Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

"Rokotettujen" tuleva pandemia

Älkää menkö lankaan. Ymmärtäkää nykyisten tragedioiden todelliset syyt.

Johdanto

Yleisön pettäminen ja hyväksikäyttö on laajalle levinnyttä. Muistakaa viime viikolla esittelemämme todisteet Kanadassa ja monissa muissa maissa meneillään olevasta huijauksesta. luoda väärä kertomus siitä, että nykyiset sairaudet ovat "rokottamattomilla" ja että muunnokset ovat "rokottamattomien" aiheuttamia. Tämä on täyttä valhetta!

Tässä tohtori Paul Alexander, tohtori epidemiologian tohtori, ja tohtori Mark Trozzi, lääketieteen tohtori, paljastavat todellisen tieteenalan. Älkää tulko huijatuksi ja manipuloiduksi. Jakakaa tätä materiaalia vastustaaksenne väärän tiedon kampanjaa, jota käytetään pakottamaan kaikki pistoksiin ja demonisoimaan viattomia ihmisiä, jotka ovat vastustaneet pakkopistoksia ja joista on tullut lääketieteellisen apartheidin uhreja. Hallitukset rakentavat "eristysleirejä", demonisoivat ihmisiä, jotka kieltäytyvät ruiskeista, estävät turvalliset hoidot ja huijaavat yleisöä hyväksymään nämä tappavat ruiskeet. Eettiset ja valistuneet tiedemiehet ja lääkärit vaarantavat kaiken paljastaakseen totuuden, pelastaakseen ihmishenkiä ja torjuakseen rikollisen Covid-yrityksen rikokset. Auta heitä levittämään totuutta. 

"Rokotettujen" tuleva todellinen pandemia

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zasíláním marketingových e-mailů od: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Svůj souhlas se zasíláním e-mailů můžete kdykoli odvolat pomocí odkazu SafeUnsubscribe®, který najdete na konci každého e-mailu. E-maily jsou obsluhovány společností Constant Contact
fiSuomi