Tohtori Mark Trozzi

Sota totuutta vastaan tohtoreiden Paul Alexanderin ja Mark Trozzin kanssa

Kiitos Iron Will ja Strong and Free Canada tästä intensiivisestä haastattelusta tohtori Paul Alexanderin ja tohtori Trozzin kanssa.

Johdanto

Tohtori Paul Alexander ja tohtori Mark Trozzi keskustelevat täällä tieteen tukahduttamisesta, lääkäreiden ja asiantuntijoiden tukahduttamisesta, eettisesti rehellisten tiedemiesten ja lääkäreiden vainoamisesta hallituksen, lääkäri- ja kirurgikollegioiden, yliopistojen ja muiden instituutioiden toimesta. Tiede on niin selkeää. Jokainen, joka kertoo meille, että nämä injektiot ovat "turvallisia ja tehokkaita", on epäpätevä, valehtelee tai molempia.

Tämä haastattelu on täynnä henkilökohtaista, poliittista ja tieteellistä tietoa. Se on myös rohkaiseva; emme luovu senttiäkään sitoumuksestamme tai rehellisyydestämme tälle rikolliselle agendalle.

Seuraavassa on muutamia lainauksia haastattelusta:  

Lehdistön uhkailuista (tohtori Alexander):

Washington Postin toimittaja kertoi minulle: "Työskentelemme laumana. Kun tulemme teidän kimppuunne [juttujamme varten], tiedämme, että pieni osa teistä aikoo tehdä itsemurhan. Tiedämme, että te riistätte itseltänne hengen. Se kuuluu asiaan. Me poltamme elämänne. Kun olemme lopettaneet kanssanne, ette saa töitä. Riistämme sinulta kotisi. Teemme kaikkemme, jotta sinusta tulee köyhä. Ja jos selviät tästä kaikesta, kirjoitamme niin, että yllytämme jonkun sairaan hullun tulemaan perääsi, vaanimaan sinua ja perhettäsi ja vahingoittamaan sinua."

Yleisön aivopesusta (tri Trozzi):

"Me kaikki tiedämme, mitä massahypnoosi on, me kaikki tiedämme, millaista massiivista psyoppia maailmalle on tehty. Se on nyt enemmän kultti kuin yhteiskunta."

Heidän sitoutumisestaan taistella totuuden puolesta (tohtori Alexander):

"Jos he luulivat hiljentävänsä minut, tohtori Trozzin, tohtori Phillipsin ja tohtori McCullough'n, he ovat vain - revved meidät ylös. Olemme vasta alussa. Me jatkamme tätä niin kauan kuin se kestää, ja meillä on vaikutusta. Niin kauan kuin he ovat halukkaita pelaamaan, me pelaamme."

Suosittelemme tilaamaan The Strong and Free Broadcast -lähetyksen

Iron Will on yksi tämän päivän parhaista kanadalaisista toimittajista. Vahva ja vapaa lähetys on riippumaton valtion rahoituksesta, ja se tekee hyvää työtä paljastaessaan tosiasiat. Suosittelemme lämpimästi tilaamaan heidän Rumble-kanavansa, jos haluat sensuroimatonta ja rehellistä journalismia, niin kuin lehdistön kuuluukin olla.

Tohtori Paul Alexander: Alexander Alexander Alexander: Hyökkäys tieteellistä erimielisyyttä vastaan muuttuu yhä raaemmaksi.

Meillä on paljon kiitettävää tohtori Paul Alexanderille. Hänellä on tohtorin tutkinto epidemiologiasta, ja hän on maailmanluokan tutkija, jolla on erittäin vaikuttava ansioluettelo. Tohtori Alexander on koko covidien aikakauden ajan ollut uskollinen tosiasioille, huolellinen tieteessä ja täysin sitoutunut kertomaan meille totuuden riippumatta coviditeollisuuden ja sen kätyreiden agendapainostuksesta. Haluamme suositella yhtä hänen julkaisuistaan totuuden vastaisesta sodasta: The Attack on Scientific Dissent Becomes ever more Brutal.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi