Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Ivermektiini parannuskeinot Uttar Pradeshissa

Vaikka monet hallitukset syyllistyvät kansanmurhaan, katsokaa, mitä voitaisiin tehdä, jos ne rehellisesti "seuraisivat tiedettä".

Johdanto

Intian väkirikkain osavaltio Uttar Pradesh, jossa on lähes kaksisataa miljoonaa asukasta, on muuttunut kovidien kriisipesäkkeestä kovidivapaaksi alueeksi sen jälkeen, kun maan hallitus edisti ivermektiinin käyttöä kovidien hoitoon. Se kirjaimellisesti tyhjensi sairaalat covidista.

Tämä turvallinen, halpa ja tehokas lääke, joka parantaa ja ehkäisee covidia, on kirjaimellisesti tukahdutettu niin monien covid-yritysverkoston rikollisten toimesta. He ovat syyllisiä kaikkien niiden hauraiden ihmisten tappamiseen, jotka kuolivat covidiin ja jotka olisi voitu pelastaa tämän halvan ja turvallisen lääkkeen avulla. He tekevät tätä edelleen; ja pakottaminen ihmisiä dystooppisiin ja pahoihin injektioihin, jotka tappavat paljon enemmän ihmisiä kuin ne koskaan auttavat.

Eri puolilla Kanadaa lääkärikollegiot, myös Ontariossa, vainoavat eettisesti toimivia ja hyvin tutkittuja lääkäreitä, jotka määräävät ivermektiiniä tai jopa sanovat hyvää siitä. Samaan aikaan ne vaimentavat kaikkia lääkäreitä, jotka uskaltavat mainita mitään kielteistä tappavista covidi-injektioista. Lääkäreiden uusi "rikos" on "rokotteiden epäröinnin aiheuttaminen". Mikä sairas vitsi!

Eikö näytä siltä, että lääkäreiden, jotka ovat vastustaneet tätä, kuten Kanadan tohtori Patrick Phillipsin, tohtori Charles Hoffin ja tohtori Francis Christianin, pitäisi pikemminkin saada palkintoja ja heitä pitäisi pyytää ottamaan johtavia asemia kuin että heidät erotettaisiin ja heidän lupansa harjoittaa lääkärin ammattia joutuisivat hyökkäyksen kohteeksi.

Näyttää siltä, että veriset kädet ovat tohtori Tamin ja tohtori Whitmoren kaltaisten byrokraattilääkäreiden käsiä. Vaikka tohtori Patrickin pitäisi saada Ontarion vuoden eettinen ja jalo lääkäri -palkinto, nämä poliittiset toimijat pitäisi erottaa viroistaan ja asettaa syytteeseen ihmishenkien menetyksistä, joita he ovat aiheuttaneet monin tavoin, muun muassa tukahduttamalla ivermektiiniä ja pakottamalla vaarallisiin injektioihin. 

Kaikki tässä lyhyessä ja ytimekkäässä videossa on totta. Huumori kieli poskessa on hienoa! Nauttikaa ja levittäkää sanaa. 

One America News: Ivermektiini

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi