Itse ilmoitettu lääketieteellinen vapautusasiakirja

Hallituksilla ja instituutioilla ei ole laillista valtaa pistää sinua väkisin, mutta sinulla on laillinen valta sanoa ei. Tässä on itseilmoitettu lääketieteellinen poikkeus.

Johdanto

Monet vilpilliset ja harhaanjohdetut järjestöt vaativat nähdä "rokotepaperisi" ja uhkaavat loukata ja estää ihmisoikeuksiasi. Osa näistä rikoksista jatkuu lakia halveksuen, kunnes pidätyksiä tehdään ja oikeusvaltio palautetaan täysin yhteiskuntiimme. Sillä välin tässä on täysin pätevä asiakirja, jonka voitte täyttää, tulostaa ja allekirjoittaa. Se on pätevä itseilmoitettu vapautus niin sanotuista "rokotteista". Teillä on sekä oikeus että hyvät syyt ilmoittaa täysin laillinen oikeutenne kieltäytyä pistoksista ja säilyttää samalla ihmisoikeutenne ja vapautenne. Totuus on, että laillisesti emme tarvitse asiakirjoja käyttääksemme oikeuksiamme ja vastustaaksemme pakkoruiskeita; mutta jos he pyytävät paperia, tässä on sellainen:

self-declared medical exemption

Haluamme kiittää  Promic tämän itse ilmoitetun lääketieteellisen poikkeuksen kokoamisesta.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Päivittäinen uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Liittolaisemme

fiSuomi