Tohtori Mark Trozzi

Nämä injektiot eivät ole mitenkään turvallisia tai tehokkaita.

Johdanto

Rikollinen Covid-yritys ja sen kätyrit hallituksessa, tiedotusvälineissä, lääketieteellisissä lupaelimissä ja muissa instituutioissa huijaavat ja pakottavat viattomia ihmisiä pakottamaan Covid-19-kokeiluluonteisia biologisia lääkkeitä, joita he kutsuvat "rokotteiksi" ja joiden he väittävät olevan "turvallisia ja tehokkaita".

Lääkärit ja monet sairaanhoitajat kuuluvat niihin lukuisiin ihmisiin, jotka jättävät uransa ja joutuvat lääketieteelliseen apartheidiin, koska he kieltäytyvät ottamasta rokotetta.

Institutionaaliset auktoriteettien edustajat ja heidän rikoskumppaninsa tiedotusvälineissä hyökkäävät eettisiä ja hyvin tutkittuja lääkäreitä vastaan, kuten kanadalaisia tohtoreita Hoffea, Christiania, Malthousea, Paynea, Hodkinsonia, Benoitia, Kiliania, Tennenbaumia, Phillipsia, Turekia, Milburnia, Alexanderia ja Trozzia, muutamia mainitakseni, jotka ovat jakaneet tietämystään covidista ja näistä injektioista. 

Tohtori Rob Verkerk PhD on Alliance for Natural Health International -järjestön perustaja. ANH (anhinternational.org) on luotettava terveystiedon lähde. Suosittelemme ANH:ta organisaationa, johon voi palata yhä uudelleen ja uudelleen saadakseen rehellistä, parasta tieteellistä terveystietoa.

Tohtori Verkerk ja ANH esittävät tässä tietoja, jotka osoittavat, että nämä niin kutsutut "rokotteet" eivät ole missään nimessä turvallisia. Rokotteiden haittavaikutusilmoitusjärjestelmän (Vaccine Adverse Events Reporting System) tiedot Yhdysvalloista paljastavat nyt, että tähän mennessä tänä vuonna nämä injektiot ovat aiheuttaneet enemmän kuolemantapauksia kuin kaikki rokotteet yhteensä kolmenkymmenen vuoden aikana yhteensä. "Rokotteen" tehokkuus oli 41% elokuun 2021 puoliväliin mennessä ja laskee edelleen.

Sinun ei tarvitse miettiä, kumpi kertoo sinulle totuuden: lääkärit, jotka uhraavat toimeentulonsa ja uransa varoittaakseen sinua ilman mitään henkilökohtaista hyötyä, vai hyvin palkatut karhunpaskiaiset, kuten tohtori Kieran Moore, Ontarion terveysministeriön johtava ylilääkäri, jotka kertovat sinulle, että nämä injektiot ovat "turvallisia ja tehokkaita".

Tässä on ote eilisestä CTV Newsin osumakappaleesta Ontarion lääkäreistä, jotka vastustavat pakkoruiskeita:

"Terveydenhuollon ylilääkäri, tohtori Kieran Moore on aiemmin sanonut, että COVID-19-rokotteet ovat turvallisia ja erittäin tehokkaita ja että lääketieteellisiä poikkeuksia tulisi myöntää vain noin viidelle henkilölle 100 000:ta kohden."   https://toronto.ctvnews.ca/mobile/two-ontario-doctors-banned-from-giving-medical-exemptions-to-covid-19-vaccine-1.5627327

Ei tarvitse ihmetellä, jos katsoo tosiasioita. Tohtori Verkerk ja ANH International esittävät ne kaunopuheisesti. Se on lukemisen arvoinen. Vaikka teillä olisi vähän aikaa, selatkaa läpi ja katsokaa tietoja ja kaavioita. Mielessänne ei ole enää kysymyksiä.

Kuinka turvallisia "rokotteet" ovat?

Kirjoittanut Robert Verkerk BSc MSc DIC PhD FACN

Alliance for Natural Health -järjestön perustaja, toimitusjohtaja ja tieteellinen johtaja.

Yli kolmen vuosikymmenen ajan Rob Verkerk on luonut läheisen suhteen tieteen ja lain, akateemisen maailman ja teollisuuden, hallituksen ja kansalaisten - ja ei vähiten ihmiskunnan sisäisen ja ulkoisen ympäristön - välisiin jännitteisiin. Hän on suorittanut maisterin ja tohtorin tutkinnot Imperial College Londonissa, jossa hän työskenteli myös postdoc-tutkijana seitsemän vuotta.

Vuonna 2002 tohtori Verkerk perusti kansainvälisen Alliance for Natural Health International -järjestön (ANH-Intl) ja on siitä lähtien toiminut sen toimeenpanevana ja tieteellisenä johtajana. Hän on johtanut oikeustoimia luonnonmukaista terveyttä koskevan oikeuden suojelemiseksi ja kampanjoinut juomaveden fluorausta ja muuntogeenisiä viljelykasveja vastaan. Hän on myös vaikuttanut keskeisesti siihen, että valtion viranomaisten elintarvikkeisiin ja luontaistuotteisiin soveltaman klassisen riskianalyysin rajoitukset on paljastettu, ja hän on tunnustettu edelläkävijä uusien, tieteellisesti järkevien riski- ja hyötyanalyysimenetelmien kehittämisessä. Hän on myös ANH-USA:n tieteellinen johtaja.

Verkerk on julkaissut noin 60 artikkelia tieteellisissä lehdissä ja konferenssijulkaisuissa, ja hän osallistuu säännöllisesti lehtien ja muiden tiedotusvälineiden julkaisemiseen. Hän on ansioitunut ja innostava puhuja ja tiedottaja monista kestävään kehitykseen liittyvistä kysymyksistä terveydenhuollossa, maataloudessa, elintarvikkeiden laadussa ja niihin liittyvillä aloilla.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi