Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Cole: Covid Complete leikkausreunasta alkaen

Tämä on kaikkein ajantasaisin ja ytimekkäin yhteenveto kaikesta kovidien tieteestä...

Tohtori Cole esitelmöi WCH:n yleiskokouksessa

Marraskuun 1. päivänä 2021 amerikkalainen patologi, tohtori Ryan Cole, esitelmöi Maailman terveysneuvoston yleiskokouksessa. Lukuisat jäsenet eri puolilta maailmaa olivat innoissaan hänen esityksensä laadusta. Tohtori Cole on yksi ensimmäisistä tutkijoista, jotka jakoivat mikroskooppisia ja karkeapatologisia tuloksia covidi-injektioiden kuolleista uhreista.

Tohtori Cole on loistava puhuja, jolla on erittäin yksityiskohtaista tietoa koronavirustutkimuksesta. Hänen näkökulmansa ja neuvonsa ovat selkeitä ja rakentavia. Tämä suora esitys oli niin voimakas ja informatiivinen, että muut puhujat, mukaan lukien Maailman terveysneuvoston ohjausjäsenet, luopuivat puheajastaan ja vaativat, että tohtori Ryan Cole jatkoi niin kauan kuin hän tarvitsi. It's on täynnä tarkkaa ja ajantasaista tietoa koronaviruksesta. Kiitos tohtori Cole!

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi