Tohtori Mark Trozzi

Kanadalainen sairaanhoitaja paljastaa uusimman Covid-huijauksen

Criminal Covid Enterprisen uusin tapa peitellä pistosvammoja ja demonisoida "rokottamattomia".

Ruiskutettu, mutta ei "rokotettu"... Vielä.

Ei liene yllätys, että rikollisella covid-yrityksellä on uusi kerros huijauskampanjassaan. Se on se, miten he samanaikaisesti peittelevät injektioiden aiheuttamia kuolemia ja sairauksia ja tukevat samalla valhetta, jonka mukaan meillä on pandemia, jonka aiheuttajina ovat niin sanotut "rokottamattomat".

Ennen kuin tarkastelemme tätä uusinta valhetta, muistutetaan nopeasti muutamista aiemmista valheista:

  1. Vuonna 2020 alkoi pandemia. Väärin ks. https://drtrozzi.org/2021/03/24/how-is-this-a-pandemic/
  2. PCR todistaa covid. False ks. https://drtrozzi.org/2021/02/18/polymerase-chain-reaction/
  3. Että injektiot ovat rokotteita. Väärin ks. https://drtrozzi.org/2021/01/23/this-is-not-a-vaccine/
  4. että injektiot ovat turvallisia. Väärin ks. https://drtrozzi.org/2021/06/04/covid-vaccines-how-dangerous-are-they/
  5. Että injektiot ehkäisevät covidia. Väärin ks. https://drtrozzi.org/2021/09/08/the-covid-19-injection-is-not-a-vaccine/
  6. Että delta-muunnos on vaarallinen ja "rokottamattomien" aiheuttama. Väärin ks. https://drtrozzi.org/2021/08/31/examining-the-delta-variant/
  7. että injektioiden ainesosat ovat vain sitä, mitä ne ovat väittäneet FDA:lle ja muille viranomaisille. Väärin ks. https://drtrozzi.org/2021/09/01/nanotechnological-investigations-on-covid-19-injections/

Milloin Gates, Fauci, muut syöpäläisten saalistajat ja heidän monet kätyrinsä lopettavat valehtelun? Kun heidät hirtetään, kuten kansainvälinen oikeus vaatii vuonna 1966 tehdyn kansalaisoikeuksia ja poliittisia oikeuksia koskevan kansainvälisen yleissopimuksen rikkomisesta. 

Mikä on heidän uusin petosstrategiansa? He haluavat peitellä vammoja ja kuolemantapauksia, jotka johtuvat heidän pakkoruiskutuksistaan, ja he haluavat demonisoida meitä, jotka heidän lääketieteellisestä apartheidistaan huolimatta edelleen kieltäytyvät pistoksista. He käyttävät vanhaa vakiotemppuaan: keksivät määritelmiä. Yhdysvalloista, Kanadasta ja muista maista meille tulleet raportit kertovat kaikki tätä tarinaa. Rikollisella covid-yrityksellä on rikoskumppaneita kaikkialla terveydenhuollossa, jotka määrittelevät ihmiset "rokottamattomiksi" vasta viikkoja toisen pistoksen jälkeen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kun joku saa sydänkohtauksen kolme päivää injektion jälkeen, se ei ole "haittatapahtuma", koska hän on "rokottamaton". Se tarkoittaa myös sitä, että kun joku tulee sisään keuhkoihinsa myrkyllisistä piikkiproteiineista johtuvien mikrohyytymien vuoksi, jotka voivat muistuttaa vakavaa covidia, sitä voidaan kutsua "covidiksi" "rokottamattomalla" potilaalla. Tämä tukee valhetta, jonka mukaan covid on nyt "rokottamattomien" sairaus.

Arvostamme suuresti tätä meille lähetettyä suosittelua. Se kertoo erään kanadalaisen sairaanhoitajan tuoreesta kokemuksesta. Kirjoittajan analyysi on täsmälleen oikea! Pidämme kirjoittajan ja sairaanhoitajan henkilöllisyyden nimettömänä heidän suojelemisekseen. Tässä se on: 

"Olen maininnut täällä useaan otteeseen, että vaimoni on sairaanhoitaja sairaalassa. Viime yönä hän teki ylimääräisen vuoron päivystysosastolla (ei hänen vakio-osastollaan).

Hän sai selville, miten "he" pääsevät pälkähästä väittämällä, että on olemassa "rokottamattomien pandemia".

Hoidellessani potilasta, jolla oli sydänlihastulehduksen oireita, FT Emergency Roomin sairaanhoitaja välitti vaimolleni joitakin hyvin mielenkiintoisia tietoja. Ilmeisesti kaikilta potilailta kysytään, ovatko he saaneet #CV19-rokotteen, riippumatta siitä, mikä asia heidät päivystykseen toi.

Jos potilas on saanut rokotteen alle 14 päivää aiemmin, hänet kirjataan "rokottamattomaksi". Sairaanhoitajille kerrotaan, että näin tehdään, koska rokotteen vaikutus alkaa vasta 14 päivän kuluttua. Vaimoni kanssa eilen illalla puhuneella päivystyksen FT-hoitajalla on erilainen teoria: hänen havaintojensa mukaan useimmat potilaat, jotka tulevat sisään rokotusvammoilta näyttävien vammojen vuoksi, tulevat 72 tunnin kuluessa rokotuksen saamisesta. Kirjaamalla nämä potilaat "rokottamattomiksi" he voivat tehdä muutamia asioita:

  • ensinnäkin he voivat väittää, että nämä rokotevammat johtuvat Covidista eivätkä rokotuksesta.
  • kaksi, he voivat haudata rokotevamman.
  • Kolmanneksi he saavat väittää, että on olemassa "rokottamattomien pandemia". On myös käynyt ilmi, että sairaanhoitajia vaaditaan allekirjoittamaan salassapitosopimuksia, joissa he lupaavat olla keskustelematta julkisesti mistään #CV19:ää koskevista menettelyistä.

Vaimoni kieltäytyi allekirjoittamasta tätä sopimusta, ja hän odottaa ylemmän johdon mahdollisia kostotoimia. Sairaanhoitajien ympäri maata on alettava puhua avoimesti tästä kaikesta, sillä olen varma, että meidän pieni sairaalamme ei ole ainoa paikka, jossa näin tapahtuu."

-Anonyymi kirjoittaja

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi