Tohtori Mark Trozzi

Kanadan vaalipäivä; kyse on vapaudesta

Kehotus toimintaan

Jos haluatte lopettaa lääketieteellisen tyrannian, joka on murskannut terveytemme, ihmisoikeutemme, vapautemme, kulttuurimme ja elämänilomme, ette ole yksin. Seuraavassa on joitakin kuvia eri puolilta Kanadaa lauantaina järjestetystä maailmanlaajuisesta vapauden puolesta järjestetystä kokoontumisesta: https://www.rebelnews.com/tens_of_thousands_take_to_the_streets_in_world_wide_rally_for_freedom

Mitä voimme tehdä tänään, vaalipäivänä, saadaksemme globalistien saalistajien saappaat pois kanadalaisten kurkuiltamme? Vaikka Trudeaun hallinto on kaikkein likaisimmin syyllistynyt covidien oikeuttamiin ihmisoikeusloukkauksiin, muutkin näyttävät odottavan tilaisuuttaan palvella samoja pahoja marionettimestareita: lakkautettu Maailman terveysjärjestö, YK, Bill Gates, kommunistiset kiinalaiset diktaattorit, keskuspankit, suuret lääketehtaat, suuret teknologiayhtiöt ja muut monikansalliset yritykset, jotka keräävät voittoja ja varoja covidien yrityksestä.

Kaikki poliittiset puolueet, jotka ovat ystävällismielisiä YK:n, George Sorosin, Bill Gatesin ja niiden monien apujärjestöjen kanssa, ovat valmiita jatkamaan kanadalaisten huijaamista ja hyväksikäyttöä sen sijaan, että edustaisivat ja puolustaisivat meitä.

Vain yksi kanadalainen puolue ehdottaa, että väärinkäytökset lopetetaan ja että se, mikä on niin kovin väärin, korjataan. Kanadalaisille on valehdeltu Maxine Bernieristä ja Kanadan kansanpuolueesta. Puolue on estetty osallistumasta keskusteluihin ja muihin tilaisuuksiin puhua kanadalaisille.

Jos kuulit PPC:n olevan rasistinen, se on täysin väärin. PPC on Kanadan vähiten rasistinen puolue; rotu ei ole PPC:ssä ongelma, ja ehdokkaita on kaikista kanadalaisista sävyistä, sukupuolta ja kulttuureista.

Kun otetaan huomioon lähihistoria ja Trudeaun hallinnon näennäisesti loputon halveksunta lakia kohtaan, emme tiedä, ovatko vaalit lailliset. Jos ne ovat, meillä on mahdollisuus muuttaa asioita tänään. Se voi olla epätodennäköistä, mutta missä me olemme huomenna, jos emme yritä. Ehkä tänään on meidän kaikkien aika ryhtyä hyvin luovasti kannustamaan ja jopa kuljettamaan ihmisiä, jotka eivät ehkä ole äänestäneet, äänestyspaikoille äänestämään vapauden puolesta.

Kuka tahansa, jolla on vähänkin tervettä järkeä ja joka haluaa olla vapaa, pitäisi helposti kuoria sohvalta ja ajaa äänestyspaikalle. Onnea matkaan!

Tässä Maxime Bernier on erittäin merkityksellisessä keskustelussa etiikan professori Julie Ponessen kanssa.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi