Mitä tapahtuu, kun lääkärit "vain noudattavat määräyksiä

Johdanto

Kiitos Ezra Levantille tästä lyhyestä katsauksesta eugeniikan, väkivaltaisten lääketieteellisten kokeiden, Josef Mengelen, natsien ja Nürnbergin oikeudenkäyntien historiaan ja säännöstöön sekä Ontarion lääkäreiden kollegion nykyisestä roolista rohkeina rikoskumppaneina helvetin rikoksissa ihmisyyttä vastaan. CPSO suukapuloi ja alistaa useimmat lääkärit liittymään heidän rikoksiinsa, samalla kun se hyökkää niitä harvoja lääkäreitä vastaan, jotka pitävät kiinni etiikastamme ja valastamme.

Dinosauruksen medianäkyvyys

Samaan aikaan tässä on joitakin samoja lääkäreitä käsitteleviä, valtiorahoitteisia dinosaurusmedioita, jotka käsittelevät näitä samoja lääkäreitä. He saavat verorahojasi ja auttavat näin lopettamaan ihmisoikeudet pitämällä kanadalaiset väärää tietoa ja hämmentämällä heitä:

Nürnbergin säännöstö

Toisen maailmansodan aikana natsit tekivät hirvittäviä kidutuksia ja mutaatioita, joita he kutsuivat "lääketieteellisiksi kokeiksi", vangituille ryhmille, erityisesti juutalaisille. Sodan jälkeen kansainväliset ryhmät työskentelivät sen eteen, että tulevaisuudessa vältettäisiin tällaisten kokeiden kaltainen ihmisten hyväksikäyttö. Lääkärin oikeudenkäynnissä vuonna 1947 käsiteltyjen kauhistuttavien todisteiden perusteella lääketieteen ammattikunta hyväksyi ihmiskokeita koskevat tutkimuseettiset periaatteet, jotka tunnetaan Nürnbergin säännöstönä. Siinä todettiin, että lääketieteellisissä ja ihmiskokeissa on noudatettava tiettyjä perusperiaatteita, jotta ne vastaisivat moraalisia, eettisiä ja oikeudellisia käsitteitä.

Säännöstön kymmenen periaatetta on esitetty tuomion kohdassa "Sallitut lääketieteelliset kokeet".

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi