Lääkärit Alexander ja Trozzi livenä huomenna, ja paljon muuta

Rokotevalinta Kanada 4. marraskuuta Live tapahtuma

Vaccine Choice Canada isännöi viikoittain maksuttomia live-verkkotapahtumia, joissa on mukana monia maailman asiantuntijoita kaikista covid-aiheista, kuten terveydestä, tieteestä, hoidosta, rikollisuudesta ja korruptiosta.

Minulla on suuri kunnia liittyä tohtori Paul Alexanderin seuraan vierailevana puhujana torstaina 4. marraskuuta klo 19.00 EST. Keskustelumme alkaa juonesta, jonka tarkoituksena on pistää pienille lapsille vaarallisia, perusteettomia covid-injektioita, mutta olen varma, että se saa oman elämänsä ja sen pitäisi olla informatiivinen ja viihdyttävä huolimatta synkästä aiheesta, jota me kaikki kohtaamme ja jota vastaan taistelemme. Liittykää meihin ja osallistukaa. Se on loistava tilaisuus esittää kysymyksiä ja käydä vuoropuhelua. Ilmoittautukaa täällä: https://vaccinechoicecanada.com/resources/vcc-live-calendar/

Tässä on alustus tohtori Alexanderin ja minun työstäni lasten ruiskuttamisesta: https://drtrozzi.org/2021/10/07/children-should-be-freed-now-and-never-covid-injected/

Tämän viikon Vaccine Choice -tapahtumiin kuuluu myös tohtori Peter Bregginin esitys tänä iltana klo 19.00. Hän on tutkinut ja raportoinut perusteellisesti maailmanlaajuisista petoeläimistä, jotka johtavat rikollista rokoteviljelyä, sekä heidän korruptiostaan ja rikoksistaan meitä kaikkia vastaan. Hän on kirjoittanut erittäin hyvin tutkittua kirjaa "Covid 19 and the Global Predators - We Are the Prey". 

https://www.wearetheprey.com/

Voit myös ilmoittautua tohtori Bregginin esitykseen täällä:

https://vaccinechoicecanada.com/resources/vcc-live-calendar/

Tohtori Alexanderin uusin artikkeli tieteen ja lasten puolustamiseksi

Tässä on kanadalaisen tohtori Paul Alexanderin viimeisin artikkeli, joka jatkaa väsymättä työtään kanadalaisille ja koko maailmalle tiedottamisen ja suojelun puolesta:

https://childrenshealthdefense.org/defender/children-immune-priming-covid-vaccines-infection-transmission/

Tässä tohtori Alexander puolustaa lapsia, joille ei missään nimessä pitäisi antaa covidipistoksia. Tämä artikkeli sisältää keskustelua seuraavista aiheista: 

  • Alkuperäinen antigeeninen synti. aihe, josta keskustelimme lyhyesti viime viikolla. https://drtrozzi.org/2021/10/27/original-antigenic-sin-another-reason-to-stop-the-shots/
  • Marekin taudin vaikutus, jonka mukaan, kuten monet kuolleet kanat aiemmissa tutkimuksissa, ruiskuttamattomat voivat olla vaarassa saada viruksen kehittymään ruiskutuksen saaneiden uhrien elimistössä. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4516275/#pbio.1002198.ref002 (tulemme laajentamaan tätä tietoa noin viikon kuluessa).
  • todellinen vahva luonnollinen immuniteetti verrattuna injektion stimuloimaan vaaralliseen pseudoimmuniteettiin.
  • tämä lainaus virologi ja immunologi tohtori Brian Malonelta: "Rokotetut ovat itse asiassa niitä "superlevittäjiä", joista kaikille kerrottiin pandemian alussa."
  • ja tohtori Alexanderin voimakkaat loppulausumat: "Mitä täällä tapahtuu? Kyse ei todellakaan ole "tieteestä". Haastan minkä tahansa kansanterveysviranomaisen istumaan alas minun ja tieteellisten kollegojeni kanssa ja selittämään tieteenne. Keskustelkaa kanssamme. Näyttäkää meille, mitä te tutkitte päätyäksenne näihin erittäin vaarallisiin lausuntoihin ja päätöksiin. Saatamme päätyä tappamaan monia lapsia näillä rokotteilla. Itse asiassa, ei "me", vaan "te" - Fauci ja Walensky ja tohtori Francis Collins - saatatte lopulta tappaa monia lapsiamme. Pyydän teitä lopettamaan tämän hulluuden, perääntymään ja keskittymään haavoittuviin ja iäkkäisiin, joihin liittyy riski. Jättäkää lapset rauhaan!"

Liity tohtori Alexanderin ja minun seuraani tänä torstaina:

Lopuksi, tässä on muutama erinomainen video, jotka haluamme jakaa tänään.

Euroopan parlamentin jäsenet puolustavat oikeutta vapauteen sen jälkeen, kun digitaalinen vihreä sertifikaatti on asetettu parlamentin käyttöön

Maailmassa on varmasti hyviä ja eettisesti kestäviä tiedemiehiä ja lääkäreitä, mutta on myös hienoja poliitikkoja. Tässä on muutama, jotka puolustavat Euroopan kansaa Covidin rikoksilta hanskat kädessä: Euroopan parlamentin jäsenet puolustavat oikeuttamme vapauteen sen jälkeen, kun digitaalisen vihreän sertifikaatin määrääminen on tullut parlamenttiin

Iron Will Report 1. marraskuuta 2021 -raportti

Strong and Free Canada on yksi parhaista aidon tutkivan journalismin lähteistä, jotka koskevat kaikkea kanadalaista covidia. Iron Will käytti yhtä parhaista työkaluista, joita meillä on autoritaarisia tyrannioita vastaan: huumoria. Hänen erinomaisessa Iron Will Report -raportissaan marraskuun 1. päivältä on 7 minuuttia tosiasioita täynnä kieli poskessa -raportointia. Siihen sisältyy viittaus tohtori Steven Pelechin laboratorioraporttiin, jonka mukaan 90%:llä meistä on jo luonnollinen immuniteetti covid-19:tä vastaan (todellinen immuniteetti, joka toimii ja on turvallinen).

Video paljastaa Britannian nykyiset tiedot, jotka osoittavat, että niin kutsutut "rokotteet" ovat täydellinen epäonnistuminen.

Tämä kolmen minuutin video paljastaa Yhdistyneen kuningaskunnan nykyiset tiedot, jotka osoittavat, että niin kutsutut "rokotteet" ovat täydellisiä epäonnistumisia ja että pistoksen uhrit tai niin kutsutut "rokotetut" levittävät virusta suurimmassa määrin, eivät "rokottamattomat". Näin ollen "rokotepasseille" ei ole mitään pätevää perustetta.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Liittolaisemme

fiSuomi