Tohtori Mark Trozzi

Oikeuksien ja vapauksien peruskirjan legenda Brian Peckford tuomitsee rokotevelvoitteet

Viides tohtori Jakso 4

"Sam Dubé on ehdottomasti yksi aikamme tärkeimmistä kanadalaisista toimittajista. Suosittelen hänen kanavansa tilaamista."

Johdanto

Tässä historiallisessa haastattelussa Kanadan oikeuksien ja vapauksien peruskirjan viimeinen elossa oleva arkkitehti, kunniapuheenjohtaja Brian Peckford, räjähtää näyttämölle tuomitsemalla jyrkästi Kanadan hallituksen vastauksen "pandemiaan" ja siten sen, että se rikkoo räikeästi Kanadan oikeuksien ja vapauksien peruskirjaa.

Newfoundlandin entinen pääministeri keskustelee tohtori Sam Dubén kanssa, niiden perusperiaatteiden ja -lakien räikeästä laiminlyönnistä, joille Kanada ja sen provinssit on perustettu ja jotka on vahvistettu perusoikeuskirjassa, nykyisen liberaalipääministeri Justin Trudeaun surkeasta epäonnistumisesta ja globalistisesta agendasta, kolmen suuren puolueen epädemokraattisesta politiikasta ja radikaaleista uudelleenjärjestelyistä, jotka on toteutettava, tulevista liittopäivävaaleista ja hänen tuestaan Max Bernierille ja Kanadan kansanpuolueelle (P.P.C.) sekä siitä, mitä me kaikki voimme tehdä vastustaaksemme kiireesti vapauden ja demokratian salakavalaa ja nyt jo nopeaa menetystä.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi