Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Afrikka johtaa: Covidia vastaan on oikeus

Tämä on maailman suurin tapaus juuri nyt...

Johdanto

Tieteelliset ja oikeudelliset asiantuntijat eri puolilta maailmaa ovat tehneet yksityiskohtaista yhteistyötä viimeisen puolentoista vuoden ajan. Tieteelliset realiteetit ovat nyt täysin selvillä. Pandemian, PCR-kokeiden sulkemisen, peittelyn ja pakkopistosten taustalla on petos ja korruptio.

Tieteelliset ja oikeudelliset ryhmät ympäri maailmaa työskentelevät yhdessä, ja edistyksellisen toiminnan erityisrintamat ovat nousemassa esiin. Eteläafrikkalaiset lakimiesryhmät johtavat toimia, joiden pitäisi näyttää tietä muulle Afrikalle ja maailmalle.

Etelä-Afrikan presidentti, parlamentti ja keskuspankki ovat syyllistyneet lukuisiin perustuslain rikkomuksiin, loukanneet ihmisoikeuksia, vahingoittaneet vakavasti terveyttä ja yhteiskuntaa sekä velkaantuneet perusteettomasti Etelä-Afrikan kansalaisille.

Oikeudenkäynti, oikeusjuttu 299/21, joka on nyt EteläAfrikan perustuslakituomioistuimen käsiteltävänä, tarjoaa valtavan todistusaineiston Criminal Covid Enterprisen eteläafrikkalaisten työntekijöiden laittomuudesta ja korruptiosta. Niissä vaaditaan rohkeita ja välttämättömiä toimia tuomioistuimelta, jotta covidien väärinkäyttö loppuisi, ihmiset vapautuisivat, oikeus toteutuisi ja jotta maailmanlaajuisten petoeläinten toiminta loppuisi niin, ettei tällaista enää koskaan tapahtuisi. Jos oikeusjärjestelmä on ehjä ja tämä toiminta onnistuu, kuten sen oikeutetusti pitäisi, silloin rikollisen covidiyrityksen oikeudelliset korjaustoimenpiteet voivat vapauttaa ihmiskunnan, jotta voimme nousta suurempiin korkeuksiin kuin koskaan ennen.

Rukoilkaa Etelä-Afrikan kansan ja tämän jalon lakimiesten, tiedemiesten, lääkäreiden ja aktivistien ryhmän puolesta, samoin kuin meidän valtavan joukkomme puolesta, joka nousee ympäri maailmaa ja kokoontuu yhteen.

ETELÄ-AFRIKAN KORKEIN OIKEUS VAPAUTTAA MAANOSAN UUDESTA MAAILMANJÄRJESTYKSESTÄ JA KESKUSPANKISTA

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi