Tohtori Mark Trozzi

COVID-19-injektio/rokotus EI ole rokote: jos sinulle on kerrottu niin, sinulle on valehdeltu.

Paul Elias Alexander, PhD ja Howard Tenenbaum DDS, Dip. Perio., PhD, FRCD(C)

Rokotteen kriteerit

Jotta rokote olisi rokote, useiden kriteerien on täytyttävä:

 1. injektion on annettava vasta-aineimmuniteetti taudinaiheuttajaa (virusta tai bakteeria) vastaan.
 2. injektion jälkeen tuotettujen vasta-aineiden on osoitettava suojaavan kyseiseltä virukselta tai bakteerilta.
 3. injektion on osoitettava, että se vähentää taudinaiheuttajan aiheuttamia sairaalahoitoja tai kuolemantapauksia.
 4. injektion on osoitettava vähentävän taudinaiheuttajan vakavia oireita.
 5. injektion on osoitettava, että se estää sinua kantamasta taudinaiheuttajaa.
 6. injektion on osoitettava, että se estää taudinaiheuttajan tarttumisen sinusta muihin.

Näiden kriteerien tarkastelu

Tarkastellaan näitä kriteerejä tarkemmin ja keskustellaan siitä, täyttyvätkö ne, jotta kyseessä olisi "rokote":

 1. Olemme nyt havainneet, että injektio ei anna vasta-aineimmuniteettia COVID-19-virusta (SARS-CoV-2) vastaan; se edistää vasta-aineiden muodostumista "synteettistä piikkiproteiinia" vastaan, jonka solunne ovat rakentaneet; tämä piikkiproteiini ei ole spesifinen SARS-CoV-2 -virukselle. 
 2. Tuotettujen vasta-aineiden on annettava suojaa taudinaiheuttajaa (SARS-CoV-2 -virusta) vastaan, mutta sen ei ole osoitettu missään tutkimuksessa tekevän näin, ja rokotteen kehittäjät ovat ilmoittaneet tämän avoimesti, he eivät tiedä, antaako injektio suojan.
 3. Injektiota ei ole tutkittu sen osoittamiseksi, että se vähentäisi sairaalahoitoja tai kuolemantapauksia; tehtyjä tutkimuksia ei ole suunniteltu tämän arvioimiseksi, eikä sitä ole arvioitu; he totesivat, etteivät he tiedä.
 4. Injektiota ei ole tutkittu sen osoittamiseksi, että se vähentäisi vakavia oireita. 
 5. Injektiota ei ole tutkittu sen osoittamiseksi, että se pysäyttää taudinaiheuttajan kuljettamisen.
 6. Injektiota ei ole tutkittu sen osoittamiseksi, että se pysäyttää tartunnan siirtymisen henkilöstä toiseen.

Ovatko nämä pistokset siis rokotteita?

Johtopäätös on siis EI. Tämä COVID-19-injektio EI ole rokote, ja injektion kehittäjien raportoimien tietojen mukaan se on ainoastaan vähentänyt lieviä COVID-19-oireita (rokotteet eivät pysäytä infektiota, tartuntaa, vakavaa COVID-tautia, sairaalahoitoa tai kuolemaa); sitä voidaan parhaiten kuvata geeninsiirtoalustaksi; ja injektion kehittäjien tekemiä tutkimuksia ei tehty osoittamaan mitään edellä mainituista kuudesta kriteeristä; nämä COVID-19-injektiot eivät estä tartuntaa, eikä niitä ole suunniteltu tähän tarkoitukseen. Meille kerrottiin, että he (kehittäjät) mittaavat nähdäkseen, "lieventääkö" injektio oireita. Jälleen kerran, tämä injektio ei estä tartunnan leviämistä tai tartuntaa, mukaan lukien Delta-muunnos.

Vaikuttavatko nämä injektiot immunisoivasti covidia vastaan?

Meillä on jopa selviä todisteita CDC:ltä, joka raportoi SARS-CoV-2-tartuntojen puhkeamisesta, mukaan lukien COVID-19-rokotteen läpimurtotartunnat, jotka liittyivät suuriin julkisiin kokoontumisiin - Barnstable bounty, Massachusetts, heinäkuussa 2021. "469 COVID-19-tapausta tunnistettiin Massachusettsin asukkaiden keskuudessa, jotka olivat matkustaneet kaupunkiin 3.-17. heinäkuuta; 346 (74%) esiintyi täysin rokotetuilla henkilöillä. Testauksessa tunnistettiin Delta-muunnos 90%:ssä 133 potilaan näytteistä. Syklin kynnysarvot olivat samanlaiset täysin rokotettujen ja rokottamattomien potilaiden näytteissä".

Gazitin israelilaistutkimus (raportoitu 25. elokuuta 2021) saattaa olla naula arkkuun, sillä se osoittaa, että "luonnollinen immuniteetti antaa pidempiaikaisen ja vahvemman suojan SARS-CoV-2:n Delta-variantin aiheuttamaa infektiota, oireista tautia ja sairaalahoitoa vastaan verrattuna BNT162b2-rokotteen kahden annoksen aiheuttamaan immuniteettiin". Havainnot viittaavat siihen, että luonnollinen infektio edistää huomattavasti suurempaa immuniteettia kuin injektio.

Tämän lisäksi elokuun 10. päivänä 2021 julkaistussa LANCET-lehden julkaisussa, jossa Chau et al. tutkivat SARS-CoV-2 Delta -muunnoksen leviämistä rokotettujen terveydenhuollon työntekijöiden keskuudessa Vietnamissa, COVID-19-injektion antamista koskevia tietoja tutkitaan edelleen, ja se sekoittaa sen katastrofaalisten löydösten osalta. 69 terveydenhuollon työntekijää testattiin positiivisesti SARS-CoV-2:n varalta. Kliiniseen tutkimukseen osallistui 62. Tutkijat raportoivat, että "saatiin 23 täydellisen genomin sekvenssiä. Ne kaikki kuuluivat Delta-varianttiin, ja ne erosivat fylogeneettisesti nykyisistä Delta-variantin sekvensseistä, jotka saatiin yhteisöllisistä tartuntatapauksista, mikä viittaa jatkuvaan siirtymiseen työntekijöiden välillä. Läpimurtoon johtaneiden Delta-variantin tartuntatapausten viruskuormitus oli 251 kertaa suurempi kuin maalis-huhtikuussa 2020 havaittujen vanhojen kantojen tartuntatapausten viruskuormitus".

Britannian kansanterveysjärjestelmä, Public Health England (PHE), viimeisimmässä Delta-muunnoksen leviämistä ja analyysiä koskevassa raportissaan (raportti 21) tämä injektio sekoitetaan entisestään, kun se osoitti, että noin 60% Delta-muunnoksen tartunnan jälkeisistä kuolemantapauksista on tapahtunut kaksinkertaisesti rokotetuilla henkilöillä.

Nyt on jopa raportoitu, että ne, jotka saivat kolmannen tehosterokotuksen Israelissa, ovat saaneet tartunnan. Pistokset eivät toimi, ja jotkut jopa väittävät, etteivät ne ole koskaan toimineet alusta lähtien. Ja samalla kun te yritätte ymmärtää, miksi nyt tarvitaan kolmas tehosterokotus, Israel kehottaa nyt väestöään valmistautumaan neljänteen tehosterokotukseen.

Olemme myös nähneet, että Gibraltarilla ja Islannissa on pistetty 90% väestöstä, mutta silti COVID-19-tartuntojen määrä on kasvanut räjähdysmäisesti.

Nämä havainnot herättävät erittäin kiireellisiä ja vakavia kysymyksiä injektioiden kehittäjille ja osoittavat selvästi, että injektiot ovat epäonnistuneet. Ehdottomasti vallitsevan Delta-muunnoksen osalta.

COVID-19-injektion kehittämiseen osallistuneet viranomaiset totesivat jopa, että se "saattaa vähentää oireita"; missään ei mainita, että se estää sinua kuolemasta infektioon tai lopettaa vakavat oireet jne.Kun tiedotusvälineet ja johtavat kansanterveysviranomaiset esittävät tällaisia lausuntoja, he ovat kaksinaamaisia ja petollisia yleisöä kohtaan; injektion käyttöönoton jälkeen tehdyt tutkimukset, jotka näyttävät viittaavan siihen, että injektio vähentää (pysäyttää) tartuntoja, ovat mielestäni epäoptimaalisia ja mahdollisesti harhaanjohtavia; Väitän, että RT-PCR-testiä todennäköisesti manipuloitiin ja säädettiin siten, että syklien lukumäärän kynnysarvoja (Ct) alennettiin, jotta saataisiin tarvittaessa negatiivinen testi osoittamaan, että injektio toimii; Ct:tä säädettiin hätätilanteen aikana kohonneeseen kynnysarvoon, jotta infektioiden määrä (todennäköisesti väärä positiivinen, 90-100%) nousisi, jotta voitaisiin osoittaa pandemian pahenevan, ja kynnysarvoa alennettiin, jotta voitaisiin sanoa, että infektiot ovat vähentyneet. Meillä ei ole todisteita siitä, että mikään rokotteen 6 kriteeristä täyttyy.

Nämä eivät ole rokotteita

Tämä ei ole rokote, eikä sen ole todistettu olevan sellainen, eikä mikään määrä toiveita ja toiveita voi tehdä siitä rokotetta. Lisäksi näitä injektioita tutkittiin huonosti, erityisesti tutkimusten turvallisuusosuuden osalta. Meillä ei ole asianmukaisia tietoja turvallisuuden osoittamiseksi; emme ole "sulkeneet pois haittoja" näissä injektiotutkimuksissa; meillä ei ole turvallisuusprofiileja; lapsillemme ei saa koskaan antaa näitä injektioita, koska emme tiedä, mitä tapahtuu keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä, ja näitä injektioita ei tarvita, kun otetaan huomioon, että lapsillamme on tilastollisesti lähes olematon riski saada tartunta, tartuttaa virus ja saada vakava lopputulos, jos he saavat tartunnan. Teidän on ymmärrettävä, että mRNA-teknologiaa ei ole koskaan menestyksekkäästi käytetty osoittamaan sen kykyä vähentää tartuntatautien esiintyvyyttä ihmisissä, KOSKAAN! Meillä ei ole mitään historiaa tästä, emmekä tiedä, mitä tapahtuu sen jälkeen, kun lipidin nanohiukkaset (LNP) ja lähetti- RNA (mRNA) pääsevät soluihinne/ruumiiseenne. Emme tiedä, "sammutetaanko" mRNA, eikä piikkiproteiinia enää tuoteta jne. Emme tiedä, minne spike-proteiini menee sen jälkeen, kun se on tuotettu, ja kuinka kauan.

Asianmukaisia lisääntymistoksisuustutkimuksia, teratogeenisuustutkimuksia, farmakodynaamisia tutkimuksia, farmakokineettisiä tutkimuksia jne. ei ole tehty. Viruspallon piikkiproteiini on se osa virusta, joka aiheuttaa vakavan COVID-19:n aiheuttaman tuhoisan trauman ja sairauden. Tämä piikkiproteiini on se, mikä tappaa sinut ja tuhoaa verisuonistosi, tuhoamalla verisuoniston endoteelikerroksen. Loppuvaiheen vakava COVID-19-sairaus on veren hyytymistä aiheuttava verisuonisairaus. Et kuole, kun keuhkosi pettävät COVID-19:n loppuvaiheessa, koska keuhkoissa on virus. Ei, vaan kuolet miljoonien mikrotrombien (verihyytymien) vuoksi. Spike-proteiini, jota solumme tuottavat injektion jälkeen (vaikka se ei olekaan täysin samanlainen kuin viruspallon aito spike-proteiini), on patogeeninen ja myrkyllinen. Se on tappava.

Päätelmä

Miksi sitten pistämme jotain, joka aiheuttaa vakavan sairauden (vahingoittaa verisuonia), jos se saa tartunnan, nyt osana pyrkimystä rokottaa/ruiskuttaa estääkseen vakavan sairauden? Tässä ei ole mitään järkeä. Miksi kehittäjät käyttivät piikkiä immuunivasteen kohteena, kun se antaa hyvin kapean "piikkispesifisen" immuniteetin hyvin epäkypsällä immuniteettikirjastolla? Päätän puheenvuoroni väittämällä, että rokotetta ei koskaan tarvittu tähän hätätilanteeseen, ja se, mitä tuotettiin, on nyt osoittautunut epäonnistuneeksi, sillä kaksi kertaa ruiskutetut henkilöt ovat saaneet tartunnan Delta-variantista, mikä on aiheuttanut vakavia haittavaikutuksia ja jopa kuoleman. Meidän on jarrutettava rokotteen käyttöönottoa ja lopetettava se. Tämä injektio-ohjelma on pysäytettävä, jotta voimme ymmärtää, miksi näitä haittoja ja kuolemantapauksia on kertynyt, ja se on kohdennettava vain suurimman riskin omaaville henkilöille, joiden kohdalla riski-hyötyanalyysi vinouttaa päätöksen injektion antamisen puolelle; tämä injektio on täysin vasta-aiheinen lapsille ja pohjimmiltaan kaikille alle 70-vuotiaille henkilöille, jotka eivät ole riskiryhmissä. Ainakin injektion kehittäjien, CDC:n ja FDA:n on varmistettava, että tietojen turvallisuuden seuranta, eettiset arviointilautakunnat, kriittisten tapahtumien arviointilautakunnat jne. otetaan välittömästi käyttöön. Ihannetapauksessa injektio-ohjelma on lopetettava kokonaan, kun otetaan huomioon se, mitä näemme. Näitä injektioita ei saa antaa raskaana oleville tai hedelmällisessä iässä oleville naisille, lapsille, teini-ikäisille tai COVID-taudin saaneille henkilöille tai COVID-taudin saaneiksi epäillyille henkilöille. Ei missään tapauksessa, koska on olemassa valtava vaara, että...

Paul E. Alexander, PhD

Terveystutkimuksen metodologi

Näyttöön perustuva lääketiede

Kliininen epidemiologi

Entinen WHO-PAHO ja

Yhdysvaltain terveys- ja sosiaalipalvelut

(HHS), konsultti / johtava COVID-pandemia-asiantuntija.

Entinen McMasterin professori

Näyttöön perustuva lääketiede

Howard Tenenbaum, PHD

DDS, Dip. Perio., PhD, FRCD(C)

Parodontologian professori,

Hammaslääketieteellinen tiedekunta
Laboratoriolääketieteen ja patobiologian professori,

Lääketieteellinen tiedekunta
Toronton yliopisto

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi