Lapset pitäisi vapauttaa nyt eikä koskaan ruiskuttaa Covidia...

tohtori Paul Alexander PhD ja tohtori Mark Trozzi MD

Lapset ovat luonnostaan hyvin vastustuskykyisiä koronavirusinfektioita vastaan useista syistä, joita käsittelemme lyhyesti jäljempänä.

ACE 2 -reseptorit

EnsimmäinenKuten lukija ehkä tietää, koronavirukset ovat pallomaisia, ja niiden pinnalta työntyy ympäriinsä useita piikkiproteiineja. Jotta koronavirus voisi tartuttaa ihmissolun, näiden piikkiproteiinien on ensin kiinnityttävä solun pinnalla oleviin reseptoreihin, joita kutsutaan ACE2-reseptoreiksi. Ilman tätä ensimmäistä kiinnittymisvaihetta koronavirus ei voi tartuttaa ihmissolua. ACE2-reseptorit ovat haavoittuvuus, jota koronavirukset käyttävät kiinnittyäkseen ihmissoluihin ja aloittaakseen tartunnan.

Näiden ACE 2 -reseptoreiden ilmentyminen ja esiintyminen nenän epiteelissä on vähäistä (vähemmän) pienillä lapsilla; tämä on osasyy siihen, että lapset saavat harvemmin tartunnan tai levittävät sitä muihin lapsiin tai aikuisiin tai jopa sairastuvat vakavasti; laitteistoa ei yksinkertaisesti ole olemassa, kuten (1a) Patel ja (1b) Bunyavanich ovat raportoineet.  

Esiaktivoitu virusperäinen sisäinen immuniteetti

ToinenLosken tuoreessa tutkimuksessa (2) elokuu 2021 paljastuu toinen mekanismi, joka selittää lasten voimakkaan vastustuskyvyn koronaviruksia vastaan ja joka syventää ymmärrystämme entisestään. Tämä tutkimus osoittaa, että lasten ylähengitysteiden esiaktivoitunut viruksen vastainen synnynnäinen immuniteetti toimii edelleen varhaisen SARS-CoV-2-infektion hallitsemiseksi. Tutkimus antaa näyttöä siitä, että "lasten hengitysteiden immuunisolut ovat virustunnistusta varten esivalmisteltuja, mikä johtaa vahvempaan varhaiseen synnynnäiseen antiviraaliseen vasteeseen SARS-CoV-2-infektiolle kuin mitä esiintyy aikuisilla".

Luonnollinen koskemattomuus

Kolmanneksi, Toisin kuin luonnoton, vaarallinen ja vähemmän tehokas pseudoimmuniteetti, jonka kokeelliset biologiset covid-19-injektiot saavat aikaan (3), tiedämme, että luonnollinen immuniteetti on hyvin laaja ja tehokas. Tämä tarkoittaa, että meillä on luonnostaan immuniteetti uusia koronaviruksia vastaan, koska olemme aiemmin altistuneet muille koronaviruksille. Tämä pätee jopa pieniin lapsiin. Koronavirukset ovat yksi "flunssaa" aiheuttavista virusperheistä. Jopa pienet lapset ovat altistuneet erilaisille flunssaviruksille ennen kuin covid-19 lanseerattiin. Koronaviruksia olleiden flunssojen yhteydessä lapset sairastuivat minimaalisesti, koska heidän sieraimissaan oli vähän ACE2-reseptoreita ja koska heillä oli synnynnäinen virusten vastainen immuniteetti; mutta silti altistuminen auttoi heitä kehittämään vahvan ja laajan immuniteetin ja vasta-aineet koronaviruksia vastaan. Tämä luonnollinen immuniteetti toimii jopa hyvin erilaisten koronavirusten välillä. Tämä on yksi syy siihen, miksi pahamaineiset variantit eivät ole yhtä suuri huolenaihe ihmisille, joita ei ole rokotettu ja joilla on luonnollinen immuniteetti.

Lapsilla tämä laaja luonnollinen immuniteetti covidia vastaan aiempien vilustumisten ansiosta on osoitettu tutkimustuloksilla (4) Yangin tutkimusnäyttö, joka julkaistiin Science-lehdessä (toukokuu 2021). Se osoitti, että ennen COVID-19-pandemiaa haetuista lapsista tutkitussa veressä oli muistin B-soluja, jotka voivat sitoutua SARS-CoV-2:een. Tämä osoittaa, että varhaislapsuuden altistumisella flunssan koronaviruksille (koronavirukset) on voimakas rooli, joka antaa heille tehostetun immuniteetin SARS-CoV2:ta ja sen variantteja vastaan.

Toisin sanoen tämä korostaa varhaislapsuuden B-solujen kloonien laajenemisen ja ristireaktiivisuuden/ristisuojan merkitystä myöhemmässä altistumisessa ja vasteessa uusille patogeeneille, kuten SARS-COV-2:lle. Lainaamme tässä tätä tohtori Yangin työtä: "Raportoidun serologian mukaisesti pandemiaa edeltävillä lapsilla oli luokkakytkentäisiä konvergenssiklooneja vakavan akuutin hengitystieoireyhtymän koronavirukselle 2 ja heikko ristireaktiivisuus muille koronaviruksille... nämä tulokset korostavat varhaislapsuuden B-solujen kloonilaajentumisen ja ristireaktiivisuuden merkitystä uusille patogeeneille vastaamisessa".

Lapset eivät todennäköisesti levitä covidia.

Neljäs, Haluamme myös kiinnittää lukijoiden huomion Galow'n (5) Journal of Infection -lehdessä (huhtikuu 2021) julkaistuun tutkimukseen, jossa tutkittiin kotitalouksien tartuntamääriä lapsilla ja aikuisilla. He raportoivat, että "ei ollut yhtään tartuntaa < 18-vuotiaasta indeksihenkilöstä < 18-vuotiaaseen kotikontaktiin (0/7), mutta 26 tartuntaa aikuisista indeksitapauksista < 18-vuotiaisiin kotikontakteihin (26/71, SAR 0=37)". Nämä havainnot ovat sopusoinnussa sen kanssa, että lapsilla on pienempi riski sairastua vakaviin sairauskäynteihin ja että he ovat myös paljon vähemmän alttiita ja todennäköisiä SARS-CoV-2:n leviämiselle ja leviämiselle (6, 7, 8, 9).

Yhteenveto

Yhteenvetona: Lapsilla on minimaalinen määrä ACE2-reseptoreita ylähengitysteissä; heillä on voimakkaat synnynnäiset immuunivasteet ylähengitysteissä oleville viruksille; heillä on laaja tehokas immuniteetti SARS-CoV2:ta ja sen variantteja vastaan, koska he ovat aiemmin altistuneet koronaviruksille; ja lisätodisteet osoittavat, että he eivät välitä covid-virusta muille ihmisille, edes niille, jotka ovat läheisessä kosketuksessa heidän kanssaan.

Niinpä on täysin perusteeton ajatus, että halailemalla tai seurustelemalla isovanhempiensa kanssa he saavat heiltä covidia ja aiheuttavat heidän kuolemansa. Tämä ajatus on ollut vain yksi osa sitä vakavaa psykologista hyväksikäyttöä, jota lapsemme ovat joutuneet kokemaan jo yli puolentoista vuoden ajan. Meidän on lopetettava tämä nyt. Lapset eivät tarvitse mitään naamioita, mitään epäsosiaalista etääntymistä, ei minkäänlaisia rajoituksia elämäänsä, he eivät tarvitse mitään kasvojen esteitä tai luonnotonta etääntymistä opettajistaan, ja heidät pitäisi ehdottomasti säästää vaarallisilta geneettisten nanopartikkelien kokeellisilta injektioilta.

Tiedämme nyt, että jopa vanhuksilla, jotka ovat paljon alttiimpia sairastumaan vakavasti covid-19:n aiheuttamiin sairauksiin, injektiot tappavat viisi kertaa enemmän ihmisiä kuin pelastavat. (10) Lapsilla tämä suhdeluku nousee yli sataan. Kuvittele, että päätät tappaa yli sata lasta jokaista mahdollisesti pelastettua lasta kohden. Se on naurettavaa tai pahaa. Lopettakaa nämä injektiot välittömästi!

Injektiot on lopetettava välittömästi, erityisesti lapsilla.

Viitteet

 • 1a.Patel AB, Verma A. Nenän ACE2-tasot ja COVID-19 lapsilla. JAMA. 2020 Jun 16;323(23):2386-2387. doi:10.1001/jama.2020.8946. PMID: 32432681.
 • 1b. Bunyavanich S, Do A, Vicencio A. Angiotensiiniä konvertoivan entsyymin 2 nenän geeniekspressio lapsilla ja aikuisilla. JAMA. 2020;323(23):2427–2429. doi:10.1001/jama.2020.8707
 • 2. Loske, J., Röhmel, J. ja Lukassen, S. et al.ennalta aktivoitu synnynnäinen virusimmuniteetti ylähengitysteissä kontrolloi varhaista SARS-CoV-2-infektiota lapsilla. Nat Biotechnol(2021). https://doi.org/10.1038/s41587-021-01037-9
 • 3. M. Trozzi MD Kesäkuu 2022 Covid "Rokotteet", kuinka vaarallisia ne ovat? https://drtrozzi.com/2021/06/covid-vaccines-how-dangerous-are-they/
 • 4. Yang F, Nielsen SCA, Hoh RA, Röltgen K, Wirz OF, Haraguchi E, Jean GH, Lee JY, Pham TD, Jackson KJL, Roskin KM, Liu Y, Nguyen K, Ohgami RS, Osborne EM, Nadeau KC, Niemann CU, Parsonnet J, Boyd SD. Jaettu B-solujen muisti koronaviruksille ja muille patogeeneille vaihtelee ihmisen ikäryhmissä ja kudoksissa. Science. 2021 May 14;372(6543):738-741. doi: 10.1126/science.abf6648. Epub 2021 Apr 12. PMID: 33846272; PMCID: PMC8139427.
 • 5. Galow L, Haag L, Kahre E, Blankenburg J, Dalpke AH, Lück C, Berner R, Armann JP. SARS-CoV-2:n alhaisemmat kotitalouksien tartuntamäärät lapsista verrattuna aikuisiin. J Infect. 2021 Jul;83(1):e34-e36. doi: 10.1016/j.jinf.2021.04.022. Epub 2021 Apr 28. PMID: 33930468; PMCID: PMC8079264.
 • 6. Koh WC, Naing L, Chaw L, Rosledzana MA, Alikhan MF, Jamaludin SA, Amin F, Omar A, Shazli A, Griffith M, Pastore R, Wong J. What do we know about SARS-CoV-2 transmission? Systemaattinen katsaus ja meta-analyysi sekundaarikohtausten määrästä ja niihin liittyvistä riskitekijöistä. PLoS One. 2020 Oct 8;15(10):e0240205. doi: 10.1371/journal.pone.0240205. PMID: 33031427; PMCID: PMC7544065.
 • 7. Viner RM, Mytton OT, Bonell C, Melendez-Torres GJ, Ward J, Hudson L, Waddington C, Thomas J, Russell S, van der Klis F, Koirala A, Ladhani S, Panovska-Griffiths J, Davies NG, Booy R, Eggo RM. Lasten ja nuorten alttius SARS-CoV-2-infektiolle verrattuna aikuisiin: A Systematic Review and Meta-analysis. JAMA Pediatr. 2021 Feb 1;175(2):143-156. doi: 10.1001/jamapediatrics.2020.4573. Erratum in: JAMA Pediatr. 2021 Feb 1;175(2):212. PMID: 32975552; PMCID: PMC7519436.
 • 8. Jung J, Hong MJ, Kim EO, Lee J, Kim MN, Kim SH. Etelä-Korean lastenosastolla vuonna 2019 sattuneen nosokomiaalisen koronavirustautipesäkkeen tutkiminen: onnistunut torjunta varhaisella havaitsemisella ja laajalla kontaktien jäljittämisellä testauksen avulla. Clin Microbiol Infect. 2020 Nov;26(11):1574-1575. doi: 10.1016/j.cmi.2020.06.021. Epub 2020 Jun 25. PMID: 32593744; PMCID: PMC7315989.
 • 9. Wongsawat J, Moolasart V, Srikirin P, Srijareonvijit C, Vaivong N, Uttayamakul S, Disthakumpa A. Risk of novel coronavirus 2019 transmission from children to caregivers: A case series. J Paediatr Child Health. 2020 Jun;56(6):984-985. doi: 10.1111/jpc.14965. PMID: 32567772; PMCID: PMC7361585.
 • 10. Miksi rokotamme lapset COVID-19-rokotetta vastaan? Ronald N.Kostoff, Daniela Calina, Darja Kanduc, Michael B.Briggs, Panayiotis Vlachoyiannopoulose, Andrey A.Svistunov ja AristidisTsatsakisg. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S221475002100161X?via%3Dihub
Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi