, sillä se vain lisää tätä häiriintynyttä immuunivastetta, joka kasvaa ja rokotetut sairastuvat yhä enemmän, koska Th 1 -sytotoksista vastetta ei ole saatavilla. Immuunijärjestelmä oppii tehokkaasti reagoimaan väärin, ja tuloksena on, että hengitysteiden/keuhkojen kudos infektoituu ja sairastuu yhä enemmän ja enemmän ja rokotettu henkilö on vaarassa sairastua vakavasti, koska haavoittuva rokotettu on myös vaarassa sairastua ja sairastua vakavasti. Vaikka lähellä olevalla rokottamattomalla henkilöllä olisi vankka immuunijärjestelmä, se saattaisi hukkua rokotetun henkilön virukseen, joka irtoaa ja tuottaa massiivisen infektion (koska CD 8+ -reitit ovat hidastuneet). Molemmat voivat sairastua vakavasti ja kuolla. 

Kun siis tarkastelemme tarkemmin Public Health Englandin (PHE) raporttia. # 44 & 45 (mukaan lukien kertomukset # 39-43), jossa on hyvin yksityiskohtaisia tietoja, näemme, että tartunnat ovat selvästi korkeammat rokotetuilla kaikissa yli 30-vuotiaiden ikäryhmissä (taulukot 2-5), ja siirtyminen yli 30-vuotiaisiin tapahtuu raportissa viikon 35 ja 38 välillä. # 39. Taulukko 5, jossa ilmoitetaan oikaisemattomat tiedot, on hyvin opettavainen, kun tarkastellaan viimeisimpiä määriä viikon 40 ja viikko 43 2021 (kertomuksen sivu 20) # 44) (taulukko 1 ja 2), ja huomaa, että viikon 44 tiedot ilmoitetaan "korjaamattomina". Sama käy ilmi raportista # 45 (Taulukko 6, sivu 22, viikon 41 ja viikon 44 välillä 2021). Näemme vakaan ja johdonmukaisen suuntauksen näissä vankasti kerätyissä ja raportoiduissa Yhdistyneen kuningaskunnan tiedoissa, sillä rokotetut saavat (ilmeisesti) yhä useammin Delta-variantin tartunnan, ja rokottamattomia joutuu sairaalahoitoon ja kuolee (rokotettujen ohella). Rokottamattomat ovat erityisen huolestuttavia, koska he ovat haavoittuvaisia ja heidän osuutensa on hälyttävä. Tuore Yahoo UK raportti hälyttää, koska ovat muita jossa tartuntojen, sairaalahoitojen ja kuolemantapausten määrä on korkein rokotetuimmissa maissa. Samanlaisia raportteja on Skotlanti että täysin rokotettujen osuus oli "89% Covid-19-kuolemantapauksista viimeisten neljän viikon aikana ja 77% Covid-19-sairaalahoitojaksoista ja 65% väitetyistä Covid-19-tapauksista lokakuun 9. päivän ja marraskuun 5. päivän välisenä aikana".

Päätelmä

Suojeleeko COVID-rokote meitä vakavilta vaurioilta, mutta ei estä meitä saamasta virusta ja siten (kuten Yhdistyneen kuningaskunnan tiedoista käy ilmi) lisää tappavia variantteja? Onko kyseessä todella epätäydellinen rokotus, joka pitää meidät hengissä mutta mahdollistaa viruksen leviämisen, mutta ei tappaa virusta, joten rokotetut levittävät virusta ja itse asiassa voimakkaampaa virusta? Että rokotetut itse sairastuvat hyvin pahasti, koska immuunivaste on häiriintynyt. Kuten on nähty kanojen rokotuksissa Marekin tautia vastaan, saatamme olla todistamassa, että rokottaminen COVID-19-virusta ja tautia vastaan suosii korkeampaa virulenssia (rokotetuille ja haavoittuville rokottamattomille). 

Meidän mielestämme tämä ei ole enää teoreettinen riski, ja tarkastelemamme tiedot viittaavat siihen, että tämä on itse asiassa sitä, mitä näemme nyt Israelissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa jne. Emme näe mitään muita tietoja, jotka voisivat selittää sen, mitä olemme todistamassa, ja tämä häiriintynyt virheellinen immuunivaste Th 1:n ja Th 2:n välisen immuunivasteen vaihtumisen välillä näyttää toistaiseksi olevan paras selitys. Miten voimme puuttua tähän, koska tämä on mahdollisesti katastrofaalista? Väitämme, että rokottaminen on lopetettava (ja keskitymme riskihenkilöihin, jos he ovat saaneet asianmukaiset tiedot ja suostumuksen; tarjoamme rokotetta tai asetamme sen saataville, mutta emme määrää sitä), ja todellisuus on, että jos tämä malli osoittautuu oikeaksi, tehostaminen sekoittaa entisestään immuunijärjestelmää, joka on puolueellisesti suuntautunut vasta-ainevasteeseen, kun tarvittavaa sytotoksista immuunivastetta myöhemmissä altistumisissa ei ole olemassa tai se on vakavasti sivuutettu. Sanomme myös, että emme missään tapauksessa, ei missään olosuhteissa, salli, että terveille lapsillemme, joilla on alhainen riski, annetaan rokotuksia näillä suboptimaalisilla, epätäydellisillä, vuotavilla ja suurelta osin turvallisuustestittömillä rokotteilla, jotka tarjoavat vain mahdollisuuden aiheuttaa haittaa. Meidän näkemyksemme on, että meidän on nyt pysäytettävä nämä rokotteet/tehosterokotteet. Meidän on pyydettävä rokotteiden kehittäjiä puuttumaan havaittuihin haittoihin, ennen kuin jatkamme eteenpäin, ja meillä on itse asiassa monia vaihtoehtoja tämän hätätilanteen ratkaisemiseksi. Emme tarvitse näitä rokotteita. Emme ole koskaan tarvinneetkaan. On välttämätöntä harkita muita vaihtoehtoja kuin pelkkiä rokotteita. rokottaminen esim. muiden kuin rokotteiden avulla tapahtuva tautien ehkäisy, kuten esim. varhainen avohoito ja saatavilla olevat ravintovalmisteet, kuten D-vitamiini/kalsifedioli, sinkki ja ennaltaehkäisevä ivermektiini. 

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi