Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Mitä tapahtuu, kun lääkärit "vain noudattavat määräyksiä

Johdanto

Kiitos Ezra Levantille tästä lyhyestä katsauksesta eugeniikan, väkivaltaisten lääketieteellisten kokeiden, Josef Mengelen, natsien ja Nürnbergin oikeudenkäyntien historiaan ja säännöstöön sekä Ontarion lääkäreiden kollegion nykyisestä roolista rohkeina rikoskumppaneina helvetin rikoksissa ihmisyyttä vastaan. CPSO suukapuloi ja alistaa useimmat lääkärit liittymään heidän rikoksiinsa, samalla kun se hyökkää niitä harvoja lääkäreitä vastaan, jotka pitävät kiinni etiikastamme ja valastamme.

Dinosauruksen medianäkyvyys

Samaan aikaan tässä on joitakin samoja lääkäreitä käsitteleviä, valtiorahoitteisia dinosaurusmedioita, jotka käsittelevät näitä samoja lääkäreitä. He saavat verorahojasi ja auttavat näin lopettamaan ihmisoikeudet pitämällä kanadalaiset väärää tietoa ja hämmentämällä heitä:

Nürnbergin säännöstö

Toisen maailmansodan aikana natsit tekivät hirvittäviä kidutuksia ja mutaatioita, joita he kutsuivat "lääketieteellisiksi kokeiksi", vangituille ryhmille, erityisesti juutalaisille. Sodan jälkeen kansainväliset ryhmät työskentelivät sen eteen, että tulevaisuudessa vältettäisiin tällaisten kokeiden kaltainen ihmisten hyväksikäyttö. Lääkärin oikeudenkäynnissä vuonna 1947 käsiteltyjen kauhistuttavien todisteiden perusteella lääketieteen ammattikunta hyväksyi ihmiskokeita koskevat tutkimuseettiset periaatteet, jotka tunnetaan Nürnbergin säännöstönä. Siinä todettiin, että lääketieteellisissä ja ihmiskokeissa on noudatettava tiettyjä perusperiaatteita, jotta ne vastaisivat moraalisia, eettisiä ja oikeudellisia käsitteitä.

Säännöstön kymmenen periaatetta on esitetty tuomion kohdassa "Sallitut lääketieteelliset kokeet".

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi