Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Nanoelektriset teoriat

Nanoelektriset teoriat

Rice University 2016 Itsekokoonpaneva grafeeni sähkömagneettisessa vaikutuksessa

Grafeenioksidia koskeva kiista

Arvostimme sitä monipuolista palautetta, jota saimme 11. lokakuuta julkaistusta raportistamme, jossa kerrottiin tohtori Bothan mikroskooppisen analyysin väitteistä ja kuvista. Jotkut lukijat olivat iloisia siitä, että vihdoin keskustelimme grafeenioksidista, sillä he ovat varmoja siitä, että se on osa pistosta. Jotkut, mukaan lukien yksi arvostetuimmista kollegoistani, kirjoittivat kuitenkin rehellisesti, että tämä on "puhdasta fiktiota". Hän huomautti aivan oikein, että aihe voi viedä huomion pois pistosten biologisista elementeistä ja vaikutuksista, joista olemme täysin varmoja ja jotka ovat enemmän kuin tarpeeksi todisteita näiden pistosten lopettamiseksi välittömästi. Olen täysin samaa mieltä arvoisan kollegani kanssa; olipa grafiineja, metallihiukkasia tai muita raportteja paljastamattomista ainesosista häijyissä injektioissa tai ei, on monia syitä, joista olemme täysin varmoja, pysäyttää injektiot välittömästi.

Se on kuitenkin vähintäänkin mielenkiintoinen keskustelualue. Joten, suurella varauksella, tässä on jotakin, joka on ainakin mielenkiintoista: ajatellaan konseptia, jossa ruiskutettava grafeenioksidi kootaan itsestään sähköisiksi komponenteiksi sähkömagneettisen vaikutuksen alaisena. Onko tämä mitään muuta kuin hullun epärealistista futuristista sci-fi-fantasiaa? Ehkäpä, mutta tarkastellaanpa tätä vuonna 2016 tehtyä esitystä teknologiasta, jota kehitettiin hiljaa useita vuosia ennen vuotta 2016.

Tässä Rice University esittelee grafeenin nanoputkia, jotka kokoavat itse itsensä tesla-kelan sähkömagneettisen vaikutuksen alaisena:

Huomatkaa, että yli viisi vuotta sitten mainittiin biolääketieteellinen tekniikka tämän grafeenimikrotubulusten teslaforeesin sovelluksena.

Hiilinanoputket ovat sylinterinmuotoisia molekyylejä, jotka koostuvat yksikerroksisten hiiliatomien rullattuja arkkeja, joita kutsutaan "grafeeniksi".

Jos niitä on, monet epäilevät ja jotkut raportoivat, että niitä esiintyy kovidipistoksissa, ja Rice Universityn vuoden 2016 videolla esiintyvän grafeenioksidin välillä voi olla eroja. Myös tesla-kelan tuottama sähkömagneettinen kenttä eroaa jo nyt sähkömagneettisen säteilyn spektristä, jota voidaan tuottaa 5 G:n viestintä- ja aseteknologian avulla; tämän yli viisi vuotta sitten esitellyn Rice Universityn tutkimuksen pitäisi kuitenkin varoittaa meitä siitä, että tällaisia ehdotuksia injektoitavan grafeenin ja 5 G:n sähkömagneettisen säteilyn vuorovaikutuksesta ei pitäisi hylätä refleksinomaisesti täysin "kaukaisena, futuristisena sci-fi-fantasiana".

Lainatakseni Dorothya Ozin velhosta, "Toto, minusta tuntuu, ettemme ole enää Kansasissa."

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi