Tohtori Mark Trozzi

Afrikka johtaa: Covidia vastaan on oikeus

Tämä on maailman suurin tapaus juuri nyt...

Johdanto

Tieteelliset ja oikeudelliset asiantuntijat eri puolilta maailmaa ovat tehneet yksityiskohtaista yhteistyötä viimeisen puolentoista vuoden ajan. Tieteelliset realiteetit ovat nyt täysin selvillä. Pandemian, PCR-kokeiden sulkemisen, peittelyn ja pakkopistosten taustalla on petos ja korruptio.

Tieteelliset ja oikeudelliset ryhmät ympäri maailmaa työskentelevät yhdessä, ja edistyksellisen toiminnan erityisrintamat ovat nousemassa esiin. Eteläafrikkalaiset lakimiesryhmät johtavat toimia, joiden pitäisi näyttää tietä muulle Afrikalle ja maailmalle.

Etelä-Afrikan presidentti, parlamentti ja keskuspankki ovat syyllistyneet lukuisiin perustuslain rikkomuksiin, loukanneet ihmisoikeuksia, vahingoittaneet vakavasti terveyttä ja yhteiskuntaa sekä velkaantuneet perusteettomasti Etelä-Afrikan kansalaisille.

Oikeudenkäynti, oikeusjuttu 299/21, joka on nyt EteläAfrikan perustuslakituomioistuimen käsiteltävänä, tarjoaa valtavan todistusaineiston Criminal Covid Enterprisen eteläafrikkalaisten työntekijöiden laittomuudesta ja korruptiosta. Niissä vaaditaan rohkeita ja välttämättömiä toimia tuomioistuimelta, jotta covidien väärinkäyttö loppuisi, ihmiset vapautuisivat, oikeus toteutuisi ja jotta maailmanlaajuisten petoeläinten toiminta loppuisi niin, ettei tällaista enää koskaan tapahtuisi. Jos oikeusjärjestelmä on ehjä ja tämä toiminta onnistuu, kuten sen oikeutetusti pitäisi, silloin rikollisen covidiyrityksen oikeudelliset korjaustoimenpiteet voivat vapauttaa ihmiskunnan, jotta voimme nousta suurempiin korkeuksiin kuin koskaan ennen.

Rukoilkaa Etelä-Afrikan kansan ja tämän jalon lakimiesten, tiedemiesten, lääkäreiden ja aktivistien ryhmän puolesta, samoin kuin meidän valtavan joukkomme puolesta, joka nousee ympäri maailmaa ja kokoontuu yhteen.

ETELÄ-AFRIKAN KORKEIN OIKEUS VAPAUTTAA MAANOSAN UUDESTA MAAILMANJÄRJESTYKSESTÄ JA KESKUSPANKISTA

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi