Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Hodkinson Alberta Unity Project -tapahtumassa

Johdanto

Tohtori Roger Hodkinson on jatkuvasti yksi Kanadan ja kansainvälisen kovidien totuusliikkeen suurista sankareista. Hänen lääketieteellinen tietämyksensä on syvällistä, hänen koviiditutkimuksensa on huolellista ja tarkkaa, ja hänen puheensa on selkeää, tiivistä ja rehellistä. Tässä on hänen puheensa 30. lokakuuta 2021 Alberta Unity Project -tapahtumassa Olds Albertassa.

Synkästä aiheesta huolimatta tohtori Hodkinson saa aikaan hyviä nauruja, kun hän selittää rehellistä tiedettä, antaa asianmukaisia terveysneuvoja ja paljastaa kovan luokan rikokset ja väärinkäytökset, joita joudumme kokemaan. (2o minuuttia)

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi