Kuka taistelee kanadalaisten perustuslaillisten oikeuksien puolesta?

The Justice Center for Constitutional Freedom; ja heidän suojelemansa sankarit.

Kiitos JCCF:lle

Vuodesta 2010 lähtien Justice Center for Constitutional Freedom on ollut olemassa vain yhdestä syystä: puolustaakseen perustuslakiamme ja vapauttamme. JCCF:ää tukevat lahjoittajat rahoittavat perustuslain ja jokaisen Kanadan kansalaisen puolustamista.

Poliitikot, hallitukset, lääketieteellisiä lupia myöntävät elimet ja monet muut instituutiot ovat rikoneet perustuslakia sekä oikeuksien ja vapauksien peruskirjaa tasolla, jollaista Kanadassa ei ole koskaan nähty, rikosoikeudellisen rikosoikeudellisen yrityksen (Criminal Covid Enterprise, CCE) käynnistämisestä lähtien.

Kaltaiseni ihmiset ovat puolustaneet etiikkaa ja ihmisoikeuksia, uhranneet koko tulotasonsa ja taistelleet väsymättä palauttaakseen totuuden, myötätunnon ja oikeusvaltioperiaatteen maahamme ja maailmaan. CCE:n monet lonkerot ovat hyökänneet jatkuvasti meitä vastaan.

Ilman JCCF:ää ja sitä tukevia hienoja ihmisiä monet meistä olisivat ilman puolustusta. Kun menetämme tulojamme eettisten kannanottojemme vuoksi, meillä ei olisi varaa oikeudelliseen puolustukseen. Olemme syvästi kiitollisia JCCF:lle ja sen lahjoittajille.

Ilman JCCF:ää en pystyisi puolustautumaan CPSO:n hyökkäyksiä vastaan. Voin kertoa teille omakohtaisesti, että JCCF on todellinen. He ovat todellisella etulinjalla puolustamassa oikeuksiamme ja vapauksiamme.

Seuraavassa on joitakin kanadalaisia sankareita, jotka taistelevat Criminal Covid Enterprisea vastaan ja joita JCCF puolustaa:

Tohtori Francis Christianin puhe vuosittaisessa George Jonas Freedom Award -tapahtumassa.

21. lokakuuta 2021 JCCF järjesti vuotuisen George Jonas Freedom Award -tapahtuman. Tapahtuma järjestettiin Zoomilla, koska taistelemme tyrannimaisia lukituksia vastaan. Tilaisuudessa puhuivat kaksi suurta puhujaa: tohtori Jay Bhattacharya Stanfordista ja rakas ja arvostettu ystäväni tohtori Francis Christian. 

Tohtori Christian on kirurgi, palkittu opettaja ja kirjailija. Hän oli Saskatchewanin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kirurgisten humanististen tieteiden ohjelman sekä laadunparannus- ja potilasturvallisuusohjelman johtaja kesäkuuhun 2021 asti, jolloin hän totesi julkisesti itsestäänselvyyksien olevan ilmeisiä, eli yksinkertaisesti, että ihmisille pitäisi tiedottaa kanadalaisille pakotettavien kokeellisten covid-injektioiden riskeistä ja mahdollisista hyödyistä. Hänen vainonsa alkoi tuona päivänä, mutta hän on pysynyt uskollisena arvoilleen ja jatkanut kanadalaisten puolustamista hinnasta huolimatta.

Tohtori Christian on myös innokas historian ja erityisesti Neuvostoliiton, Kiinan maolaisten kommunistien, natsi-Saksan ja muiden autoritaaristen diktatuurien kaltaisten diktatuurien historian opiskelija. Hänen puheensa tässä JCCF:n tilaisuudessa on syvästi oivaltava, anteeksipyytelemättömän realistinen ja syvästi inspiroiva.

Sanotaan, että "ne, jotka eivät tunne historiaa, joutuvat toistamaan sitä".

Kiitos, tohtori Christian, että kerroitte nykyisten rikosten historiallisesta taustasta ja kohtaamistamme haasteista. 

Tässä on koko JCCF:n tapahtuma, joka on erinomainen. Tohtori Christian esitellään klo 14:00, ja hänen puheensa alkaa klo 16:12.

Jos haluatte, tässä on tohtori Christianin puheen teksti.

Jos haluat tietää lisää tohtori Christianin taustasta, klikkaa alla olevaa painiketta:

Jos haluat lisätietoja Justice Center for Constitutional Freedom -järjestöstä, hakea sen apua tai tukea sen työtä, käy osoitteessa:

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi