Tohtori Mark Trozzi

Vastusta bioasetta, selviydy lääketieteellisestä apartheidista, metsästä petoeläimiä.

Tohtori Trozzin viesti

Rakkaat ystävät. Meidän on yhdistyttävä. Pelkästään Kanadassa on noin kahdeksan miljoonaa ihmistä, joista noin neljä miljoonaa aikuista, jotka ovat vastustaneet määrättyjä bioaseinjektioita. Maailmassa on kuusi miljardia ihmistä, joita ei ole toistaiseksi loukattu neulalla.

Globaalit saalistajat ovat soluttautuneet moniin hallituksiin ja instituutioihin. Monissa paikoissa, Kanada mukaan lukien, he käyttävät niitä nyt lääketieteellisen apartheidin tai "vaxportsin" määräämiseen niille, jotka eivät alistu.

Emme saa alistua. Meidän on aina tunnustettava Jumalan antamat oikeutemme.

Miten kohtaamme tämän uuden lääketieteellisen apartheidin?

Toisaalta: kieltäytyä määräämästä sitä. Älä loukkaa muiden yksityisyyttä ja ruumiillista itsemääräämisoikeutta vaatimalla heitä "näyttämään papereitaan" ja todistamaan, että he ovat alistuneet Bill Gatesin kaltaisille injektiorosvoille. Vaikka joutuisitkin työtehtävässäsi kysymään tällaisia invasiivisia kysymyksiä ihmisiltä, sinun pitäisi hyväksyä heidän oikeutensa sanoa: "Ei kiitos, en halua keskustella siitä, mitä lääkkeitä tai kokeellisia injektioita minulle on annettu."

Toisaalta: myönnä, että sinun ei tarvitse luovuttaa henkilökohtaisia terveystietojasi kenellekään. Jos työnantajasi, yliopistosi, ravintolasi tai kuntosali pyytää nähdä niin kutsutut "rokotuspaperisi", kieltäydy kohteliaasti. Ilmoita, ettet halua keskustella henkilökohtaisesta sairaushistoriastasi, mukaan lukien siitä, otatko kokeellisia geneettisiä injektioita vai et. Jatkakaa sitten matkaa.

Tämä mies kieltäytyi osallistumasta joukkopsykoosin ilmapiirin tukemiseen Saksan yllä toisen maailmansodan aikana. Lähes 100 vuotta myöhemmin hänen teoillaan on yhä pysyvä vaikutus muihin, ja ne ovat yhtä merkityksellisiä nyt kuin silloin. Suvaitsevaisuus ruokkii tyranniaa. #JUSTSAYNO

Oikeuksien ja vapauksien peruskirja

Tunnustakaa oikeuksien ja vapauksien peruskirjanne. työssäsi, koulussasi tai missä tahansa muussa tavallisessa paikassa, jossa saatat käydä. Jos joku sanoo sinulle, ettet saa liikkua vapaasti, koska et ole esittänyt pistosasiakirjojasi, älä taistele, mutta älä hyväksy tai tottele häntä. Mene asioillesi. Käytä peruskirjan mukaisia vapauksiasi ja oikeuksiasi. Ole rauhallinen. Jos sinua estetään tai tönitään tai jos joku virkapukuinen henkilö tönäisee tai vetää sinua, älä taistele, mutta kirjaa se ylös. Videoita nämä tapahtumat tai pyydä ystävääsi videoimaan ne. Ota mahdollisuuksien mukaan nimet ylös ja kirjaa päivämäärät ja kellonajat. Anna selkeitä lausuntoja, kuten "älä hyökkää kimppuuni, lopeta hyökkääminen, hyökkäät kimppuuni, rikot oikeuksiani, lopeta oikeuksieni loukkaaminen". Tässä tilanteessa saatat hyvinkin päätyä lähtemään, mutta sinulla on mukanasi todisteet pahoinpitelystä ja oikeuksien loukkaamisesta, joita käytämme myöhemmin oikeudenkäynneissä. 

 

Miten voimme selviytyä?

Seuraavaksi meidän on selviydyttävä. Edessämme on todennäköisesti niukkoja aikoja. Manipuloivat globaalit petoeläimet ja heidän marionettinsa hallituksessa ovat tehneet kovasti töitä eristääkseen meidät lukituksillaan, pakotetuilla kasvojen peittelyillä ja vihapuheilla pistämättömiä vastaan; se on vanha "hajota ja hallitse" -menetelmä. Joten, yhdistäkää! Meidän on autettava toisiamme selviytymään tämän apartheidin läpi. Se voi tarkoittaa pienentämistä, kahden tai kolmen perheen jakamista yhdessä talossa, ruoan, kuljetuksen tai suojan jakamista. Meidän on tultava hyvin toimeen keskenämme, tehtävä yhteistyötä, elettävä suuremmissa ryhmissä, jaettava ruokaa, suojaa ja muita resursseja. Meidän on rakastettava toisiamme.
Monet meistä saattavat pian joutua työttömiksi, koska he kieltäytyvät Gatesin ja Faucin bioaseinjektioista. Ne, jotka voivat vielä ansaita vanhaan tyyliin rahaa, joutuvat jakamaan sitä. Mutta me kaikki voimme työskennellä toistemme hyväksi. Ne, jotka eivät voi ansaita rahaa, voivat tukea ansaitsijoita muilla tavoin. Rakennetaan, korjataan, siivotaan, kasvatetaan ruokaa ja autetaan tai palvellaan toisiamme monin tavoin. Saatamme elää joillakin tavoin vähemmällä, mutta olemme rikkaita niiden asioiden ansiosta, joita tarjoamme ja teemme toisillemme. Palataan takaisin hyvän kulttuurin perusasioihin, kuten: rakastakaa toisianne ja noudattakaa kultaista sääntöä.

Rakastakaa toisianne, tehkää työtä toistenne hyväksi, kiristäkää vyötä ja käyttäkää mahdollisimman paljon aikaa ja energiaa maailmanlaajuisten saalistajien vastaisiin toimiin.

On aika metsästää globaaleja saalistajia.

Kyllä, meidän on metsästää globaaleja saalistajiaja kaikki heidän kätyrinsä. Meillä ei voi koskaan olla turvallista ja ystävällistä maailmaa niin kauan kuin nämä roistot lentelevät yksityisjeteillään ja manipuloivat maailmaa. Meillä on suuri siivoustyö! Jokaisella on oma osuutensa heräävässä jättiläisessä, joka on ihmiskunta parhaimmillaan.
Olemme kriisissä: oikeastaan sodassa. Meitä kaikkia on käytetty hyväksi ja aivopesty. Monet ovat alistuneet ja uskovat aivopesuun.
Meidän, jotka emme ole alistuneet tai jotka olemme alistuneet ja sitten heränneet, on nyt ryhdyttävä hyvin luoviksi ja organisoituneiksi. On niitä, jotka ovat injektion uhreja, mutta ymmärtävät petoksen ja loukkauksen, joka heille on tapahtunut. Tällaiset uhrit joukossamme voivat myös olla hyvin motivoituneita metsästämään tekijöitä.

Meidän on yhdistyttävä

Meidän on yhdistyttävä, rakastavat toisiaan, auttavat toisiaan selviytymään ja yhdistävät voimansa jahdatakseen maailmanlaajuisia saalistajia.

Ihmiset ja järjestöt ovat kokoontuneet yhteen taistelemaan näitä saalistajia vastaan ja palauttamaan vapaan ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan. Tule siis yhteen samanhenkisten ihmisten kanssa ja liity samanhenkisiin järjestöihin. Tällaisia järjestöjä löytyy täältä: https://freedomrising.info/join-the-alliance/

Emme ole yksin. Kanadassa on noin kahdeksan miljoonaa kanadalaista, jotka ovat pysyneet linjassa ja hylänneet vaaralliset pakkoruiskut. On paljon muitakin injektioiden uhreja, jotka tarvitsevat apuamme ja jotka ovat myös valmiita taistelemaan oikeuden ja vapauden puolesta.

Parannuskeino covidiin on yhtenäisyys, selviytyminen, oikeudenmukaisuus ja rakkaus.

-Mark Trozzi, MD

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

1 kommentti

  1. Rakas Mark
    Puhun lyhyesti. Kaikki ponnistelunne ja omistautumisenne totuuden kertomiseen ja laajalle levinneen petoksen, väärinkäytösten ja kyllä, väärinkäytösten paljastamiseen koko tämän painajaisen "pandemiavasteen" aikana Kanadassa ei ole mennyt hukkaan niille meistä, jotka aina tiesivät eivätkä unohtaneet hippokraattisia velvollisuuksiamme! Jumala todella siunatkoon teitä ja perhettänne, rukoilen edelleen viisautta, ohjausta ja armoa teille ja teidän perheellenne.
    Ystävällisin terveisin,
    Yksi, joka on ollut siellä ja nyt eläkkeellä ,
    Philip James, MD.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi