Oletko kyllästynyt siihen, että sinulle valehdellaan?

Osallistu suorana lähetyksenä Maailman terveysneuvoston yleiskokoukseen.

Tietoja

On vaikea olla tuntematta pahoinvointia, kun kuuntelee Maailman terveysjärjestön tohtori Tedrosin, Trudeaun hallinnon tohtori Tamin ja monien muiden rikollisen covid-yrityksen rikoskumppanien kaltaisia henkilöitä, jotka on sijoitettu hallituksiin ja instituutioihin ympäri maailmaa. He kannattavat valheita ja propagandaa. He manipuloivat yleisöä globalististen yliherrojensa orjuuteen. Keskuspankkien, suurten lääketehtaiden, Bill Gatesin, Anthony Faucin, Maailman terveysjärjestön ja monien hallituksiin ja instituutioihin eri puolilla maailmaa asennettujen lihanukkejen välillä on syvästi korruptoitunut suhde. Ne rikkovat räikeästi ihmisoikeuksia, pakottavat vaarallisiin injektioihin, estävät turvallisia hoitoja ja sortavat kaikkia rehellisiä asiantuntijoita, jotka vastustavat niiden häijyä agendaa.

Siksi käytän suuren osan ajastani ja energiastani Maailman terveysneuvostoon. Maailman terveysneuvosto on rakentamassa rehellistä instituutiota, joka on vapaa yritysten, rahoituslaitosten ja hallitusten vaikutusvallasta. Tehtävämme on navigoida ihmiskuntaa parempaan suuntaan.

WCH:n yleiskokous kokoontuu joka maanantai. Siihen kuuluu yli viisikymmentä jäsenjärjestöä eri puolilta maailmaa. Kuulemme asiantuntijalausuntoja muun muassa tutkijoilta, lääkäreiltä ja lakiasiantuntijoilta. Pohdimme tutkimuksia, teorioita ja näkökulmia. Uudet jäsenjärjestöt esittäytyvät. Tiede-, lääke- ja lakikomiteat raportoivat yleiskokoukselle, kysymyksiä käsitellään. 

Minulle nämä WCH:n yleiskokoukset ovat viikoittaisia kohokohtia, joita en halua koskaan jättää väliin. Opin siellä niin paljon eri puolilta maailmaa tulevilta neuvostoliittolaisen totuus- ja eettisen liikkeen sankareilta.

Asiantuntijavieraspuhujiamme ei valvota. Harkitsemme, mitä he esittävät. Meidän ei tarvitse olla samaa mieltä kaikesta esitetystä. Uskomme harkinnan vapauteen, rakentavaan vuoropuheluun ja keskusteluun. Tämän prosessin, puolueettoman tutkimuksen ja pohdinnan avulla Maailman terveysneuvosto tuottaa rehellistä terveystietoa yleisölle ja työskentelee eri rintamilla ihmisten terveyden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi, jotka ovat jääneet riekaleiksi covidien rikosten vuoksi.

Viikoittaiset kokoukset alkavat kello 15.00 EST-aikaa (Toronto) eli kello 20.00 BST (Lontoo, Englanti) tai kello 12.00 PST (Los Angeles, Yhdysvallat). Tarkista maailman kelloista, että tiedät kokouksen kellonajan aikavyöhykkeelläsi.

Nyt voit liittyä seuraamme ja saada eturivin paikan Maailman terveysneuvoston yleiskokouksen jännittäviin viikoittaisiin kokouksiin. Tämä on osa Maailman terveysneuvoston todellista avoimuutta.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi