Avoin kirje poliiseille kaikkialla maailmassa: suojelkaa meitä!

Injektiot ovat bioaseita. PCR on petos. Koko "pandemia" on ollut täydellistä ja täydellistä petosta, väärinkäyttöä ja "lääketieteellistä" väkivaltaa maailman viattomia ihmisiä kohtaan.

Poliisille,

Viimeisten puolentoista vuoden aikana olemme nähneet, kuinka poliisiamme on käytetty välineenä viattomien ihmisten hyväksikäyttöön ja tukahduttamiseen valepandemian ja perusteettomien, epätieteellisten ja väärin perusteltujen kansanterveydellisten toimeksiantojen vuoksi. Pitääkö tämän tarinan tuoda esiin vielä lisää kurjuutta?

Saamme päivittäin surullisia uutisia, kuten tämä tuore tarina Israelista:

"...surullisia uutisia yksi aktiivisista vapaustaistelijoista Israelissa, joka osallistui rauhanomaisiin mielenosoituksiin megafonin kanssa, joutui poliisin pahoinpitelemäksi, sai sähköiskun, murtuneita luita. joutui "covid" yksikköön, jossa hän ilmeisesti sairastui, ja kuoli -murhattiin eilen. Hänen nimensä oli Hai Shaulian."

Tämä on huuto poliiseillemme, jotta he heräisivät! Käyttäkää kriittistä päättelykykyä. Älkää antako aivopestä itseänne älkääkä noudattako tyrannimaisten saalistajien käskyjä. Jos tämä laiva jatkaa uppoamista, me kaikki uppoamme yhdessä. Tarvitsemme teitä sankareiksemme nyt. Muuten jatkamme epätoivossa ja katselemme vapaan yhteiskunnan tuhoutumista. Pyydän, pidättäkää rikolliset ja suojelkaa viattomia, tapahtui mitä tahansa! Olkoon ihmiskunnan tarinan seuraava sivu pahan voittamista ja paluuta rakkauteen ja iloon.

Pyydän teitä puolustamaan viattomia ihmisiä rikollisia vastaan. Pitäkää yllä lain keskeisiä periaatteita. Jos te ette puolusta viattomia, kuka sitten? Lakatkaa kumartamasta päätänne kuuliaisina globaaleille petoeläimille; lopettakaa planetaarisen kansanmurhan toteuttaminen. Valitkaa olla historian oikealla puolella.

Eettiset poliisit: Liittykää yhteen!

Kyllä, Poliisi vapauden puolesta -järjestöllä on Kanadan osasto, joka vahvistuu päivä päivältä. Apua on tulossa monessa muodossa, mukaan lukien todelliset poliisit, jotka muistavat, miksi he vannoivat valansa. Älkää antautuko; se on teidän ruumiinne ja teidän valintanne. Työnantajanne voi erottaa teidät, koulunne tai yliopistonne voi sulkea teidät, mutta oikeus tulee, ja he saavat maksaa. Kieltäydy pakkoruiskeista ja muista oikeuksien loukkauksista.

Todellinen poliisi nousee puolustamaan meitä, metsästämään kovidirikollisia, lopettamaan pakkoruiskutukset ja lopettamaan hillittömät ihmisoikeusloukkaukset.

~The Trozzi Team

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi