Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Cole: Covid Complete leikkausreunasta alkaen

Tämä on kaikkein ajantasaisin ja ytimekkäin yhteenveto kaikesta kovidien tieteestä...

Tohtori Cole esitelmöi WCH:n yleiskokouksessa

Marraskuun 1. päivänä 2021 amerikkalainen patologi, tohtori Ryan Cole, esitelmöi Maailman terveysneuvoston yleiskokouksessa. Lukuisat jäsenet eri puolilta maailmaa olivat innoissaan hänen esityksensä laadusta. Tohtori Cole on yksi ensimmäisistä tutkijoista, jotka jakoivat mikroskooppisia ja karkeapatologisia tuloksia covidi-injektioiden kuolleista uhreista.

Tohtori Cole on loistava puhuja, jolla on erittäin yksityiskohtaista tietoa koronavirustutkimuksesta. Hänen näkökulmansa ja neuvonsa ovat selkeitä ja rakentavia. Tämä suora esitys oli niin voimakas ja informatiivinen, että muut puhujat, mukaan lukien Maailman terveysneuvoston ohjausjäsenet, luopuivat puheajastaan ja vaativat, että tohtori Ryan Cole jatkoi niin kauan kuin hän tarvitsi. It's on täynnä tarkkaa ja ajantasaista tietoa koronaviruksesta. Kiitos tohtori Cole!

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi