"Rokotettujen" tuleva pandemia

Älkää menkö lankaan. Ymmärtäkää nykyisten tragedioiden todelliset syyt.

Johdanto

Yleisön pettäminen ja hyväksikäyttö on laajalle levinnyttä. Muistakaa viime viikolla esittelemämme todisteet Kanadassa ja monissa muissa maissa meneillään olevasta huijauksesta. luoda väärä kertomus siitä, että nykyiset sairaudet ovat "rokottamattomilla" ja että muunnokset ovat "rokottamattomien" aiheuttamia. Tämä on täyttä valhetta!

Tässä tohtori Paul Alexander, tohtori epidemiologian tohtori, ja tohtori Mark Trozzi, lääketieteen tohtori, paljastavat todellisen tieteenalan. Älkää tulko huijatuksi ja manipuloiduksi. Jakakaa tätä materiaalia vastustaaksenne väärän tiedon kampanjaa, jota käytetään pakottamaan kaikki pistoksiin ja demonisoimaan viattomia ihmisiä, jotka ovat vastustaneet pakkopistoksia ja joista on tullut lääketieteellisen apartheidin uhreja. Hallitukset rakentavat "eristysleirejä", demonisoivat ihmisiä, jotka kieltäytyvät ruiskeista, estävät turvalliset hoidot ja huijaavat yleisöä hyväksymään nämä tappavat ruiskeet. Eettiset ja valistuneet tiedemiehet ja lääkärit vaarantavat kaiken paljastaakseen totuuden, pelastaakseen ihmishenkiä ja torjuakseen rikollisen Covid-yrityksen rikokset. Auta heitä levittämään totuutta. 

"Rokotettujen" tuleva todellinen pandemia

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi