Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Eettinen ja rehellinen kanadalainen päivystyslääkäri Rochagné Kilian MD

Eettinen kanadalainen lääkäri jakaa eturivin kokemuksia ja näkemyksiä

Johdanto

Kiitos WIll Dove ja The Strong and Free Broadcast tästä erinomaisesta haastattelusta, jossa tohtori Kilian kertoo kokemuksistaan päivystysosastolla kovidien aikakaudella. Kohdatessaan rikollisen covidien agendan hän puhui totuuden vallalle ja kieltäytyi osallistumasta covidien rikoksiin ihmiskuntaa vastaan tai alistumasta autoritaariseen ajatusten hallintaan, joka on määrätty lääkäreille, jotka alistuvat. Hänen näkemyksensä ovat syvällisiä, ja niihin sisältyy hänen etulinjan havaintonsa valepandemiasta, jota seurasivat todelliset katastrofit, jotka aiheutuivat covid-injektiosta ja sen peittelystä. 

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Nosūtot šo veidlapu, jūs piekrītat saņemt mārketinga e-pastus no: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Savu piekrišanu e-pasta vēstuļu saņemšanai jebkurā laikā varat atsaukt, izmantojot saiti SafeUnsubscribe®, kas atrodas katra e-pasta apakšā. E-pasta vēstules apkalpo Constant Contact
fiSuomi