Massapsykoosi

Miten tästä eteenpäin?

Se on hulluutta...

Covidiin liittyvä tiede on hyvin selkeää. Me, jotka olemme sinnikkäästi omistautuneet kriittiselle ajattelulle ja vastustamme Pavlovin ehdollistamista, näemme selvästi, että covid-ohjelmassa ei ole mitään järkeä. Väärennetty pandemia, harhaanjohtava PCR-"testi", sosiaalinen eristäminen, fyysinen etäisyys, kasvojen vaientaminen, suljetut yritykset, suljetut kirkot, moskeijat, synagogat ja konserttisalit, vaaralliset pahansuovat injektiot ja lääketieteellinen apartheid "rokote"-passin muodossa; kaikki nämä jättävät meidät ihmettelemään: "Miten tämä voi todella tapahtua?". Se on hulluutta!"

Se on "dystooppista hulluutta", kuten Francis Christian muistuttaa. Tohtori Christian on paitsi ammattitaitoinen ja eettinen kirurgi myös neuvostohistorian tutkija. Neuvostoliiton diktaattorit loivat dystooppisen autoritaarisen maailman, jollaisen näemme kehittyvän Kanadassa tänään.

Miten autoritaariset johtajat manipuloivat kokonaisia maita perversseihin, mielettömiin ja alistuviin olosuhteisiin? Ehkäpä nykyiset autoritaariset johtajat käyttävät massojen psykologisen manipuloinnin malleja, jotka on hyvin harkittu, kuvattu ja toteutettu aiemmin. Jos näin on, ehkä näiden prosessien ymmärtäminen auttaa meitä kääntämään prosessin ja saamaan takaisin terveen, onnellisen, loogisen ja vapaan yhteiskunnan.

Jos on olemassa tunnettuja menetelmiä ihmisten hyväksikäyttämiseksi ja autoritaaristen valtioiden luomiseksi, onko olemassa myös tunnettuja menetelmiä kurssin kääntämiseksi? Nämä ajatukset mielessäni suosittelen tätä kaksikymmenminuuttista taiteellista ja älykästä esitystä:

MASS PSYKOSI - Miten koko väestö tulee henkisesti sairaaksi After Skoolin toimesta.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi