Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Paul Alexander Hyökkäys tieteellistä erimielisyyttä vastaan

Hyvä tiedemies, joka on uskollinen etiikalleen, vastustaa edelleen lääketieteellistä tyranniaa.

Johdanto

Kiitos tohtori Paul Alexander

Meillä on paljon kiitettävää tohtori Paul Alexanderille.

Hänellä on tohtorin tutkinto epidemiologiasta, ja hän on maailmanluokan tutkija, jolla on erittäin vaikuttava ansioluettelo. Tohtori Alexander on koko covidien aikakauden ajan ollut uskollinen tosiasioille, huolellinen tieteessä ja täysin sitoutunut kertomaan meille totuuden riippumatta coviditeollisuuden ja sen kätyreiden agendapainostuksesta.

Jos et vielä tunne tohtori Alexanderia: hänellä on asiantuntemusta epidemiologian (kliinisen epidemiologian), näyttöön perustuvan lääketieteen ja tutkimusmenetelmien opettamisesta. Hän on McMasterin yliopiston entinen näyttöön perustuvan lääketieteen professori, entinen COVID-pandemiakysymysten neuvonantaja WHO-PAHO:ssa Washingtonissa (2020) ja entinen COVID-pandemiapolitiikkaa käsittelevä vanhempi neuvonantaja Yhdysvaltain hallituksen terveys- ja terveyspalveluiden ministeriössä (HHS) Washingtonissa. Hän suoritti jatko-opintoja Oxfordin yliopistossa Englannissa, Toronton yliopistossa Kanadassa, McMasterin yliopistossa Kanadassa ja Yorkin yliopistossa Kanadassa. Nykyisin hän on riippumaton akateeminen tutkija ja konsultti.

Mitä yliopistot, lääketieteelliset lupaviranomaiset ja hallitukset ovat tehneet Covid-19:n strategisen lanseerauksen jälkeen?

Covid-19:n strategisen lanseerauksen jälkeen yliopistoista, lääketieteellisistä lupaelimistä, hallituksista ja monista muista instituutioista on tullut uskomattoman hartaita pahuuden agendalle. Lääkäreille on asetettu suukapula, jotta he eivät voi käydä minkäänlaista keskustelua, puhua mitään, ja heitä on estetty määräämästä turvallisia ja tehokkaita hoitoja tai tukemasta rikollisia pakkoruiskukampanjoita. Nämä instituutiot eivät suvaitse mitään, mikä ei sovi globalistien epätieteelliseen agendaan perustuviin toimeksiantoihin, injektioihin ja autoritaarisiin valtuuksiin. Niiltä harvoilta lääkäreiltä, jotka ovat pysyneet eettisinä, tieteelle uskollisina ja suorapuheisina, viedään heidän lupansa ja uransa, ja samalla dinosaurusmediat hyökkäävät heitä vastaan. On lääkäreitä ja sairaanhoitajia, jotka jättävät uransa ja liittyvät moniin lääketieteellisen apartheidin uhreihin, koska he kieltäytyvät pistoksista. Tiede on selkeä, ja asianmukaisesti informoidut ihmiset eivät halua injektioita. 

Ajatusrikos

Tiedemiehiä vainotaan myös siksi, että he vain ajattelevat ja puhuvat rehellisesti. Monet ammattilaiset ovat nyt rikoskumppaneita, jotka helpottavat suurimpia koskaan tehtyjä rikoksia ihmiskuntaa vastaan. Monet tekevät näin suojellakseen asemaansa ja tulojaan. He ovat kuitenkin lyhytnäköisiä hölmöjä. Kuvaannollisesti sanottuna he pitävät tiukasti kiinni risteilyaluksen luksussviitistään, sillä he myös auttavat upottamaan laivan.

Sankarillinen uhraus totuuden puolesta

Tohtori Paul Alexander ei ole tällainen pelkuri tai typerys. Hän on tutkinut tarkkaan sikiötiedettä, tehnyt vankkoja tieteellisiä johtopäätöksiä ja jakanut niitä laajalti pyrkiessään auttamaan yhteiskuntaa palaamaan takaisin terveyteen. Rehelliset lääketieteen ja tieteen asiantuntijat odottavat häneltä oivalluksia. Tällaisen tiedemiehen ja hyvän miehen luulisi saavan palkintoja, kunnianosoituksia ja taloudellisia bonuksia. Sen sijaan tohtori Alexanderin asema McMasterin yliopiston vakinaisena ja arvostettuna professorina on lakkautettu, koska hän on uskaltanut opettaa meille kaikille todellista tiedettä ja koska hän on jakanut rehellistä asiantuntija-analyysiään kovakuoriaisten epidemiologiasta. Niinpä viimeisen vuoden ajan tohtori Alexander on omalla kustannuksellaan ja ilman tuloja työskennellyt väsymättä löytääkseen ja jakaakseen monia totuuksia covidista. 

Pätemättömät ja korruptoituneet byrokraatit valvovat tohtori Alexanderin kaltaisten suurten tiedemiesten vainoamista, koska he kieltäytyvät kumartumasta covidien agendaan.

Nyt sankarimme antaa meille tämän rohkean tieteellisen ja sosiaalisen analyysin tilanteesta: "Hyökkäys tieteellistä toisinajattelua vastaan muuttuu yhä raaemmaksi." Huomatkaa, miten perusteellisesti tohtori Alexander esittää viitteitä ja tukee kaikkia tieteellisiä väitteitään. Tässä artikkelissa on kirjaimellisesti yksi kohta, jossa hän esittää yli 100 viitettä tämän väitteen tueksi: "Se on ja oli tehottomien sulkemisten, jotka eivät pysäyttäneet tartuntoja tai vähentäneet kuolemia, aiheuttamat liitännäishaitat, jotka aiheuttivat enemmän haittoja, kuolemaa ja epätoivoa kuin itse virus."

Hän paljastaa suuren kuilun, joka vallitsee toisaalta tieteen ja järkevän terveyspolitiikan välillä, ja toisaalta haitallisen valheiden ohjaaman covidien agendan, johon kuuluvat lukitukset, suukapulat, pakkoruiskut ja rokotepassit, jotka kaikki pakotetaan meille.

Vaikka hän on itse vainon ja lääketieteellisen apartheidin uhri, tohtori Alexander seisoo edelleen pystyssä, puhuu selkeästi, jakaa totuuden ja puolustaa muita rohkeita ja rehellisiä tiedemiehiä ja lääkäreitä, jotka tekevät samoin.

Kiitämme kiitollisena tohtori Paul Alexanderia ja kiitämme häntä jälleen yhden hienon artikkelin kirjoittamisesta: Hyökkäys tieteellistä toisinajattelua vastaan muuttuu yhä raaemmaksi.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Appiccicoso su
fiSuomi