Viruksen arvoinen meemi, tiede, italialainen sorto, jalo tuomari ja CPSA:n rikokset

Meillä on tänään jaettavana 5 quickfire-kohdetta

Tässä on yksi, joka ansaitsee tulla levinneeksi:

Alkuperäinen antigeeninen synti

Tässä on tohtori Trozzin lyhyt artikkeli, jossa hän selittää "Alkuperäisen antigeenisen synnin"; yksi syy lisää siihen, miksi injektiot ovat erittäin huono idea ja ne pitäisi lopettaa nyt!

Esikatselu

Tässä selitämme ilmiön nimeltä "Alkuperäinen antigeeninen synti". Virukset kehittyvät. Tämä koskee myös koronaviruksia. Siksi meillä on viime aikoina ollut erittäin tarttuva mutta vain vähän vaarallinen Delta-muunnos. 

Ihmisen immuniteetti virusten perhettä vastaan on voimakkaimmillaan sen ensimmäistä versiota tai "muunnosta" vastaan, jonka hän kohtaa. Heidän immuniteettinsa on heikompi peräkkäisiä viruksia vastaan, joille he altistuvat kyseisessä virusperheessä. Jos joku altistuu ensimmäisen kerran virukselle tai jollekin sen antigeenille immunisaation kautta viruksen aikaisemmalle versiolle, hänen immuniteettinsa tulevia versioita vastaan on heikompi ja tehottomampi."

Italian kansan viesti

Tässä on Italiassa asuvien ihmisten lähettämä viesti. He kärsivät ruumiiseensa kohdistuvista hyökkäyksistä ja perusihmisoikeuksiensa loukkauksista.

Viesti Italiasta

Rakas ystävä,

Italia on diktatuurissa.

Lokakuun 15. päivästä alkaen hallitus on pakottanut ihmiset "vihreään passiin": jos sinua ei ole rokotettu kahdella annoksella, et voi työskennellä, et voi käydä yliopistoissa, et voi käydä elokuvateattereissa, kylpylöissä, kuntosaleissa, teattereissa, kaukojunissa ja muissa! Tässä kaikessa ei ole kyse covidista, vaan sosiaalisesta valvonnasta!

Me vastustamme, ihmiset ja työntekijät tukkivat satamia (Trieste, Genova, Ravenna, Ancona) ja osoittavat mieltään kaduilla. Tilanne pahenee tunti tunnilta. He kokeilevat näitä totalitaarisia rajoituksia meihin, se tulee myös teidän maahanne, jos emme pysäytä heitä.

Antakaa maailman tietää, mitä Italian hallitus tekee omalle kansalleen! Älkää kuunnelko korruptoitunutta valtamediaa, me voimme lähettää teille kuvia ja videoita todellisesta tilanteesta.

Levittäkää uutisia!
Tarvitsemme apua!
Haluatteko elää tällaisessa maailmassa?

Kiitos.

Jalo italialainen tuomari

Angelo Giorgianni puolustaa ihmisiä ja vastustaa vihreää passia. Tämä on virkistävää!

"Tänään suvereeni kansa vaatii oikeutta kaikille heidän aiheuttamilleen kuolemille, riistoille, lapsillemme ja kärsimyksillemme." - Angelo Giorgianni

Albertan lääkärien ja kirurgien kollegion epäeettinen toiminta

CPSO ei ole ainoa, joka vainoaa eettisesti valveutuneita lääkäreitä, eikä ole osallinen rikoksiin ihmisyyttä vastaan. Seuraavassa esitetään ansaitut syytteet heidän Albertan kollegaansa, Albertan lääkäreiden ja kirurgien kollegiota vastaan (College of Physicians and Surgeons of Alberta). Useat lääkärit, jotka haluavat pysyä nimettöminä CPSA:n verhottujen uhkausten ja asianajajien vuoksi, syyttävät CPSA:ta syvästi epäeettisestä käytöksestä, mukaan lukien Nürnbergin säännöstön rikkomisesta, joka muodostaa rikoksen ihmisyyttä vastaan. Tässä on yksityiskohtainen asiakirja.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi