Tohtori Mark Trozzi

Ivermektiini, Joe Rogan ja syylliset nuket mediassa.

Joe Rogan sai hiljattain covidia ja toipui nopeasti -

Joe voi hyvin ivermektiini- ja monilääkehoidon jälkeen

"Hevosen kuurirokote"

CNN, joka on osa Criminal Covid Enterprise -yhtiötä, väitti, että hän otti "hevosen kuurirokkoa", ja pilkkasi hoitoa. Se on osa heidän työtään massojen johdattamisessa teurastukseen.

Joe Rogan kohtasi CNN:n lääketieteellisen spin-masterin tohtori Sanjay Guptan kasvokkain haastattelussa, joka kannattaa katsoa nopeasti. Kuten CBC Kanadassa, myös CNN Yhdysvalloissa on auttanut tappamaan monia ihmisiä levittämällä väärää negatiivista tietoa ivermektiinistä. Ivermektiini on yksi tärkeimmistä lääkkeistä onnistuneissa hoitoprotokollissa covid-19:n ja sen kaikkien muunnosten hoidossa. Tämä johtuu ivermektiinin turvallisista mutta syvällisistä antiviraalisista ominaisuuksista, jotka vaikuttavat erityyppisiin viruksiin, myös koronaviruksiin. Estämällä asianmukaisen hoidon nämä kannattajat ovat syyllisiä tarpeettoman kärsimyksen ja kuoleman aiheuttamiseen.

 Rikollinen covidiyritys on vastustanut ivermektiiniä kiivaasti ja häikäilemättömästi. Tämä johtuu siitä, että se tarjoaa pakokeinon massoille, jotka pakotetaan vaarallisiin ja häijyihin injektioihin, joita nämä psykopaatit haluavat pakottaa meihin kaikkiin.

Tämä kaksin verroin murhaava syyllisyys koskee kaikkia osallistuvia toimijoita tiedotusvälineissä, hallituksissa ja instituutioissa. He estävät asianmukaisen turvallisen hoidon ja pakottavat vaarallisiin ei-toivottuihin injektioihin.

Tämä on minuutin tiedotustilaisuus

Tässä on kahden ja puolen minuutin pätkä:

CNN:n sätkynuket yrittävät peittää jälkiään

Tässä on kaksi monien covidien rikollisyritysten medianukkeja, jotka yrittävät peittää jälkiään. CNN:n Don Lemon ja tohtori Sanjay Gupta. Gupta väittää, ettei ole mitään todisteita siitä, että ivermektiini toimii. Meidän mielestämme, kuten monien muidenkin syyllisten, näiden kahden pitäisi laillisesti hirttää rikoksistaan.

Toisin kuin he väittävät:

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi