Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Trozzin tähän mennessä viihdyttävin haastattelu What's Up Canada -lehdelle.

Se on rehellinen, vilkas, toiveikas ja hauska.

Johdanto

What's Up Canada on foorumi, jossa tohtori Bridle jakoi ensimmäisen kerran yleisön kanssa näkemyksensä covid-injektioista. Nyt isäntä Wayne teki hienoa työtä tässä livestream-haastattelussa tohtori Trozzin kanssa. Monet suorat totuudet paljastuvat. Synkästä aiheesta huolimatta mukana on myös hyviä nauruja ja paljon toivoa. Nauttikaa. Uskomme, että pidätte sitä valaisevana ja viihdyttävänä.

Etiikka pelon sijaan

Ethics over fear tarjoaa riippumatonta valvontaa haavoittuvassa asemassa olevien kanadalaisten puolesta. Se keskittyy pitämään eettisesti vastuullisina kaikki yhteisöt, yritykset tai henkilöt, joilla voi olla korkein luottamus- tai vaikutusvalta Kanadan kansalaisten terveyteen, hyvinvointiin ja vakauteen. Katso lisätietoja heidän verkkosivuiltaan.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
fiSuomi