Eteläafrikkalainen lääkäri varoittaa suuremmasta suunnitelmasta

Tohtori Shankara Chetty selittää tiiviisti pimeän tieteen covidien agendasta ja piikkiglykoproteiinimyrkyn toiminnasta...

Johdanto

Tohtori Shankara Chetty on maailmanlaajuinen asiantuntija, joka on perehtynyt nokkosihottuman 19 tieteeseen ja hoitoon. Hän on myös hyvin tietoinen covid-19-ohjelmasta, jota hän kuvaa yksityiskohtaisesti. Tässä lyhyessä ja ytimekkäässä 11-minuuttisessa videossa tohtori Chetty yhdistää lääketieteellisen tietämyksensä poliittisiin näkemyksiinsä. Hän maalaa selkeän ja voimakkaan kuvan nykyisestä todellisuudestamme.

"Tämän suunnitelman tarkoituksena on varmistaa, että voimme - valvonta ja tappaa suuri osa väestöstämme ilman, että kukaan epäilisi, että olimme myrkytetty ja niinpä uskon, että kaiken näkemämme oikeutus on perusteltua, kun ymmärrämme, että loppupeli.”

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Päivittäinen uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Liittolaisemme

fiSuomi