Tohtori Mark Trozzi

Maailman terveysneuvoston lehdistötiedote

On olemassa parempi tapa saada tietoa, jota tarvitset hyvän terveyden kannalta.

Tohtori Trozzin esittelyvideo WCH:stä.

Maailman terveysneuvosto julkaisee kotikäyttöön tarkoitetun Covid-hoito-oppaan.

Maailman terveysneuvosto aloittaa tänään toimintansa, ja sen selkeänä tehtävänä on tarjota uusinta puolueetonta tieteellistä ohjausta, jota on kerätty ympäri maailmaa. Tämän lääkärijohtoisen ohjauksen tarkoituksena on auttaa kansalaisia tekemään parhaita terveyspäätöksiä. Se aloittaa tänään kattavalla näyttöön perustuvalla oppaalla siitä, miten Covid-19-tautia voi hoitaa kotona.

Maailman terveysneuvosto on kattojärjestö, johon kuuluu 45 terveyteen keskittyvää ryhmää eri puolilta maailmaa. Ne tarjoavat virkistävän rehellistä lääketieteellistä johtajuutta terveyshätätilanteen aikana ja monissa muissa terveysasioissa nyt ja tulevaisuudessa.

Maailman terveysneuvosto tarjoaa paljon toivoa, vaikka hallitukset ja muut instituutiot syöttävät jatkuvasti hälyttäviä viestejä kansalaisille.

"Ihmiset voivat tehdä monia asioita pysyäkseen terveinä", sanoo tohtori Tess Lawrie, joka kuuluu Maailman terveysneuvoston ohjausryhmään. Hän lisää: "Maailman terveysneuvosto antaa parhaat ja uusimmat asiantuntijaohjeet Covid-19:n ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi turvallisesti kotona. Tarjoamalla ihmisille tietoa ja hoitoja, joita he tarvitsevat ja haluavat ottaa terveytensä haltuunsa, Maailman terveysneuvosto aikoo karkottaa vallitsevan epävarmuuden ja pelon ilmapiirin."

Covid-hoito-opas on ensimmäinen monista monista kunnianhimoisista suunnitelmista tuottaa säännöllisesti arvovaltaisia oppaita, jotka kattavat lukemattomia terveysaiheita. Ne ovat helposti saatavilla juuri avatulla uudella verkkosivustolla.

Muut perustavan ohjausryhmän jäsenet kertovat erilaisista motiiveistaan Maailman terveysneuvoston perustamisessa maailman hyvää edistäväksi voimaksi.

Tohtori Tracy Chandler Uuden-Seelannin lääkärit puhuvat tieteestä (NZDSOS) -järjestöstä on yksiselitteisesti sitä mieltä, että riippumatonta terveysvirastoa tarvitaan kiireellisesti. "Maailman terveysneuvostosta ei tule toista byrokraattista organisaatiota, jolla on suuria lahjoittajia ja yksityisen teollisuuden yhteyksiä. Se on avoin ja osallistava, se kutsuu yleisön osallistumaan ja antaa käytännön neuvoja, joissa kunnioitetaan ihmisten yksilöllisiä terveysvalintoja. Maailman terveysneuvosto tulee innovoimaan yritysjohtamista ja avoimuutta järjestämällä julkisia kokouksia."

Yksi Maailman terveysneuvoston perusperiaatteista on luottamuksen rakentaminen kansalaisten kanssa. Luottamus julkisiin instituutioihin on heikentynyt, joten Maailman terveysneuvosto on vakiinnuttanut asemansa täysin riippumattomana hallituksista, lääkeyhtiöistä ja muista taloudellisista ja poliittisista sidosryhmistä. Näin neuvosto voi vapaasti edistää asiallista ja tehokasta terveydenhuoltoneuvontaa.

"Valinnanvapaus ei ole koskaan historiassa ollut näin tärkeää. Tietoon perustuvien valintojen tekemiseen tarvitaan kuitenkin tietoa, johon voi luottaa. Neuvoston tehtävänä on tarjota tätä tietoa", lisää tohtori Naseeba Kathrada eteläafrikkalaisesta Caring Healthcare Workers Coalition -järjestöstä.

"Tämänpäiväinen lanseeraus on vasta ensimmäinen askel. Tuore lähestymistapamme ylittää kansalliset rajat", ennustaa Shabnam Palesa Mohamed, Transformative Health Justice -järjestön ja International Legal Alliance for Health -järjestön eteläafrikkalainen perustaja. "Ei ole suurempaa tarvetta kuin että ihmiskunta yhdistyy totuuden, terveyden ja vapauden puolesta. Kun jatkamme tätä matkaa, toivotamme muut Maailman terveysneuvoston vision kanssa samoilla linjoilla olevat ryhmät tervetulleiksi mukaan luomaan terveempää maailmaa."

"Kyse ei ole meistä, vaan lapsistamme ja tulevista sukupolvista", Jennifer Hibberd toteaa lopuksi, "On olemassa parempi tapa, ja me löydämme sen yhdessä".

Maailman terveysneuvosto

Maailman terveysneuvosto tarjoaa uusinta, puolueetonta tieteellistä ohjausta, jotta yksityishenkilöt ja terveydenhuollon ammattilaiset voivat tehdä parhaita terveyspäätöksiä.

Se on kattojärjestö, jota ajavat eteenpäin useat etulinjan terveys- ja hyvinvointijärjestöt eri puolilta maailmaa. Se ottaa periaatteellisen eettisen kannan ja on vapaa hallitusten ja yritysten vaikutusvallasta.

Käynnistämisvaiheessa meillä on yli 45 jäsenorganisaatiota, ja odotamme tämän määrän kasvavan nopeasti.

Ohjausryhmän jäsenet

  • Tess Lawrie, Yhdistynyt kuningaskunta MBBCh, tohtori, E-BMC Ltd:n johtaja.
  • Dr. Tracy Chandler, NZ BSc (Hons), MB ChB, FRNZCGP, FACNEM, MNZSCM, PGDipSEM, Cert Dermoscopy, Cert Homeopathy, AIMA:n jäsen, ACNEM:n tarkastaja/lautakunnan jäsen/rahastonhoitaja.
  • Tohtori Jennifer Hibberd, CA BSc, DDS, MRCDC, erikoishammaskirurgi, kliininen tutkija ja toimittaja.
  • Karen McKenna, CA MBA, B.Comm, PMP, Maailman Ivermektiinipäivän projektipäällikkö, WDA:n toiminnot
  • Shabnam Palesa Mohamed, SA, LLB, aktivisti, toimittaja, sovittelija, THJ:n ja ILAH:n perustaja, LC Comin puheenjohtaja.
  • Tohtori Naseeba Kathrada. SA, MB. ChB (Natal), The Caring Healthcare Workers Coalitionin perustaja ja The Covid Home Management Team Durbanin perustaja.
  • Tohtori Mark Trozzi, CA, MD, ensihoitolääkäri, kriittisen elvytyksen kouluttaja
  • Anna De Buisseret, Yhdistynyt kuningaskunta, B.A. (Hons), Dip. Lakimies, lakimies, eläkkeellä oleva armeijan upseeri (luutnantti, 51. viestirykmentti).
  • Tohtori Zac Cox, Yhdistynyt kuningaskuntaBDS, LCPH, erikoishammaslääkäri ja homeopaattinen lääkäri.
 
Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi