Apua niille, jotka ovat saaneet pistoksen, ja suojaa niille, jotka eivät ole saaneet pistosta.

"Keeping Healthy After the Jab" WCH- ja kontrolliryhmästä.

Maailman terveysneuvosto on julkaissut julkaisun "A Practical Approach to Keeping Healthy After Your Covid-19 Jab". Emme suosittele kenellekään Covid-pistoksia, mutta meillä kaikilla on perheitä, ystäviä ja läheisiä, jotka on pakotettu ja pistetty. Nämä injektiot aiheuttavat monia uusia terveyshaasteita, koska niillä on useita myrkytysmekanismeja. Monet Maailman terveysneuvostossa kokoontuvat eettiset tieteelliset ja lääketieteelliset ryhmät ovat mukana laboratorio- ja kliinisessä tutkimuksessa, jossa tutkitaan ja etsitään ratkaisuja haittavaikutuksiin. Vaikka olemme tekemisissä kokonaan uudenlaisen joukon iatrogeenisten sairausprosessien kanssa, ihmiset tarvitsevat nyt apua. Tässä on joitakin nykyisiä näkemyksiä ja ohjeita. Lisää materiaalia ja päivityksiä seuraa WCH:ltä, mukaan lukien luonnon- ja kasviperäisten lääkkeiden sisällyttäminen viikon kuluessa. Jaa tätä tietoa, erityisesti niiden ihmisten kanssa, jotka jo kohtaavat näiden aineiden vaikutuksia kehossaan, tai niiden ihmisten kanssa, jotka hoitavat muita, jotka kohtaavat. Myös ihmisille, jotka ovat epävarmoja pistosten ottamisesta, tämän hyvin konservatiivisen julkaisun pitäisi toimia myös varoituksena hyvin todellisista vaaroista, joita peitellään, kun covidien agenda jatkuu.

Liittyminen kontrolliryhmään

Vaikka CCE ja sen propagandistit demonisoivat "rokottamattomia" ihmisiä ja edistävät vihaa heitä kohtaan pakkoruiskujen uhrien keskuudessa. Meidän kantamme ei ole päinvastainen. Ihmisille on valehdeltu, heitä on manipuloitu, heitä on vahingoitettu monin tavoin viimeisten 19 kuukauden aikana, ja lopulta heidät on ruiskutettu Nürnbergin säännöstön ja muiden lääketieteellisen etiikan lähteiden vastaisesti. Me haluamme auttaa heitä. On typerää sortua agendaan, jossa "vax-rokotetut" ja "vaxittomat" jaetaan. Pikemminkin me kaikki olemme näiden rikosten uhreja, ja meidän pitäisi yhdistyä tämän ohjelman tekijöitä vastaan.

Niille meistä, jotka ovat saaneet ja haluavat pysyä ruiskuttamattomina; tiede tarvitsee meitä! Me olemme kontrolliryhmä. Parhaimmillaan pistoskampanjat ovat kliinisiä farmakologisia kokeita. Tutkimukset tai kokeet edellyttävät hoitoryhmää ja kontrolliryhmää. Muuten ei ole mitään vertailtavaa, ja tiede puuttuu. Jos hallitukset ja instituutiot kuitenkin ajavat sitä, että 100% väestöstä pistetään, silloin ei ole mitään kontrollia. Meillä ei ole mitään keinoa verrata ihmisten terveyttä pistosten kanssa ja ilman niitä. Kontrolliryhmä, ruiskuttamattomat, on välttämätön, jotta voidaan havaita ruiskutusten mahdolliset hyödyt ja haitalliset vaikutukset. Jos kontrolliryhmää ei ole, ihmisiä voitaisiin esimerkiksi huijata luulemaan, että injektioista johtuvat sairaudet ja kuolemat johtuvat jostain muusta, kuten delta-muunnoksesta tai jostakin uudesta patentilla varustetusta viruksesta, PCR:stä ja injektioteollisuudesta.

Ks. esimerkiksi: https://drtrozzi.com/2021/08/examining-the-delta-variant/ 

Auta siis tiedettä samalla, kun päätät olla ottamatta pistoksia. Liity virallisesti kontrolliryhmään. Rekisteröidy ja tulosta kontrolliryhmän kuvallinen henkilökorttisi, jossa ilmoitetaan, että sinua ei saa rokottaa.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi