Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Hätälääkärin maailmanlaajuinen tilannekatsaus

Johdanto

Tohtori Mark Trozzia pyydettiin hiljattain pidetyssä Karibian terveyshuippukokouksessa antamaan lyhyt katsaus maailmanlaajuiseen tilanteeseemme. Tohtori Trozzi esitti kahden viime vuoden aikana tapahtuneen olennaisen tosiseikan ja analyysin ja vaati oikeudenmukaisuutta, ihmisoikeuksien palauttamista ja oikeusvaltion periaatteiden noudattamista. Toivomme, että nautitte näiden 10 minuutin selkeydestä.  

Lisää Karibian terveyshuippukokouksen ja Maailman terveysneuvoston sisältöä

Karibian terveyshuippukokouksessa 7.-9. lokakuuta 2021 oli monia muita erinomaisia puhujia ja keskusteluja. Videot löytyvät Maailman terveysneuvoston videokirjastosta täältä:

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi