Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

3 upeaa lyhyttä videota

Ivermektiini toimii yhä; Opettaja paljastaa koulun indoktrinaation; Nunna paljastaa kovidien rikolliset.

Intian hallitus julistaa asukasluvultaan suurimman osavaltion virallisesti covidivapaaksi.

Mikään ei haittaa niin paljon valepandemian ylläpitämistä ja ihmisten pakottamista epäonnistuneisiin ja vaarallisiin injektioihin kuin halvat, turvalliset ja tehokkaat hoitoprotokollat, jotka toimivat. Niihin kuuluu ivermektiini. Täällä todellinen toimittaja kertoo totuuden ja tekee siitä viihdyttävän:

Angela Bittinger paljastaa koulutusjärjestelmän indoktrinaation

Angela Bittinger on New Yorkin osavaltion veteraani historianopettaja. Tässä lyhyessä julkisessa puheenvuorossaan hän paljastaa koulutusjärjestelmän, josta on tullut radikaali äärivasemmistolainen indoktrinaatiokone, ja New Yorkin koululautakunnan roolin, jolla se pakottaa noudattamaan kyseenalaistamattomasti rikollisen covid-yrityksen agendaa.

Äiti Miriam paljastaa maailmanlaajuisen salaliiton ja rikollisen rikoskumppanin, paavi Franciscuksen.

Lopuksi, tässä on hieno 5 minuutin pätkä, jossa arvostettu nunna Äiti Miriam jakaa näkemyksensä covidien jabsista, globaalista salaliitosta, joka pyrkii absoluuttiseen maailmanhallintaan covidien agendan kautta, ja heidän rikoskumppanistaan paavi Franciscuksesta. Katolilaiset ja kaikki hyvät ihmiset varokaa! 

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy marketing e-maileket kapjon a következő cégtől: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Az e-mailek fogadásához adott hozzájárulását bármikor visszavonhatja a SafeUnsubscribe® link használatával, amely minden e-mail alján található. Az e-maileket a Constant Contact szolgálja ki
fiSuomi