Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Eristysleirit, oikeus, todisteet ja sankarit

Raportoitavaa on paljon, joten puhutaan lyhyesti.

  1. Eristysleirit: Trudeaun hallinto lisää terroria: Kanadan "vapaaehtoiset" eristysleirit.  Olisikohan niistä yhtä vapaaehtoisia kuin naamarit, lukitukset, nenän pyyhkäisyt ja injektiot ovat olleet? 
  2. OikeusTohtori Peter McCullough antaa ankaran varoituksen KAIKILLE "asiantuntijoille", jotka ajavat rikoksia ihmiskuntaa vastaan [VIDEO] "On aika metsästää metsästäjiä".  Tohtori McCullough'n vaikuttavia todistuksia klikkaa tästä.
  1. TodisteetReiner Fuelmich Corona-tutkintakomitean istunto 72 "Jäähdytysneste kiehuu!". Kyseessä on viiden tunnin mittainen istunto, mutta tässä on joitakin tärkeimpiä aiheita: Tuomari nostaa syytteen: Rikoksia ihmiskuntaa vastaan, joihin pedofiilieliitti on syyllistynyt!; Israelin tilanne; Espanjan influenssa - mikä rooli rokotuksilla oli silloin?; "Delta-muunnos" on itse rokotus!; BBC:n käsikirjoitetuista haastatteluista; piikkiproteiinin haitallisuus; ja kriittinen arvio ajatuksesta laumaimmuniteetista rokottamalla harmittomia väestönosia.
  2. Sankarit: Tällaiselta näyttää vahva ja eettinen tuomari: osoitamme suurta kunnioitusta portugalilaiselle tuomarille Rul da Fonseca y Castrolle. Täällä hän otti etulinjassa kantaa ihmisoikeuksien ja oikeudenmukaisten lakien puolesta. 

Tuomari Rul da Fonseca y Castro vastustaa poliisia.

Tohtori Patrick Phillips MD, CA

Tänään toinen tärkeä sankari, jota me innokkaasti tervehdimme ja tuemme, on kanadalainen lääkäri tohtori Patrick Phillips. Rikollisen Covid-yrityksen alusta lähtien tohtori Phillips ei ole alistunut korruptioon, eikä hän ole luopunut rehellisestä tieteestä ja myötätuntoisesta eettisestä hoidosta potilailleen. Hän on tutkinut ja jakanut coviditiedettä laajasti ja huolellisesti, ja hän on ollut voimavara muille asiantuntijoille. Ontarion lääketieteellisestä laitoksesta on tullut dystooppinen: lääkäreiden vaikeneminen, hengenpelastavien hoitojen tukahduttaminen, dinosaurusmedian kanssa toteutettavat petoskampanjat, äärimmäisen vaarallisten injektioiden pakottaminen, injektioihin liittyvien kuolemantapausten ja vammojen peittely ja niin paljon muuta. Tohtori Phillips on pysynyt lujana, ja häntä vastaan on hyökätty säälimättömästi. Viimeisimpänä toimenaan College of Physicians and Surgeons, jota johtaa tohtori Nancy Whitmore, on juuri keskeyttänyt hänen lupansa määrätä ivermektiiniä, arvioida covid-potilaita ja tehdä lääketieteellisiä poikkeuslupia ihmisille, jotka eivät halua, että heitä pistetään väkisin ja vahingoitetaan, vastineeksi siitä, että heidän ihmisoikeuksiaan vähennetään. Tohtori Nancy Whitmoren CPSO:n pahat käytännöt paljastavat vielä enemmän sen, että he "ilmoittivat" hänelle sähköpostitse hänen asianajajalleen minuutti ennen keskiyötä, samalla kun he juonittelivat muiden dinosaurusmediassa toimivien lihanukkiensa kanssa ja käynnistivät yllätyshyökkäyksensä häntä vastaan seuraavana aamuna. Heidän metodinsa olivat niin salakavalia, että tohtori Phillips sai tietää siitä, mitä häntä vastaan oli tehty, ensimmäisen kerran suunnilleen samaan aikaan kuin kuka tahansa muukin, niin sanotuista "uutisista". Kohottakaamme tohtori Patrick Phillips kiitollisuudella, kunnioituksella, rukouksella ja lahjoituksilla tukeaksemme hänen puolustustaan tyranneja vastaan.

Päivitys 2021-10-17

Kun tohtori Patrick Phillipsin oikeudellisen puolustuksen varainkeruu saavutti muutamassa päivässä noin $40 000 euroa, kiitos ihanien tukijoiden ympäri maailmaa ja oman yleisömme anteliaiden jäsenten, GoFundMe poisti hänen kampanjansa. Tutkimme asiaa tarkemmin ja pidämme teidät ajan tasalla tästä törkeästä syrjinnästä.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi