Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Oikeuksien ja vapauksien peruskirjan legenda Brian Peckford tuomitsee rokotevelvoitteet

Viides tohtori Jakso 4

"Sam Dubé on ehdottomasti yksi aikamme tärkeimmistä kanadalaisista toimittajista. Suosittelen hänen kanavansa tilaamista."

Tohtori Trozzi

Johdanto

Tässä historiallisessa haastattelussa Kanadan oikeuksien ja vapauksien peruskirjan viimeinen elossa oleva arkkitehti, kunniapuheenjohtaja Brian Peckford, räjähtää näyttämölle tuomitsemalla jyrkästi Kanadan hallituksen vastauksen "pandemiaan" ja siten sen, että se rikkoo räikeästi Kanadan oikeuksien ja vapauksien peruskirjaa.

Newfoundlandin entinen pääministeri keskustelee tohtori Sam Dubén kanssa, niiden perusperiaatteiden ja -lakien räikeästä laiminlyönnistä, joille Kanada ja sen provinssit on perustettu ja jotka on vahvistettu perusoikeuskirjassa, nykyisen liberaalipääministeri Justin Trudeaun surkeasta epäonnistumisesta ja globalistisesta agendasta, kolmen suuren puolueen epädemokraattisesta politiikasta ja radikaaleista uudelleenjärjestelyistä, jotka on toteutettava, tulevista liittopäivävaaleista ja hänen tuestaan Max Bernierille ja Kanadan kansanpuolueelle (P.P.C.) sekä siitä, mitä me kaikki voimme tehdä vastustaaksemme kiireesti vapauden ja demokratian salakavalaa ja nyt jo nopeaa menetystä.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi